Üniversite Harçları

cinkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
312
0
66
Üniversite harçları ile ilgili merak edilenleri soralım,paylaşalım

Son düzenleme:
onu biliyorum,ben her ay ödenmesi konusunu merak ediyorum,her ne kadar saçma olsa da

ben 2. öğretim okuyorum. harçlar her dönem başı yatırılır, her ay yatırılmaz.şutarafagitti

evet benim bildiğimde öyle,okuyan birinden duymak iyi oldu umarım ikna edebilirim bu konuda,ne cahiller var ya kızın kafasını karıştırıp durmuşlar klava:

ösym kitapçığının arkasında ücretler yazıo yazan ücretlerde yıllıktır...ama sivil havacılık ve devlet konsrvtuarı 4.268 digerleri bir iki milyar arası canım

600 mülyon gayet normal 2.öğretim için ama hangi bölüm olduğuna da bağlı.dönem başı harç yatırılır her ay 600 verilir mi ayol okumasın daha ii
şaka yapıyorum asla her ay değil yani her dönem

mülyon yazmışım ya Allah beni....kaydirigubbakcemile3

evet baktım ikinci öğretim harçlarına,edebiyat fakültesiydi onun 1.027 yazıyor iki taksitle ödeneceği için 500 küsür falan oluyor,bence de gayet uygun bir fiyat 4 binlerde olan fakülteler var

evet bazı bölümler gerçekten çok pahalıakannehir
ben fen fakültesinde okuyorum 1.260 gibi bişey olması lazım bu yıl zam gelmemiş sanırım. gelmesin de zaten gündüz okuyanların 3 katını ödüyoruz ve gündüzü 2 puanla kaçırmıştım:umursamaz:

malesef doğru ikinci öğretimde okuyorm bnde 501 milyon harç parası yatırıyorum bi eylülde bide şubatta .çok büyük haksızlık anayasada bile yazar eğiyim parasız diye harç parası 1 milyar kitaplarda cabası sonra aylık 200 milyon verdiği bursla övünür adaleti yok bu sistemin

eylül-şubat konusuna çok şükür inandırabildim,her ay ödeme yapılacak saçmalığından kurtuldu,evet çok saçma 2-3 kat para ödeniyor nerdeyse :bbo:

evet harç miktarları gerçekten de dediğiniz kadar yüksek.ancak ödemede güçlük yaşanacağını düşünürseniz katkı kredisi için başvurabilirsiniz kredi ve yurtlar kurumundan.başvuru yapan herkese çıkıyor.çok az bir miktar ödüyorsunuz ama okul bittiğinde ve çalışmaya başladığınızda azar azar ödüyorsunuz.kyk nın sitesinden araştırmanızı öneririm.a.s

hiç tavsiye etmiyorum kızlar belki çok az miktar alıyorsunuz ama okul bittikten sonra faiziyle ödediginiz için nerdeyse 2 katı ödüyorsunuz ben 2007 yılında mezun oldum 2009 yılında ödemeye basladım 3.ve 4.sınıflarda burs aldım ve ödedigim miktar 5.000 tl

başka imkanı yoksa insanlar ister istemez bu yola başvuruyorlar.zorunlu değilse tabii ki alınmamalı ama özellikle büyük şehirlerde öğrenim görmek malum çok pahalı ve ailelere yük oluyor.bu nedenle bu da geçici bir çözüm arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…