üniversite pazarlama bölümü hakkında bilgisi olan varmı

cilemvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
169
0
66
Kayseri
kızlar ben üniversite pazarlama bölümünü kazandım bilgisayar istiyodum ama burası geldi ilerdeki iş imkanı ve okuldaki dersler hakkında bilgisi olan varmı

Pazarlamacılık ve satış konusunda kendine güveniyorsan, girişken, rahat bir yapıya sahipsen ve ikna kabiliyetin varsa neden yapamayasın?
Ama pazarlamacılık da hemen çok büyük maaş alabileceğini düşünmemelisin. Zira okumadan da pazarlamacı olan çok ülkemizde.
Ayrıca eğer kendine güveniyorsan dgs ile pazarlama bölümünden daha iyi bir bölüme geçip lisans eğitimini tamamlayabilirsin. Ben işletme mezunuyum pazarlama dersi gördüm. Satış, reklamcılık falan baya konular barındırır pazarlama. Kolay gelsin.

dgs açıköğretimden işletme okuyup 4 yıla tamamlayabiliyosun dersler konusunda ve iş imkanında endişeliyim çalışıyorum ve okul icin ayrılmak zorundayım çalışma ve dershande aynı anda gdmez die dershanye gidemiyorum çalışmam gerekiyo ailemden dolayı dershndeki hocarlarda derslerle iş gitmez diyolar okul olsun diye bu bölüme gitcem isde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…