Üniversite

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
Yerleştirme sonuçları açıklandı bildiğiniz gibi Allahıma çok şükür kızım trakya üni diş hek fak kazandı trakya üniversitesinde okuyanlar nasıl bir yer, yurtlar nasıl, fiyatlar nasıl, kyk yurtları nasıl bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi

Hayırlısı olsun çok güzel bi bölüm Maşallah :))) Orası hakkında tek bildiğim şey ucuz bi yer olduğu.Yurtlarında aynı şekilde.Yanılmıyosam bi tanıdığım orda kaldığı özel yurt için 350 tl gibi bi ücret ödüyodu.Bu tabi yurttan ne beklediğinizlede alakalı.Google'da şehirdeki yurtlarla ilgili araştırma yaparak, bulduğunuz yurtların fotoğraflarını ve hizmetlerini beğendiklerinizi arayıp fiyat bilgisi almanızı öneririm.

edirne güzel şehir ,kiralar ne pahalı ne ucuz,devlet yurdunda kaldım 2 yıl o zamanlar odada 8 kişi kalıyorduk ama çok uygundu.sonra eve çıktım,ev çoktu benim zamanımda,iyiydi özetle.
tabi ben 2008 de mezun oldum orası da var,şimdi nasıl bilmiyorum.

Kyk yurtlarının şartları şimdi eskiye göre çok daha iyi. 4 kişilik odaların yanı sıra 3, 2 kişilik odaları bile var. Halen 8 ve 6 kişilik kyk'lar da var ama bu biraz da şans işi. Muhakkak kyk yurt başvurusu yapın lütfen, özel yurtlar sandığınız kadar iyi olmayabiliyor.

Tebrikler bu arada.

Çok tebrik ederim, hayırlı olsun :) Genel olarak eğitiminin iyi olduğunu ve öğrenciyi biraz zorladıklarını duymuştum. Şehir olarak da arkadaşlarım gayet memnunlar

bir trakyali olarak ve trakya unide bi cok arkadasimdan bildigim kadariya (sadece duyum degil gordum) cok guzel bi yeri, ve bolumu kazanmis kiziniz tebrik ederim. suc oraninin en dusuk oldugu,insanlarin birbirine gulumsedigi yobaz kisilerin gozardi edildigi bi memleket. oldukcada ucuzdu ustelik. arkadaslarim toki evlerinde kaliyorlardi evler gayet guzel sirin ve ucuzdu. sanirim bi anne icin buyuk bi sehirden daha az endiseli olursunuz

Hiç bilgim yok bu üniversiteyle ilgili, ama bulunduğu şehirle ilgili çok güzel şeyler okumuşluğum var. Zaten bölümü iş garantili bir bölüm. Sıkıntı yok.

Tebrik ederim, hayırlı olsun. :) KYK yurtlarının şartları kötü değildi,önceki senearaştırıp bir kardeşimizi göndermiştik. 2 yıl kaldı. 8 kişilik odaydı ama 3 kişi kalıyorlardı. Edirne rahat bir şehir, insanları da çok yardımsever. Ev kiraları da aşırı pahalı değil. Alışması için ilk yıl yurt ortamı daha iyi, güvenli olur bence. Ya da sık sık ziyaret edecekseniz ev ortamı da olabilir. Özel yurt fiyatları çok değişkendi hatırladığım.
Başarılar diliyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…