• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite okumayan sevgili sorun mu?

parafin89

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
233
9
318
Adana
arkadaşlar benim çokkkk önemli bir derdim varrr.Hayatımda yaklaşık olarak 8 aydır mükemmel bir insan var ve çok iyi anlaşıyoruzzz.ve evlenmek isityoruzz. daha öncede çokkk uzun süren ve beni yıllar boyunca çok üzen çok yıpratan bir ilişkim oldu.şuan hayatımdaki insanla bi insana değer vermek neymiş mutlu etmek anlaşmak neymiş onu öğrendim.ama aramızdaki sorun onun kuaför ve okumamış olması benim ise eczacılık fakültesini bu yıl bitiriyor olmam.ailem bu durumu çok ama çok takar.sizce bu aramızda ilerde sorun olurmu ciddi bi şekilde aileme açılmayı düşünüyoruz onlara bunu nasıl kabul ettirebilirim.yardımmmmmm

Mesleği var kafa yapınız uyuyor, sen onu annenle tanıştır ,şu evlilik programa çıkanlara sinir oluyorum aşkı orada arıyorlar, aman gençler uyumluysanız evlenin

bnde üniverste okuyrm sevglm lise mezunu cnm bizde evlnmeyi düşünyrz ailelermz biliyo ve sorun çkmadı bnde çok takıyodm ama ailem tanıynca olmlu baktı snde oluruna bırak

Başta çok sorun olur başını ağrıtırlar cnm ama sizin kararlılığınızı gördükten sonra kabullenirler. Ayrıca akrabalrının vıdı vıdılarına hazırlıklı ol derim , tecrübe konuşuyor :32:

benim eşimde kuaför hatta ilkokul + çıraklık ml mezunu bense üni. okuyorum. insanlar para kazanmak ve meslek edinmek için okur öyle değil mi? Eşim para kazanıyor mesleği var. Ne mezunu olduğu hiç önemli değil. Ki eşim bi mühendisten çok daha fazla para kazanıyor.

büyük sorun teşkil edio emin ol 2 yıllıkla dört yıllık bitirmrk bile uçurumsa senin durumun daha zor

su durumda sorun yok bence cunki meslegi varmis kuafor sende okulunu bitirince eczaci olursun yani arada sevgi varsa ve evlenmeyi dusunuyorsan boyle birsey yuzunden sevdiginden vazgecme derim...:50:

ay kiz ne yapsin yani meslekleri uymuyor diye sevdiginden vazmi gecsin yahu:44:

yorumlar için teşekkürler.etrafımdaki insanlar da böyle fikir ayrılığı içerisinde severseniz olur diyenler ailen hayatta izin vermez diyenler kafayı yiycemm artıkkk.insan sevgisinden sırf bu yüzden vazgeçer mi?hayat gerçekten çok kötü anlattığında oda okumak istermiş ama hayat onu çalışmak zorunda bırakmışşş.hayat herkese aynı fırsatları sunmuyor ne yazık ki.ama gerçekten adam gibi adam okadar yol gösterio ki bana ve hep yanımda hep destek tam destek.ve tuttuğunuda koparan biri.daha 26 yaşında tamamiyle kendi kendine ailesinden hiçbirşey görmeden yaptırdığı bir evi bir de arabası var.maddi açıdan kimseye ihtiyacı yok çok şükür.anlaşıyoruz herşeyden önce süper bi arkadaşızzz.offffff neden böyle bi hayatttttt.alıp başımızı gidicez vallaaaa

bilmiyorum ama ben anne olarak karşşı çıkardım,çünkü benimde kızım var dirsek çürütsün...o dan sonra ilk okul mezunuyla evlensin....malesef sevgi ve aşk karın doyurmuyor....çünkü benim kızımda dikkatli bu konuda.....

ortaokul mezunu ama şimdi benim için liseye başlıyacak dışardan bitirecek.belki sonrada özel okulun 2 yıllığına falan gider diye düşündük yada açıköğretim falannn.ya ben eczacılık da okuduğum için ailemin durumuda çok şükür iyi olduğu için ve daha üniversite 1 deyken bile bir sürü iyi görücüler çıktığı içinnn başım baya bi dertte anneme biraz söledim kızım yol yakınken vazgeç baban seni evlatlıktan red eder dedi ayriyeten annemde kuaföre ona gidiyor ablam ve kardeşimde özellikle annemle çok iyi anlaşıyorlarrrrrr.

Canım ben üniversite mezunuyum sözlüm lise mezunu, biz aynı liseden mezunuz lisede tanışmıştık o açıköğretime yazılmıştı ama malesef çalıştığı iş yeri yüzünden devam ettiremedi( işleri çok ağırdı çok yoruluyordu) ve bıraktı bizimkiler hiç sorun etmediler yeterki iyi olsun anlaşın dediler sözlendik 2.5 senedir de sözlüyüz.. Yani bence sorun olmaz tabi ailen nasıl tepki verir bilemiyorum :44:

Back
X