- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
- Konu Sahibi mervemervemerve
-
Teşekkür ederim.Şimdi daha iyiyim.Sadece dersler zorluyor biraz ona da alışırım.Arkadaş konusunda hemen biri olsun diye ugraşmıyorum zamanla tanıyor insanlar birbirini gerçekten.Bu hafta konuşmadıgım bir kaç kişi bizim bölümdeydin dimi filan diye geldi.Bir aşinalık olması için zaman şart.Ama tek olmak da psikolojiyi bozuyormuş yani
valla ben tekım cnm cok da raaht oluyo sevıyorum sanırım bole yanı hıc konusmadıgım yok degıl ama dersten derse hanı oraya buraya gıtgım evıme gelen vs yakınarkılerım yok anlık arakadaslarım var dıyım kısaca bole bence rahat oluyo ama herkes bır degıl tabı
derlserı de halledersın hıc takma 3. sınıftayım sımdı ah ah dıyorum 1 ın derslerı ne kolaymıs bu hep bole olur zaten genelde
Zaten üniversitede gerçek, çıkarsız ve sevgi dolu arkadaşlıkların olacağını sanmıyorum hiç.. Lisede kaldı bana göre onlar.. En iyisini yapıyorsun canım :)
valla ben tekım cnm cok da raaht oluyo sevıyorum sanırım bole yanı hıc konusmadıgım yok degıl ama dersten derse hanı oraya buraya gıtgım evıme gelen vs yakınarkılerım yok anlık arakadaslarım var dıyım kısaca bole bence rahat oluyo ama herkes bır degıl tabı
derlserı de halledersın hıc takma 3. sınıftayım sımdı ah ah dıyorum 1 ın derslerı ne kolaymıs bu hep bole olur zaten genelde
Aynen o durumdayım.Güven sorunum var hemen güvenemiyorum da kimseye.hadi gidelim gezelim diyeceğim arkadaşım yok şuan.Bölümdekilerle de yeni yeni tanışmaya başladım o da anlık konuşma vs.Dediginiz gibi en rahatı bu galiba.Alışmaya da başladım yavaş yavaş.
Lisede hep beraber toplanır birşeyle yapardık artık o samimiyet yok olmayacak.Herkes not derdinde fotokopi derdinde şimiden.Çıkar ilişkisi başladı bile.
Bazen diyorum biterse allahın izniyle 4 sene.Sonra hepsi rakibim.Azcık sabredersem iyi bir hayatım olabilir.Bunu düşünüyorum hep.
aynen ole cnm lıse bambaska gercekten gırgır samata uzuntu keder hep bırlıkte yasıyosun
ama unıde arkadasınla sıkıla sıkıla konusuyosun ıcten yaklasan hıc olmuyo bır ıkı tane olsa da onu da ertesı gun goremıyosun
Evet tatlım.. Malesef zaman geçirme için oluyor arkadaşlıkların bi çoğu.. Üniversite bitincede bitiyo hepsi . . Şahsen ben öyle düşünüyorum. Öyle olcağını düşünüyorum..
Bu arada kusura bakma canım yanıtını yeni gördüm :78:
aynen canm bende senıngıbı dusunuyorum ama sen daha 1. sınfıtın sanırım o yuzden bulabılrısınarkads ama ben 3. sınıfım ve arkılerım gunluk dedıgımgıbı meraba seklınde sadece ve bole gıder gıbı ama senın bellı olmaz cnm cunku goruyorum bızımokulda saglam arkadaslık kuranlar da oluyo ama genelde benım gıbıler ve bazı arkdas grupları da gostermelık gelıyo bana candan degıller bırbırlerıne bu bellı oluyo zaten
hele sınava dogru son haftasında derse gelmeyenler akın eder sınıflar dolar tasar not ısterler bazılarından bende de ıstedıklerı olur bolelerıne vermek ıstemedıgımden bende pek bısey yazmadım derım
Evet 1.sınıfım ama nasıl başlarsa öyle gider diye bir inanış içerisindeyim.Oluruna bırakmaya çalışıyorum.
İlk adım attığım gün, kayıt olmaya gittiğim gündü..
Yanımda erkek arkadaşım ve annem vardı..
İstanbulda yaşarım ama değil okulu görmek, o ilçeye bile gitmemişimdir belki. Hali ile bende bir budalalık söz konusu, neyse arabadan indim, kafamı kaldırıp şöyle bir baktım adına..
Tamam ya dedim, at havasını anasını satayım. Kazandın kızım, yok yani ötesi bu işin.
O an tüm çektiğim sıkıntılar kuş oldu gitti..
Annemin, anaaa uçak üssü gibi burası lafıyla kendime gelip dünyaya döndüm.
Belki bilirsiniz, Marmara Üni.'nin Göztepe kampüsünün kapısı gridir renktedir ve büyüktür..
Teknolojik durur.
Neyse girdik, büyük spor salonunu bulacağız kayıt orada yapılacakmış..
Yok bulamıyoruz, dön Allah dön..
Dedik topluluğu takip edelim.
Ettik ama tersten ediyormuşuz, kuyruğun başı ve sonu birbirine karışmış karışmış.Bulunduğumuz yerin tam arkasında olmamız gerekiyormuşuz.
Eeeh yemişim lan okulunu, kazandık ettik, rezillik diz boyu, deyip çimlere kendimi atıp sigara içmiştim.
O gün bugündür ne severim okulumu, ne sayarım.
Bitirdik işte, önünden bile geçmek istemem.
tek sevmeyen ben degilmisim yaa.bizim okulun itiraf sayfasinda genelde yazilir marmaranin kötü yanlari.liselilerde yada dagha sinava girmisler hep kiymetini bilin biz kazanmak icin ne yapiyoruz siz ne yapiyosunu derler.yahu sanki okul iyide bosuna laf salatasi yapiyoruz ! bodrum katindan ders nedir! simdi yeni yönetmelik sayesinde sinifta kaldim-.gano 2 olmaliymis.biraktilar bi kac arkadasi..nesi guzel bu okulun ya bi adiİlk adım attığım gün, kayıt olmaya gittiğim gündü..
Yanımda erkek arkadaşım ve annem vardı..
İstanbulda yaşarım ama değil okulu görmek, o ilçeye bile gitmemişimdir belki. Hali ile bende bir budalalık söz konusu, neyse arabadan indim, kafamı kaldırıp şöyle bir baktım adına..
Tamam ya dedim, at havasını anasını satayım. Kazandın kızım, yok yani ötesi bu işin.
O an tüm çektiğim sıkıntılar kuş oldu gitti..
Annemin, anaaa uçak üssü gibi burası lafıyla kendime gelip dünyaya döndüm.
Belki bilirsiniz, Marmara Üni.'nin Göztepe kampüsünün kapısı gridir renktedir ve büyüktür..
Teknolojik durur.
Neyse girdik, büyük spor salonunu bulacağız kayıt orada yapılacakmış..
Yok bulamıyoruz, dön Allah dön..
Dedik topluluğu takip edelim.
Ettik ama tersten ediyormuşuz, kuyruğun başı ve sonu birbirine karışmış karışmış.Bulunduğumuz yerin tam arkasında olmamız gerekiyormuşuz.
Eeeh yemişim lan okulunu, kazandık ettik, rezillik diz boyu, deyip çimlere kendimi atıp sigara içmiştim.
O gün bugündür ne severim okulumu, ne sayarım.
Bitirdik işte, önünden bile geçmek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?