Üniversitede disiplin

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.156
Kızlar bugün derse girmemiştim arkadaşıma yerime imza atmasını istedim. Atmış o da sınıfta bayağı sakindi. Hoca sınıfı saymış 24 kişi eksik herkes birbiri yerine imza atmış. Bu sefer sınıfta olanları kırmızı ile işaretlemiş sonra da sınıfça disipline verecem sizi demiş. Bunun cezası işlemi nedir bilen var mı

vermez ya göz korkutuyodur. bi de onla mi uğraşacak akademisyen adam.
ha işsizin tekiyse uğraşır da bi sıkıntı olmaz :KK53:

Uyarı cezası alırsınız, ancak eğer daha önce de yapıldığı tespit edilirse ceza artabilir. Hoca yetkiliyse, ceza büyüyebilir.

Uyarı cezası alırsınız, ancak eğer daha önce de yapıldığı tespit edilirse ceza artabilir. Hoca yetkiliyse, ceza büyüyebilir.
Ya hoca prof ama öyle dekanlık durumu felan yok. Ama uğraşır biraz kıl bir tip okuldan atılma ya da uzaklaştırma felan olmaz değil mi

Sınıf kaç kişi? Ne kadar aptal yerine koydunuz adamı :)

300 kişinin aldığı bir ders alıyordum.
Arkadaşlardan bir kaçına mesaj atmıştım, imza atsınlar geç kalacağım diye.
O zamanlar WhatsApp olmadığı için bilmiyorum mesajları görüp görmediklerini.
Dersin sonuna yetiştim, elime listeyi aldığımda Benim yerime atılmış 3 imza vardı :)

Böyle seyler olur.
Merak etmeyin. Her okulda her sınıf yaşamıştır. Biraz gidin hocaya biz ettik siz etmeyin falan diyin olsun bitsin.

Sınıf kaç kişi? Ne kadar aptal yerine koydunuz adamı :)

300 kişinin aldığı bir ders alıyordum.
Arkadaşlardan bir kaçına mesaj atmıştım, imza atsınlar geç kalacağım diye.
O zamanlar WhatsApp olmadığı için bilmiyorum mesajları görüp görmediklerini.
Dersin sonuna yetiştim, elime listeyi aldığımda Benim yerime atılmış 3 imza vardı :)

Böyle seyler olur.
Merak etmeyin. Her okulda her sınıf yaşamıştır. Biraz gidin hocaya biz ettik siz etmeyin falan diyin olsun bitsin.
Ahahaha denicez yarun inş bişey yapmaz

Ahahaha denicez yarun inş bişey yapmaz
Yapmaz.
Yüzlerce öğrenci geçmiş elinden adamın. Prof diyorsun.
Öğrenciyi de öğrenciliği de iyi bilir merak etme.
Sadece gözünüzü korkutuyor ki bir daha yapmayın.
Yoksa adamın onlarca öğrencinin disiplin cezası almasından ne çıkarı olacak?
Ama gidip yalvarmanız ve ciddiye aldığınızı görmesi şart.
O da nasihatını verecek.
Bu işler böyle :)

Ya hoca prof ama öyle dekanlık durumu felan yok. Ama uğraşır biraz kıl bir tip okuldan atılma ya da uzaklaştırma felan olmaz değil mi
atılma olmaz, uzaklaştırma da fakülte disiplin kurulunun tutumuna bağlı 1-3 gün arası uzaklaştırma belki verilebilir ama sanmam. Uyarı cezası alabilirsiniz. Ancak bu transkripte görünür. Ve ilerde bazı kadrolar için sıkıntı çıkarabilir. Bu konuştuğum, en kötü olasılık. O kadar büyüyeceğini sanmıyorum. Şimdiye kadar bu nedenden ceza alan öğrenci görmedim. En fazla not kırarlar, dersten bırakırlar ama disipline göndermezler.

X