Üniversitede hemşirelik mi ebelik mi?

_Sweetty1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
4
1
26
Lisede hemşirelik okıdım bu sene tercih yapacagım fakat hemşirelik mi yoksa ebelik mi seçsem kararsız kaldım

ebelik okuyup hiç pislik çekme bence.
hemşirelik kesinlikle daha iyi
Hemşirelik de temiz bir meslek değil yalnız yanlış yerden yaklaşmışsınız.

_Sweetty1 _Sweetty1 sende iki bölümü karşılaştırırken çalışma alanlarını değerlendirirsen kendine uygun olanı daha iyi bulursun hemşirelik okumuşsun bilirsin ki hemşire sadece iğne yapıp ta ölçmez ebe de sadece doğum yaptırmaz. Geniş düşünerek kararını vermelisin.

Ben hemşirelik mi ebelik mi arasında kaldım arasında çok fark var mı merak ediyorum? İstemediğimi bir yerde hemşirelik oluyor gebelikte istediğim yerler oluyor kitapzede kitapzede

Aranan eleman ol derim her önüne gelen hemşire oluyor rahat vs geçeceksin bunları bence ebelik arkadaşım bir hastanede bir sürü hemşire olur ama ebe bir elin parmağını geçmez nedense hangisi daha cazip geliyor bence ebelik tercih sizin hayırlısı olsun Hakkı'nızda :KK66:

Bu konuda sizin fikrinizi merak ediyorum acil cevap verebilir misiniz :) kitapzede kitapzede

Uzun zamandır giremedim foruma yoğun geçen bir süreç içindeyim şimdi gördüm :)
İlkem'in yazdıklarına katılıyorum ben hemşirelikten çıkıp çalışıp sonra da ebeliğe geçtim hala devam ediyor okulum. Ben ebeliği tavsiye ederim çalışma sahasına çıktığında hemşirenin yaptıklarından farklı olarak doğum yaptırırsın ama tabi şu da var sen özellikle doğum üzerine kadın sağlığı üzerine eğitim alacaksın hemşire olursan eğer daha farklı şeyler de yapabilirsin. Fark şurda başlıyor ne kadar kendini geliştirip donanımlı olursan o iş iyi bir hal alıyor zaten. hangi bölüm çıktı bilmiyorum ama sana tavsiyem kursları takip et elinde sertifikaların olsun. Başarılar dilerim :)

dediğimiz gibi iyi bir is içinelimden geleni yaparsam sanirim mutlu olurum cçoktteşekkürlerndır giremedim foruma yoğun geçen bir süreç içindeyim şimdi gördüm :)
İlkem'in yazdıklarına katılıyorum ben hemşirelikten çıkıp çalışıp sonra da ebeliğe geçtim hala devam ediyor okulum. Ben ebeliği tavsiye ederim çalışma sahasına çıktığında hemşirenin yaptıklarından farklı olarak doğum yaptırırsın ama tabi şu da var sen özellikle doğum üzerine kadın sağlığı üzerine eğitim alacaksın hemşire olursan eğer daha farklı şeyler de yapabilirsin. Fark şurda başlıyor ne kadar kendini geliştirip donanımlı olursan o iş iyi bir hal alıyor zaten. hangi bölüm çıktı bilmiyorum ama sana tavsiyem kursları takip et elinde sertifikaların olsun. Başarılar dilerim :)
Çok teşekkür ederim yerini gördüm hemşirelik oldu :))

X