UNIVERSITE ARKADASLIKLARI NEDEN BOYLE?

Tabiki sorguladim ve az oz ifadesini de dost anlaminda kullandim.

İnanın şu an sizde kendimi görüyorum, benim problemlerim daha büyüktü sadece. Sessiz sedasız sizde uzaklaşın ve emin olun ki o ikisi de iyi arkadaş kalamayacaklar. Hiçç düşünmemeye çalış güzel vakit geçir. Mezun olduktan sonra üzülerek harcadığın zamana yanarsın. Bende bunun gibi konu açmıştım, mezun oldum ve sadece aptalmışım diyorum.

Arkin saçmLamış ya belki aklına gelmedi sanki hasta oldu da onu sormadın telefonu sorsan ne olucak sanki. Yine yardım etmişSin zaten

Uzülmeyin benim sevdiğim çocuk da sinif arkadaşımla çıktı. Benden hoşlanıyor gibiydi sonra bi baktım o kızla çıkıyor gerçi çok samimi de değildik. Aynı anda ikimize de umut vermiş pislik.

Konu Sahibi benim 3 sene önceki arkadasimin laf taşımacılığı yüzünden en sevdiğim öğretmeninimin akrabalarıyla kavga ettim hocayla da aramız açıldı. Böyle çürük insanlar her yerde maalesef. Uzülmeyin yeni arkadaşlar bulun. Unutmayin ki çürük meyve ağaçtan çabuk düşer. Laf taşıyan kızla da 8 aylık arkadastik Allahtan gerçek yüzünü erken gördüm

Amaan hiçbir yaşımda sorun etmedim arkadaş mevzularını kendine yeten biri olduğun sürece herkes senin etrafında toplanıyo zaten inan, olmasa da sallamıcaksın kendini sev yeter

Siz bu tur seyler yasadiniz mi? Tavsiyeniz nedir? Kolay arkadas edinebilen biri degilim (linc yemiyim lutfen)

yaşamayan var mı ?
daha çok arkadaşlıklarınız değişecek okul bitinceye kadar
arkadaş kalıp kalmama fedakarlık yapıp yapmama konusuna çok takılma
kimse için ciddi fedakarlık kesinlikle yapma

Beni istemeyeni ben de istemezdim. Sizden soğuma nedeni neymiş onu söyledi mi? Durduk yere insan insandan soğumaz çünkü. Bence istemiyorlarsa zorlama gururlu dur ve yeni arkadaşlar edin. Bunu yapmalısın yoksa içine kapanık öyle kalırsın. Sosyalleşmen lazım

ben sana anlatayım 4 lü gruptuk yurtta. Benim ilk kayıtta tanıştığım birbirimizin ilk arkadaşı olduğumuz bi kız da dahil aralarına. Aramızdan biri atandı okulu bırakıp gitti. Kaldık üçümüz. O benim ilk tanıştığım kız kalan üçüncünün odada yer açılına taşındı ikisi ynı ben farklı odadaydım ama okul vs hep beraberdik. Güya odalarında mezun olacak bi kız vadı gidince ben geçecektim. Gitti de kız. Bizdaha önce planladığımız için yurt müdürüne gittim kağıtlarımı hazırlamasını istedim o ara bi kızlara bakayım dedim gittim odaya dedim işte hallediyoruz geçicem odaya. Bunlar bi evelemeye gevelemeye başladı ya işte gelmesen mi arkadaşlığımız bozulur bizim aynı odada üçümüz dediler bunlar bana. başımdan aşağı kaynar sular döküldü o anki ruh haliyle. tek kelime dahi etmedim odadan çıktım müdüre gittim ve iptal olduğunu söyledim ne oldu dedi analdı yüzümden arkadaşlarını iyi seçmek lazım kazık atarlar dedi lafı bitti ben ağlamaya başladım kadın da üzülme dedi tanımış oldun yurtta ne zaman odanı değilştirmek istersen bana gel halledicem dedi. çıktım gittim mezuniyette dahi konuşmamdım ünideki ilk kazığım bu oldu daha ne kazıklar var bende anlatayım istersen moralo lur seninki hiçbişey iftiralar suç atmalar düşman etmeler birlik olmalar falan ohooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…