• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite Harçları

selçuk üniversitesinde açıklandı harç miktarları tc ni girip hem öğrenci numaranı hem de harcı öğrenebiliyorsun,telefonuma da mesaj olarak geldi bilgiler ayrıca

Harçlar açıklandı mı ki yakafamçokkarıştı
Bizim okulun sitesinde bir şey gözükmüyor hala birkaç defa aradım bu hafta bu hafta falan deyip durdular.Kayıt ücreti ne kadar oluyor bilen var mı arkadaşlar şu banka şubesine yatırılacak olan?Çok mu fazla?

kızlar harçlar ösym kılavuzunun son sayfalarından birinde yazıyor.ordan bakıp okulunuzun gönderdiği formda belirttiği bankaya yatırabilirsinizyerimseniben

Hacettepe çok kazık :P
kredi almama rağmen eğitim fakültesine 70 lira ödedim.

arkadaşlar merhaba

mimar sinan üni. oyunculuk ana sanat dalının harcı ne kadar ? bilgisi olan paylaşabilir mi ? :71:

arkadaşlar merhaba

mimar sinan üni. oyunculuk ana sanat dalının harcı ne kadar ? bilgisi olan paylaşabilir mi ? :71:

o konservatuar mı sayılıyo canım? öyleyse biraz tuzludur diğerlerne göre. piyanoda tanıdığım varda 650 civarı olması lazım:26::26: girmeden bunları dert etme sakın ama. kredi borç harç bi şekilde bulunuyo ne kadar olursa olsun

Son düzenleme:
o konservatuar mı sayılıyo canım? öyleyse biraz tuzludur diğerlerne göre. piyanoda tanıdığım varda 650 civarı olması lazım:26::26: girmeden bunları dert etme sakın ama. kredi borç harç bi şekilde bulunuyo ne kadar olursa olsun

bi yerde 5000 küsür görüp korkmuştum meğer yanlış görmüşüm ikinci öğretim mi neymiş onlar daha fazla oluyomuş..

Back