Universite ders secimi hakkinda lutfen yardim edin yoksa kafayi yiyecegim!

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
Etrafımda yardım edecek kimse yok kafayı yiyeceğim nolur yardım edin. Zorunlu dersleri ve ortak zorunlu dersleri seçtim, programa bağlı seçmeli derslerden de 3 tane seçtim. Ama kaç tane ders secmem gerektiğini bilmiyorum!
Üniversitenin sayfasında "isteğe bagli seçmeli dersler=tip fakültesi ve dis hekimliği fakültesi de seçecektir" yazıyor. Yani isteğe bagli seçmeli derslerden de mi birkaç tane secmem gerekiyor? Az ders mi seçtim bilmiyorum. Kontenjanlar doluyor yavaş yavaş, acele ediyorum ama kaydetmekten de korkuyorum geri donusu olmaz yazıyor kaydete tiklayinca. Nolursunuz yardım edin

Kredi kotan kadar ders alabilirsin kaç ders olduğu önemli değil önemli olan kredinin yetmesi
Arkadaşın yok mu hiç arasan bi sorsan

Kaç tane seçmeli ders seçeceğin belli değil mi ki? Ara okulu danışmanına sor bence. Ben ders seçerken belliydi kaç tane seçmeli seçeceğim o yüzden böyle bir problemle karşılaşmadım eskiden..

ust siniflardan hic tanidiginiz yok mu?ayni okul ve bolumden kisiler,ogrenci isleri filan size daha cok yardimci olabilir sanirim.

Bence hıc seçme bugün
O işin geri dönüşü çok zor oluyor
Yarın sabah erkenden 8 de ara öğrenci işlerine sor
En mantıklısı bu sanki

Danışmanınız yok mu biz ders seçmeden önce damışmana giderdik hep yada sonra o bakar onaylardı

üniversitenin sitesinde her bölümün müfredatı bellidir yazmamışlar mı? danışmanını öğren mail at yada dahilisinden ulaş bence. hiç mi bölümden arkadaşın yok

Danismanin kimse onunla konus. Bir donemde alabilecegin max kredi kadar ders secebilirsin.

Bölümün internet sayfasında bile yazar aslında kaçıncı sınıf toplam kaç kredi alması gerek kaçı seçmeli olacak. Zorunlu dersler bellidir zaten. Seçmeli sayısı da programda bellidir.

Hiç tanidigim yok yardımcı olacak biri de yok.. üst dönemden ders alabileceğim yazıyor sadece. Bir de mesela aldığınız kredi:24.5, mezun olmak için gereken:32 yazıyor, bir ders daha seçtiğimde mezun olmak için grkn: 34 oluyor. Danışman hocaya mesaj atacaktim ama site çöktü, kaydedemedim de. 15 dakikalığına açıldı onbeş dakika içinde otuz kişi yer kaldı istediğim bölümde. Tam kaydedecektim site çöktü. Bütün şanssızlıklar bende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…