- 28 Mart 2013
- 12.834
- 17.396
- 498
- Konu Sahibi sansparaben
-
Aa bende normal lise zamanı sandim sasirdim ondan mütevellit :)Evet.
Dogum Yapan Çok Arkadaş vardı.
Ben İmam Hatip Lisesini ikinci ögretimden devam ettiriyorum. Yani 30 yaşından sonra ögrenci olunca mecburen hem kariyer yapıp hemde Çocuk doğuruyorsun
Devlet Üniversitesi. Yalnızca tek bir derste bi saatlik aşmışım sınırı. Alttan dersim yok bu zamana kadar da olmadı. Aynı dersin vize notu da gayet iyi.
Merhaba, az önce hocamın yanından geliyorum. Konuşma şekli ve kurduğu cümlelerden bunun yalnızca onun elinde olduğunu ve çok da zor bir iş olmadığını anladım. Direkt aman düzeltiriz havasında konuşmadı. Aksine epey azar ve laf yedim. Mezuniyet ve başarı durumumu göz önünde bulundurarak insiyatif göstereceğini belirtti. Henüz düzelen bir şey yok ama yarın dersin son yoklaması alınacak asistanından geçen haftanın yoklamasını da imzalamam için izin vermesini isteyecekmiş. Umarım bir sıkıntı olmaz. Herkese yorumlar için teşekkür ederim.Bizim hocalarımız bazen devamsızlıkları yanlış işliyordu. Söyleyince hemen sistemden değiştiriyordu kontrol edip.
Devamsızlık yapan üç dört arkadaşım vardı. Hoca bırakmadı onları da. Arkadaşlar fakülte/ program başkanıyla konuşmuşlardı.
Sizin hocanız dekan imiş
Bu yüzden pek bilemedim... Buraya yazın lütfen gelişme olursa merak ettim
Bizim üniversitede de rapor yoktu, konu sahibinin dediği gibi %30 devamsızlık halkı zaten bu yüzden var. Ancak çok ciddi bir hastalıkta heyet raporunun sınavlar için kabul edildiğini biliyorum. Gerçi ben mezun olalı 10 yılı geçti. ( özeller de biraz daha musamma var mıdır bilemem)Ne alaka yahu?? Olur mu öyle şey. Biz üniversitedeyken gayet de alıyorduk. Okul sizi kandırıyor olmasın?
Bizim üniversitede de rapor yoktu, konu sahibinin dediği gibi %30 devamsızlık halkı zaten bu yüzden var. Ancak çok ciddi bir hastalıkta heyet raporunun sınavlar için kabul edildiğini biliyorum. Gerçi ben mezun olalı 10 yılı geçti. ( özeller de biraz daha musamma var mıdır bilemem)
O kadarını bilemeyeceğim, ama zaten devamsızlık halkı ders bazında ve yeterince fazla olduğu için( 15 ders saatinin 4üne girmeme hakkın var).sanırım gerek duyulmadı. Bir de üniversitelerin kendi yönetmelikleri var onlarda bu konu açıkça yazılmıştır, incelemek gerek.Çok saçmaymış ama yahu. Ben özelde okudum, herhangi bir problem yaratmıyorlardı rapora. İyi de üniversitenin kanunen raporu kabul etmeme hakkı olamaz ki.
Görüşebildiniz mi hocayla nedir durum? Devamsızlık sistemde tabii ki düzeltilebilir, kilit atma gibi bir durum olacağını hiç sanmam. Hocanızın insiyatifine bağlıdır sanırım ama size güçlü bir mazeret ve ikna kabiliyeti dilerim. Bol şanslarMerhaba kızlar, üniversitede başına benim gibi bir şey gelen sonrasında düzeltebilen/düzeltemeyen herkesden cevap bekliyorum. Üniversite hocası olanlar yada tanıdığı olanlar da yardımcı olursa çok sevinirim benim için çok önemli. Son sınıf öğrencisiyim ve dersler geçen yıllara göre çok hafif ve az. Bir dersten devamsızlık sınırını bir saat aşmışım ve bu otomasyon sistemine işlenmiş. Vize notu da girilmiş ve ders sonuçlandırılmamış. Haftasonu otomasyona baktığımda şok oldum başıma ilk defa böyle bir şey geldi. Başarılı bir öğrenciyim. Dersin sorumlusu dekanımız. Kadın ve düzgün konuşulursa konuşalacak bir hocadır ama derslere yoğunluktan dolayı asistanı girdi. Devamsızlıkları da onun işlediğini düşünüyorum. Pazartesi okula gidip durumu çözmeye çalışacam. Çözemezsem bir dönem uzatmak zorunda kalırım ve bu beni maddi manevi çok kötü etkiler. Şimdi size sorum daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı? Üniversite hocasıysanız veya üniversite hocası tanıdığınız varsa otomasyona girilen devamsızlık bilgisi sonradan değiştirilebilir mi? Mümkünse çok zor bir iş midir? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim kızlar çok önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?