Üniversitede gerçek arkadaşlık yok..

Univde ki arkadasliklara inanmiyorum, 2ci siniftayim simdi, konustuklarim var ama hepsinin arkadasligi sinav donemleri not aradiklari zamana kadar, eminim bundan, tecrube konusuyor ^^

Vallahi bunu bana sorsan soylerdim kuzum.

Yardim ettigim, acidigim kiz sevgilimle yatti kalkti.

Cikarci, ikiyuzlu, sirttan bicaklayici cok.

Benim en samimi arkadaslarim liseden.

Aynı ortamı paylaştığın insanlar la birsüre sonra yakınlık kurarsın bu çok normal. Ortamdan kopuncada bazılarının ilişkilerinde kopmalar olur buda çok normal. Sonuçta ortaokul arkdşlarıyla görüşebilen çok az kişi var buda öyle birşey.

20 senelik dostluklar bile bi süre sonra kopuyor, herkesin kendi hayatı ailesi çocukları oluyo normal şeyler bunlar. Kopsada bitmeyecek, hatırladıkça gülümseyeceğin güzel dostluklardan versin herkese Allah :KK9:

Aslinda oyle. Bu hayatta kimsenin kimseyle iliskisi baki degil. Sadece biz karsidan cok sey bekliyoruz ve dogal olarak kırılıyoruz, sasiriyoruz. Ben artik sasirmiyorum. Bir insani iyi taniyabilmeniz icin izleyin sadece, onu deneyin. Mesela mutlulugunuza gercekten mi seviniyor yoksa rol mu yapiyor? Bu zaten sizin o mutlulugunuzun sureciyle belli olur. Mesela "ayy cok sevindim canimmmm" der ama icten ice "yaa neden benim boyle degil" diye dusunmesi bile sizin mutlulugunuzu kiskaniyor anlamina gelir. Bir digeri de, para mevzusu. Mesela cok dar zamaninizda cok guvendiginiz birinden maddi anlamda yardim isteyin. "Ya canim elimde olsa inan verirdim" "Bu ay bende sıkışıgım canım kusura bakma" "Hadi ya tuh, dur bakalım bir seyler buluruz" gibi cumlelerden sonra emin olun ki o para size verilmez. Bir digeri de, sizin cok guvendiginiz, dostum dediginiz, kardesim dediginiz insanlarin dikkat edin de yarın bir gun bunu sizi uzmek icin koz olarak kullanabilecegini unutmayin. Bu hayatta yalnizsiniz, once bunu kabullenin. Geri kalan her sey herkes gecici, tipki sizin gibi.

Son düzenleme:
Benimde 2 tane arkadaşım ama gerçekten sevdiğim arkadaşlarım yok çünkü ikisinin bakış açısı ahlakı bana çok ters geliyor iki aylık çıktıgı cocugun evınde yatıp kalkıyorlar tabı bırsey dıyemıyorum bırı lıseden dershaneden selamlaştıgım kısıydı dıgerı yurttan tanıstık aynı sınıfta oldugumuz ıcın mecburen katlanıyorum gerçek dostluk yok bence de ınsan kafasına göre birini bulamıyor

X