- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
Çıkmıştım canım iyiyim şimdi sanırım sen nasılsın?Ben burlardayim canim nasilsin
Günaydın herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmıştım canım iyiyim şimdi sanırım sen nasılsın?Ben burlardayim canim nasilsin
Ay benim yeni bittiBenimde vizeler 6nisan ile 9 nisan arasinda simdiden stresi basti.Allah yardimcimiz olsun
Benim bu hafta basliyorAy benim yeni bitti
Vizeler bitti gitti şimdi başımıza finaller, bütler ve yaz okulu kaldı. Nasıl tatil yapacağım ben hiç bilmiyorum.Vizeler nazil gidiyor fistiklar:)
Çarşamba günü başlıyor canım 1 haftası kaldı. . Daha notları bile almadım yaVizeler bitti gitti şimdi başımıza finaller, bütler ve yaz okulu kaldı. Nasıl tatil yapacağım ben hiç bilmiyorum.
Sizin finaller kaçında kızlar?
aa aa sizin vizeler hala devam mı ediyor kolay gelsin fıstıkBen ikinci vizeleri vermekle mesgulum bu ara aynı zamanda staj yapıyorum ve bir ders için sunum hazırlıyorum bende işler baya karışık
ben de alamadım hatta daha kırtasiyeye düşmemiş bileÇarşamba günü başlıyor canım 1 haftası kaldı. . Daha notları bile almadım ya
Selaaam :) Fresman ne demek bir bilsem?merhaba arkadaşlar ben de fresmanlıktan terfi etmek üzere olan bir üniversite öğrencisiyim
zaten yanlış yazmışım freshman olacak ya daha yeni birinci sınıf öğrencisi anlamındaSelaaam :) Fresman ne demek bir bilsem?
Anladım anladım çaylak babasından newguy gibi asdfghjk hey gidi üniversitede ilk yıllarımı hatırlıyorum da ne garipti yazaten yanlış yazmışım freshman olacak ya daha yeni birinci sınıf öğrencisi anlamında
Bizim düştü herkes çıkardı ama ben üşengeçlik yapıyorumaa aa sizin vizeler hala devam mı ediyor kolay gelsin fıstık
ben de alamadım hatta daha kırtasiyeye düşmemiş bile
cidden garip geçiyor hele ilk ayAnladım anladım çaylak babasından newguy gibi asdfghjk hey gidi üniversitede ilk yıllarımı hatırlıyorum da ne garipti ya
Ay ben deeBizim düştü herkes çıkardı ama ben üşengeçlik yapıyorum
Yine de güzeldi beecidden garip geçiyor hele ilk ay