üniversite:(((kafam çok karıştı

Ben cocuklugumdan beri bilim insani olucam derdim. Okulda cocukken herkes doktor olucam, ogretmen olucam derdi. Ben de bilimadami diye takmistim. Ilk universite sinavina girdigimde, tabi bizim zamanimizda sinava girmeden tercihler yapiliyordu o zaman, hic de istemedigim universiteyi kazanmistim. Bir sene gittim ama aklimda ODTU vardi. Bir sene sonra yeniden sinava girip istedigim yeri kazandim. Cok da severek bitirdim. Hatta dereceyle. Insanin sevdigi isi yapmasi guzel sey. Ben biraz sene kaybetmistim ama olsun sonucta bir omur yapacagin meslek var, sevdigin is olmali.
Istersen bir kez daha sinava hazirlan. Azmeden dervis muradina ermis derler. Umarim sevdigin isi yaparsin, benim gibi...

Tıp okurken bırakanlar var doktor olmak kolay meslekte değil bence baska mesleğe yönelin 1 sene kaybında yine kazanamayabilrsin bosuna gidicek zamanın
neden boşuna gitsin ki 24 yaşında okul bitirmekle 25 yaşında bitirmenin çok farkı yok bence
bir de eğer tıp tutmazsa diş tutabilir seneye
evet kolay değil ama ben de zor diye başladığım işten vazgeçecek biri değilim

teşekkür ederimsanırım ihtiyacım olan şey cesaret
evet seneye kazanamazsam kimse bana neden yapamadın demeyecek(en azından benim için önemi olan hiç kimse)
pişman olmamak için tekrar deneyeceğim

inşallah ben de sizin gibi sonu mutlu biten bir hikayenin kahramanı olurum:)))

inşallah ben de sizin gibi sonu mutlu biten bir hikayenin kahramanı olurum:)))
Amin insallah. Merak etme. Sen calis gerisini bosver. Olursa olur, olmazsa da bunda da benim icin bir hayir vardir diye dusun. Uzulme.
Bu arada yeni kurulan universitelerdeki tip fakultelerinin puani biraz daha dusuktur. Gerci simdi bir suru universite acilmis. Bizim zamanimizda o kadar yoktu. Hepsine iyice baktin mi?
Dilerim her sey gonlunce olsun. Sinavda da ille de tip olacak diye cok kasma kendini. Sonucta kaderimiz neyse onu yasiyoruz. Biraz tevekkul etmek lazim. Sevgiyle kal.

aslında tıptan çok uzaktyım yani isterse 100 tane tıp açılsın bana kadar düşmez
evet kaderde ne varsa o olacak ama ben çalışacağım sonra olursa benden mutlusu yok,olmazsa da kısmet ne yapalım...

aslında tıptan çok uzaktyım yani isterse 100 tane tıp açılsın bana kadar düşmez
evet kaderde ne varsa o olacak ama ben çalışacağım sonra olursa benden mutlusu yok,olmazsa da kısmet ne yapalım...
Evet aynen boyle dusunmelisin. Bravo. Iste boyle dusunursen o zaman olur istedigin. Allah yardimcin olsun. Gonlundekini versin ama en onemlisi hayirlisini versin.

ben de bunu diyorum normal şartlarda olsa olsa 2000 falan fark olması lazım. ancak senin dediğin gibi bir şey olduysa olabilir. yoksa seviyemin altı lafı tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…