Merhaba kadinlarkulubu
Ben ankarada bir universitede bu yil 3. Sinifi okuyacagim. 1. Siniftan beri cok yakin oldugum 3 arkadasim vardi. Az ama oz arkadaslik kurma taraftariyim. 2. Sinifin sonuna dogru en yakinim dedigim arkadasimi evimde kalmaya davet ettim bir konsere katilacaktik. Neyse evime geldi inanin cok guzel agirladim konsere gittik her sey bitti ankaraya donerken bana soguk davranmaya basladi. Bi 4 5 kez ustune gidip nedenini sordum. Benden sogudugunu eskisi gibi samimi bulmadigini soyledi. Inanin oyle uzuldum ki.. ortada hicbir sey yokken boyle dedi. Biz 3 lu gruptuk. Ben, benden sogudugunu soyleyen, ve bir kisi daha. Bizim aramiz bozulunca o da benden uzaklasti digeri ile samimi oldu. Son yakin oldugum arkadasim da bu sene uni degistirdi baska yere gidecek. Ben arkadasliklara cok onem veriyorum bu arkadasimi da cok seviyordum ama beni satti resmen konserden sonra. Simdi ders calisirken bile aklima geliyor uzuluyorum. Hem yalniz kaldim hem kullanildim. Siz bu tur seyler yasadiniz mi? Tavsiyeniz nedir? Kolay arkadas edinebilen biri degilim (linc yemiyim lutfen)