• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite sınav sonucu

Barajın kalkması yeni bir durum ama kontenjan açıklanmadı ki bilemeyiz şu an, çocuk gelişimi gerçekten atama rekoru kırdı bu sene 2000 atama çıktı.. Mezuniyetinize ne olur bilemem ama istiyorsanız gerçekten iyi bir bölüm atama için..
2. Evladım var hem onların eğitimine belki bi katkım olur diye istiyorum hem de güzel bi bölüm ilerde çalışmak istersem o bölümde mutlu olurum onu düşünerek istedim

Kusura bakmayın ama bu sıralama iyi bile yapmışsınlık bir sıralama değil, gayet kötü bir sıralama. Önemli olan da zaten puan değil sıralam. Okumak niyetindeyseniz ama okumaktan kastım elimde ne olursa olsun diploma olsun değil gerçekten iyi bir eğitim alıp meslek sahibi olmak niyetindeyseniz sınava çalışıp o şekilde güzel bir üniversitede okumanızı tavsiye ederim istediğiniz bölümü.

Açıktan istediğin bölüm büyük ihtimalle olur rezil neden olasın ya duyanda liseli küçük çocuk sanır çevreme rezil oldum der. Kaç yaşında insansınız istediğiniz bölümleye yeterli puanınız.

Baraj kalktı taban puanlar listesi açıklanacak geçen sene 267 taban puanı yetiyor aöf çocuk gelişimine ama puanın kalkması ile dezavantajda da olabilirsiniz. Yani ek kontenjana da kalabilirsiniz..
Çocuk gelişimi okumka mantıklı mı? Ben 2.üni kapsamında okuyabiliyorum galiba.

Kusura bakmayın ama bu sıralama iyi bile yapmışsınlık bir sıralama değil, gayet kötü bir sıralama. Önemli olan da zaten puan değil sıralam. Okumak niyetindeyseniz ama okumaktan kastım elimde ne olursa olsun diploma olsun değil gerçekten iyi bir eğitim alıp meslek sahibi olmak niyetindeyseniz sınava çalışıp o şekilde güzel bir üniversitede okumanızı tavsiye ederim istediğiniz bölümü.
Anladım teşekkür ederim

Açıktan istediğin bölüm büyük ihtimalle olur rezil neden olasın ya duyanda liseli küçük çocuk sanır çevreme rezil oldum der. Kaç yaşında insansınız istediğiniz bölümleye yeterli puanınız.
Çok teşekkür ederim neden bilmiyorum ama o baskıyı atamıyorum üzerimden dalgaya vurup geçiştirmeye çalışıyorum ama içim içimi yiyor

Şimdi şu an ki sistemi tam bilmediğim için anlamıyorum puan o kadar kötü değil gibi geliyor bana ama niye sıralama o kadar kötü onu anlamadım
Açık konuşayım, puan da sıralama da kötü. Ciddi bir hedefiniz varsa sıkı çalışıp tekrar deneyin.

Dışardan açık öğretim okuyacağım ücretli özel oluyor mu ?
Hayır ücret o şekilde değil, her kayıt dönemi harç şeklinde. Özel okul gibi düşünmeyin. Bu sene baraj kalktı bir işler oldu, duruma göre bakın, olmadı seneye deneyin; rezil olacak bir şey yok, kendinizi kötü hissetmeyin sakın.

Örgün öğretim okuyanlar iş bulamıyor açık öğretimdeki insanların bulması çok zor. Biraz gerçekçi olmak gerekiyor.
Üniversite okudum demek için mi okuyacaksınız yoksa meslek sahibi olmak için mi buna karar vermelisiniz

Back