Üniversite tercihi

Ileride isteyerek yapacagin meslegi sec bence
Universite ikinci planda olsun
Sonucta unide 4-5 yil okuyacaksin
Meslegi ise 40 yil yapacaksin

Ama okulun ismine onem veriyorm dersende hiç dusunmeden bilkenti seç

Ben olsam Bilken'i seçerdim. Çok iyi bir okul. İngilizcen nasıl. Çünkü hazırlığının zor olduğunu biliyorum. Bizim akrabamız kız iki yıl hazırlığı okudu ve yine geçemeyince okul değiştirdi. Ayrıca gelir durumunda önemli ortamı baya farklı ayrı bir dünya diyebiliriz. Ona uyum sağlayamazsan keyifli geçmeyebilir üni. hayatın.

Eğer hukuka karşı özel bir ilginiz yoksa sırf hukuk olduğu için gitmeyin.
Ben olsam bilkent işletme yazarım. Bir akrabam bilkent işletmeden mezun oldu, harika referanslar aldı. E haliyle ingilizcesi de bayağı iyiydi. Sabancı üniversitesinde master yapıp Amerikaya gitti.
Senelerdir de orada. Dönmeyi düşünmüyor :))

genclere hep soyluyorum yine soylerim, tmm yasiniz kucuk anliyorum ama tercihleri biraz tutarli yapsaniz keske. biraz kendinizi dinleyin mesela hangi bolumu istiyorum diye.
isletme neree hukuk neree, uzaktan yakindan alakasi olmayan bolumler, isletme iktisatmi desen bi yere kadar hadi.
hangisini istiyorsan hangisi sana yakin geliyorsa, omrunun geri kalannini hangisinde gecirmek istiyorsan onu sec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…