- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
-
Okula kayıt için ilk girdiğim gün o kapıdan geçtim ya böyle bir heyecan kaplamıştı içimi. Acayip büyük gelmişti içerisi. Aman yarabbim demiştim burası neresi böyle. Rektörlük binasında para yatırmıştık. Sonrasında içeride kayıt işlemlerini tamamlamak için havuzlu bahçede alan kurmuşlar ilk arkadaşlarımı orada bulmuştum 4 yıldır da hala arkadaşız kendileriyle. Çıkışta hatta okları takip ederek çıkmıştım. O günkü heyecanımı o okulun gözümde büyümesini düşünüp şimdiki hislerime bakıyorumda 4 yıl çabuk geçti sanırım:) Artık hiçte büyük gelmiyor alışınca bir kere. İlkler farklı oluyor ya:)
havuz falan dıyınce hangı okuldan mezunsunuz acba ??
Okula kayıt için ilk girdiğim gün o kapıdan geçtim ya böyle bir heyecan kaplamıştı içimi. Acayip büyük gelmişti içerisi. Aman yarabbim demiştim burası neresi böyle. Rektörlük binasında para yatırmıştık. Sonrasında içeride kayıt işlemlerini tamamlamak için havuzlu bahçede alan kurmuşlar ilk arkadaşlarımı orada bulmuştum 4 yıldır da hala arkadaşız kendileriyle. Çıkışta hatta okları takip ederek çıkmıştım. O günkü heyecanımı o okulun gözümde büyümesini düşünüp şimdiki hislerime bakıyorumda 4 yıl çabuk geçti sanırım:) Artık hiçte büyük gelmiyor alışınca bir kere. İlkler farklı oluyor ya:)
suan tanitimlari izlerken gördüm,yildiz teknik ünisi galiba
kızlarr anlatın yaaa bende hayırlısıyla seneye başlıcam :) mezunum 2.senem . siz anlatın da biraz tecrübemiz olsun rezil olmayalım millete :)
istersem çok çabuk kaynaşırım insanlarla ama korkuyorum üniversiteden :) ne biliyim üst sınıflarla nasıl tanışıyorsunuz nasıl arkadaş grubu oluyor mu hemen ?
Hiç unutulmayacak anlardan biridir üniversitenin ilk günü.
Bende okula giderken heyecanlıydım ve napıcamı nereye gidicemi hiç bilmiyordum.
Kampüse girdim bizim fakülteyi ararken karşıma kayıt esnasındaki bize yardım eden kız çıktı, ona ben napıcam şimdi diye akıl danışmak istedim, kız benim dersim var senin fakülte şu tarafta danışman hocanı bul dedi koşarak uzaklaştı.
Danışman hocamı buldum ama odası çok kalabalıktı, o sırada bi kızla tanıştım
Beraber o saatteki dersimizin sınıfını bulduk ve o günü koşuşturmacayla bitirdik
Şimdi ise bikaç ay sonra o arkadaşımın düğününe gidicem :)
ben dah ahala gormedım cnm ya danısman hocamı sen yıne ıyısın
asıstanlar yardım eder bısede ders alma ıslemlerınde falan
arkıne mutluluklar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?