Üniversitelilerin Sohbet Mekanı

_Diva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.411
1
Üniversite öğrencisi bayanlar!:KK76: Ders, sınav, staj, iş mağdurları! Evlenmeye çok var, daha okul bile bitmedi yada daha sevgilim bile yok ki diyenler! Okulda boğulan ve kariyer peşinde koşan pıtırcıklar!:KK23: Tanışalım, konuşalım!:KK24:
:KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Okullar da açıldı. Ne okula gidiyorum, ne bir yerde çalışıyorum. Depresyondayım sanırım kendimi toparlayana kadar da böyle evde boş boş duracağımı düşünüyorum.:KK53:

Az önce yerel kültür merkezinin İngilizce, web & grafik tasarım ve tiyatro kurslarına yazılmaya gittim.:KK12: Sosyal ve kültürel bir şeyler yapacak olmanın verdiği heyecanla "nerede kayıt yaptırabilirim?" sorusuna "Pazartesi gelin lütfen" cevabını aldım.:KK19: Gitmeden de telefonla aramıştım oysaki. Neyse artık en azından kontenjanları %100 boş olduğunu biliyorum. Bu sene çok aktif bir sene olsun istiyorum, bakalım.:KK55:

Okullar da açıldı. Ne okula gidiyorum, ne bir yerde çalışıyorum. Depresyondayım sanırım kendimi toparlayana kadar da böyle evde boş boş duracağımı düşünüyorum.:KK53:

Bu da bana uyuyo :) Belirtilerimiz aynı canım ya beraber çıkalım şu depresyondan :KK70:

:KK9: Of resmen zaman harcamaktan başka bir şey değil ama ne yapayım...Biraz toparlanmadan olmuyor:KK31:

Heeeeeyyyy herkese selammm !! :KK3::KK3:
Ben üniversiteyi bitirdim ama alttanım var.:KK30:
Sizlerden sayılırm dimi? :KK30:

Heeeeeyyyy herkese selammm !! :KK3::KK3:
Ben üniversiteyi bitirdim ama alttanım var.:KK30:
Sizlerden sayılırm dimi? :KK30:
Hihihihi tabi ki sayılırsın. Alttan dersler ortak sorunumuz. :KK16: Hoşgeldin buralara! Hangi bölümü bitirdin merak ettim.

Umarım... Bu durumu çoğu zaman dalgaya alıyorum gerçi ama geçsin bitsin bir an önce:KK55::KK55:

Çok üstüne düşünce kaygı bozukluğu sendromu oluyor bu sefer de.. Duygusal ve düşünsel denge kurmayı öğreneceğiz zamanla
:KK15:

Çok üstüne düşünce kaygı bozukluğu sendromu oluyor bu sefer de.. Duygusal ve düşünsel denge kurmayı öğreneceğiz zamanla
:KK15:

Biraz zaman bırakmaya yavaş yavaş düzelmeye karar verdim bu şekilde olumlu sonuç alırım diye düşünüyorum. Çok üstüne düşmemek lazım dediğin gibi. Bu araa bölüm ne?
MYO bitirdim ben , bilgisayar programcılığı. :126:
Gerçi bitiremedim desem daha doğru olur. :KK1:

Çalışıyo musun şu an?

Biraz zaman bırakmaya yavaş yavaş düzelmeye karar verdim bu şekilde olumlu sonuç alırım diye düşünüyorum. Çok üstüne düşmemek lazım dediğin gibi. Bu araa bölüm ne?
Beşeri bilimlerden biri desem.. Aslını özelden yazarım, kişisel bilgilerimi pek paylaşmıyom :)

selam kızlar benimde bu yıl son senem iş bulamama korkusu var...

Bu yıl tez yazacaksın bir de.. Geçen yıllarda mesleğinle ilgili bir işte çalıştın mı? Şimdiden araştırmaya başla bence. Kariyer.net sitesi çok faydalı bunun için. Bizim iş yerinde herkesi oradan alıyorduk biz.
:13:

Yok İstanbulluyum, ailemle yaşıyorum burada. Okul - iş iyi gidiyordu da şimdi ikisi de gitmiyor. Bu ayın sonuna kadar da off verdim kendime.
Biraz ara vermek en iyisi aslında. Kendini iyi hissettiğinde başlarsın. Bende okulla beraber çalıştım 1 sene kadar ama çok ağır geliyordu bana.

Hangimizde yok ki :/

X