Arkadaşlar merhaba 20 yaşındayım düz lise mezunuyum ama hiçbir matematikten temelim yok 4 işlemden başka bişi bilmiyorum 1.5 yıldır çalışıyorum ama çevremdeki herkes üniversite mezunu ummadıqım insanlar üni. okuyo ve kendime yediremiyorum ailem benm okumamı çok istediler ve sürekli kıyaslandım birileriyle şimdi işi qücü bırakıp tekrar dersaneye yıllarca çalışıp kazandığım parayı yatırmayı mı yoksa işe devammı etmeliyim çevremdekiler tekrar öss ye hazırlanıyo mu desinler aklı başına şimdi mi geldi desinler
Hergün düşünmekten qeceleri bazen ağlamaktan zamanında çalışmadığıma benden umutluolan ailemin yüzünün güldüremedğim için çok pişmanım(
Ltfen ne yapmalıyım
dersaneye gitmen çok daha iyi olur.haklısın dersane fiyatları baya pahalı ama özel derste ondan farklı olmaz fazla bile olabilir saat başına para alıyolar çünkü.mat ı gözünde okadar büyütme bence dersaneye gidip tüm dersleri düzenli bi şekilde görmen senin için daha iyi olur
peki sözel dersleri kendim ewde çalışsam edebiyt trkçe felsefe gibi mattan dersaneye gitsem düzenli bir şekilde hazırlansam 4 yıllık bi üniversite kazanabilirmiyim dersaneler çok pahalı 2 yıl önce qttim 2750 ye şimdi kaç olmuştur kimbilirsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?