üniversıteye adım attıgımız ılk gunu paylasalım mı ne dersınız :)

havuz falan dıyınce hangı okuldan mezunsunuz acba ??

canim yildiz tekniktemi okudun?ve hangi bölümde.ben de düsünüyorumda orayi,nasil biryer?bilgi verirmisin.özel mesaj hakkim olmadigi icin mesaj yazamadim kusura bakma

dershaneden çok yakın bi arkadaşım vardı, dershanenin en başarılı sınıfındaydık hep çekişirdik tatlı tatlı bi ben birinci olurdum denemelerde, bi o olurdu derken ikimiz de aynı üniversite aynı fakülte aynı bölümü kazandık.. kayıt yaptırmaya uça uça gittik tabi beraber, mahşer yeri gibiydi çok kalabalıktı ankara üniversitesi aziz kansu binası nasıl gurur duymuştum kendimle nasıl mutlu olmuştum yanımda da canım ablam erkenden gittik kuaföre fönler çektirdik, dışarıda güzel bi kahvaltı yaptık sonra gittik okula 2 ay sonra mezun oluyorum inşallah, 5 yıl geçmiş vay bee :103:

çok heyecanlıydım bi kızla tanışmıştımm en önde oturalım anfide dedi. bende sınıfa grnce heyecanlandımm bi baktım en arka sıraya otrmşm falan herkes bana bakıyo çok kötüydüü

kızlarr anlatın yaaa bende hayırlısıyla seneye başlıcam :) mezunum 2.senem . siz anlatın da biraz tecrübemiz olsun rezil olmayalım millete :)

Ben de karadeniz teknik ünv okuyorum bu sene bitio ilk gün ders anfideydi. ders başlamıştı bilen bilir ilk zamanlar grup halinde dolaşılır :) bizde de öyleydi anfiye bi girdik 6 ,7 kİşiyiz içerde çok az öğrenci var geçtik en öne oturduk sonra etrafıma baktım diğer öğrenciler baya bi olgun :) hoca bişeyler anlatıyo bizde nasıl anlamsız anlamsız baktıysak hoca farketti birinci sınıfmısınız dedi bizde evet dedik sınıfta bi kahkaha tufanı hoca yanlış yerdesiniz sizin ders yan anfide dedi .tabi biz başlar önde utana sıkıla çıktık. hiç unutamam :) bir de bilen bilir hava alanı bizim kampüsün yanında sürekli uçak kalkıp iniyor falan ben daha doğru dürüst uçak görmemiş biri olarak uçak havalanırken ağzı açık ayran budalası gibi onu seyrediyordum etraftakilerden de duyuyordum bu kesin çöm die :) çok güzel bi o kadar da kötü günlerim geçti dile kolay beş sene benim ilk günüm böyleydi :)

ben kendiminkisini değilde ablamınkısını anlatıcam :) evden çıktık tabii çorlu meslek yüksek okuluna doğru gidiyoruz :) biz çok kavga ederiz onunla anlaşamayız. çorluya varana kdr kendimi tuttum ağlamadım. yurda geldik ayrıca ablamla aramızda 3 yaş vardır ama ben ondan daha büyük duruyorum. yurda öğrencilerden başka kımsenın girmesi yasak annenin bile. herneyse zaten büyük duruyorum ya benide üni öğrencisi zannediyorlar. müdürenin karşısındki oda 8 kişilik tabi kızlrla tanıştık hepsi çok iyilerr şimdide öyleler :) düzenledik dolapları baktımm ablam hep benım eşyalarımı götürmüş neyse ayrı kalıcaz ya ses etmedim. müdüre geldi odada 3kızız sordu işte beğendiniz mi odanıza diye konuştuk öyle benım o yurttan olmadığımı çakmadı eve gelicez annemle zaten otogar hemen karşısında. ablama sarıldım o anda gözlerimden yaş geldi. eve geldik işte saat gece 1 benii bii ağlama tuttu bakıyorum yatağı boşş off çok kötüydü.. ama alıştım. amaannnn ölmedi ya okumaya gitti diyordum kendi kendime. şimdi bayağı bi alıştım eve gelmesin diye bakıyrm :) işin şakasıydı her hafta sonu geliyor çünkü haftasonu ist. çalışıyor h.içi çorluya gidiyor.

istersem çok çabuk kaynaşırım insanlarla ama korkuyorum üniversiteden :) ne biliyim üst sınıflarla nasıl tanışıyorsunuz nasıl arkadaş grubu oluyor mu hemen ?

istersem çok çabuk kaynaşırım insanlarla ama korkuyorum üniversiteden :) ne biliyim üst sınıflarla nasıl tanışıyorsunuz nasıl arkadaş grubu oluyor mu hemen ?

ust sınıfla tanısmak zorunda degılsınkı ılk gun kımse kımseyı tanımadıgı ııcn bı yakınlık oluyo herkesın bırbırıne zaten
korkmanı gerektırcek hıc bısey yok kı basılrı cok buyutuyo ya unıyı ondan da korku oluyo basılarında cnm egıtım ogretım yuvası ıste
ama lıseden farklı tabı kat kat

Hiç unutulmayacak anlardan biridir üniversitenin ilk günü.
Bende okula giderken heyecanlıydım ve napıcamı nereye gidicemi hiç bilmiyordum.
Kampüse girdim bizim fakülteyi ararken karşıma kayıt esnasındaki bize yardım eden kız çıktı, ona ben napıcam şimdi diye akıl danışmak istedim, kız benim dersim var senin fakülte şu tarafta danışman hocanı bul dedi koşarak uzaklaştı.
Danışman hocamı buldum ama odası çok kalabalıktı, o sırada bi kızla tanıştım
Beraber o saatteki dersimizin sınıfını bulduk ve o günü koşuşturmacayla bitirdik
Şimdi ise bikaç ay sonra o arkadaşımın düğününe gidicem :)

ben dah ahala gormedım cnm ya danısman hocamı sen yıne ıyısın
asıstanlar yardım eder bısede ders alma ıslemlerınde falan
arkıne mutluluklar bu arada

bir girdim sınıfa ful dolu herkes gelmiş. okul puanlarına göre en çok puanı olan en baştaki isimdi..

herkes beni merak etmiş.birincimiz kim diye bir ilgi bir alaka güzeldi yani

hayatımın belki en üzgün günüydü ...
sevmediğim bi şehirde , sevmediğim bi yurtta kalmak zorunda kalmıştım. ailem beni yerleştirdi sonra o yurtta duracağıma okula gidiyim dedim beni okula bıraktılar babamlar ve yola çıktılar. bende hiç bilmediğim okulun arka tarafına geçip ücra bi köşe bulup hüngür hüngür ağlamıştım...
sınıfa girdiğimde zaten ek kontenjandan gittiğim için herkes kaynaşmıştı. bi köşeye oturup beklemiştim

Güzeldi ya.Başlar başlamaz gitmemiştim aynı şehirde yaşamama rağmen.Millet bu ne rahat kız demiş.Ben bi hafta sonra teşrif etmiştim.Millet kaynaşmıştı,ben gittim en arkaya oturdum,ilk ders uyumuştum resmen. :) Asiydim baya o zamanlar.

Güzeldi ya.Başlar başlamaz gitmemiştim aynı şehirde yaşamama rağmen.Millet bu ne rahat kız demiş.Ben bi hafta sonra teşrif etmiştim.Millet kaynaşmıştı,ben gittim en arkaya oturdum,ilk ders uyumuştum resmen. :) Asiydim baya o zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…