ÜNİVERSİTEMİ BİTİRİP İKİNCİ BİR ÜNİVERSİTEYE BAŞLAMAK ?

go go go

yaparsın demeye geldim. mimarlığı bitir ama garanti iyidir belki 2.yi okurken serbest çalışırsın bile belli olmaz

yaşın hiçbir önemi yok benim için. 30 yaşına kadar iş bulup evlenip çocuk yapıp ee şimdi napcaz diyenlerden olmadım pişman olacağımı da düşünmüyorum. evet eziyet çekiyorum evet işkence çekiyorum hala çalışıyorum ki sonra da bitmeyecek hedeflerim ama mutlu muyum? valla mutluyum. çünkü kendi istediğimi yapıyorum bu yolu ben seçtim zorlansam da mutluyum sen de böyle olacaksın

iş dediğin haftada en az 40 saatini alıyor seçtiğin eşten bile önemli onu bile daha az görüyorsun böyle dediğimde insanlar şoka giriyor ama öyle napayım

Mimarlıkta yürü mü dersiniz diye sorduğuna göre çok uzak kalmayı düşünmüyorsun. Bu yüzden okuyacaksan kendi bölümüne faydası olacak onunla ilgili bir bölümde okuyabilrisin. Ya da yüksek lisansı kendi bölümüne faydası olacak bi bölüm seçersin..

26-27 yaş geç değil de,Boğaziçi Fizik mimarlıktan daha çok idealistlik isteyen bir bölüm.Yoksa kazanabilirsiniz bence ama okuması bir hayli zor duyumlarım o sekilde

Mimarlığı 2. sınıfta bıraktım.
Şimdi mühendislik okuyorum.
İmkansız denilebilecek hayallerim var ve bu hayallerim için çoğu şeyden vazgeçtim.
Hayallerimin gerçekleşme ihtimali beni güçlendiriyor.
Hayallerinizden asla vazgeçmeyin. Anladığım kadarıyla kafanız karışmış biraz.
Önce ne yapmak istediğinizi netleştirin sonra herşey daha açık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…