- 25 Ekim 2023
- 2
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi birturuncukedi
Ben de iki yıllık kazanıp gittiğimde 25 yaşındaydım. Öğretmenler yaşlarımızı öğrenmek için sorduklarında 25 deyince "oooooo wwoooo" sesleri çıkardıMerhaba arkadaşlar. 24 yaşındayım. Ailevi nedenlerden vb. dolayı okula gidemedim. Bu yıl üniversite kazandım 2 yıllık güzel bir bölüm. Ama sınıftaki herkes 18-21 yaş arasında. Ben 24 yaşında olduğum için çok çekiniyorum.
5 tane yakın arkadaşım oldu onların yaşları 18-19-21 aralarında. Bir arkadaşım yaşlı diye dalga geçti, biri de herkesin içinde en büyüğümüz bu dedi beni göstererek. Bunu diyen kız annesine bile anlatmış yaşımın büyük oldığunu. Okulu bile bırakmayı düşünüyorum. Sizin bu konuda fikirleriniz neler? Okulu bıraksam mı çok üzülüyorum.
Yaşım büyük demen garibime gitti bence çok ideal bir yaş,bizim 45 yaşında 50 yaşında 2 ablamız vardı notları çok da iyiydi ,ayrıca KİME NE ki onların lafıyla okul bırakacaksınızMerhaba arkadaşlar. 24 yaşındayım. Ailevi nedenlerden vb. dolayı okula gidemedim. Bu yıl üniversite kazandım 2 yıllık güzel bir bölüm. Ama sınıftaki herkes 18-21 yaş arasında. Ben 24 yaşında olduğum için çok çekiniyorum.
5 tane yakın arkadaşım oldu onların yaşları 18-19-21 aralarında. Bir arkadaşım yaşlı diye dalga geçti, biri de herkesin içinde en büyüğümüz bu dedi beni göstererek. Bunu diyen kız annesine bile anlatmış yaşımın büyük oldığunu. Okulu bile bırakmayı düşünüyorum. Sizin bu konuda fikirleriniz neler? Okulu bıraksam mı çok üzülüyorum.
Yaa sakın bırakma bende 26 yaşındayım 6 yaşında kızım var üniversite okumayı çok isterdim ailem izin verseydi inşallah kızımla beraber bende yeniden başlayacağım herşeyi öğrenip okumaya hiçbirşey için geç değil onların ne dediğine değil kendinin ne istediğine bakMerhaba arkadaşlar. 24 yaşındayım. Ailevi nedenlerden vb. dolayı okula gidemedim. Bu yıl üniversite kazandım 2 yıllık güzel bir bölüm. Ama sınıftaki herkes 18-21 yaş arasında. Ben 24 yaşında olduğum için çok çekiniyorum.
Kiz deli misinMerhaba arkadaşlar. 24 yaşındayım. Ailevi nedenlerden vb. dolayı okula gidemedim. Bu yıl üniversite kazandım 2 yıllık güzel bir bölüm. Ama sınıftaki herkes 18-21 yaş arasında. Ben 24 yaşında olduğum için çok çekiniyorum.