- 11 Ağustos 2018
- 16
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi Wewerelost
Ne gerek varko araladasa yanı nedem bu kadar önemsedın o ınsanalrı. Unıversıte arkadaslgına ben pek guvenmem herkes ayrı sehırde sen ona derdını paylassan nolur paylasmasan nolur ta basla sehırden sana dermanmı olacak. Mısal dıyorum tabı bunu. O yuzden hıc kımseye guvenmezdım unıde evımde tek basıma okuluma gıder dersımındınler eve gelır yatıss. Ne arkadas ne o onun evglısıyle cıkmıs o onla yatmıs o kız okyly bırakmıs bılmem ne kımseyı tanımaz bılmez kımsenın derdınıde dınlemezdım. Onemseme sende okadar yanı cocukluk arkadasın olut yıllardır gorusursun ha tamamdır ona guven derım ya da onu onemse derm ama surda 3 4 yıl gorecegn bı ınsanı bu kadar onemsemen cok anlamsız. İIlla arkadas edınmenede gerek yokki insan arkadassız olunca vallahı daha kolay bıtıeıyor unıyı. Benm hıc alttan dersı yoktu basımda arkadas ve arkadas problemlerı yoktu cunku sevgılımde yotu okulumy bıtırdım mezunuyete bıle katılma geregı duymadan memleketıme dondum. Dıplomamıda noter aracılıgıyla getırttırdımMerhaba kadinlarkulubu
Ben ankarada bir universitede bu yil 3. Sinifi okuyacagim. 1. Siniftan beri cok yakin oldugum 3 arkadasim vardi. Az ama oz arkadaslik kurma taraftariyim. 2. Sinifin sonuna dogru en yakinim dedigim arkadasimi evimde kalmaya davet ettim bir konsere katilacaktik. Neyse evime geldi inanin cok guzel agirladim konsere gittik her sey bitti ankaraya donerken bana soguk davranmaya basladi. Bi 4 5 kez ustune gidip nedenini sordum. Benden sogudugunu eskisi gibi samimi bulmadigini soyledi. Inanin oyle uzuldum ki.. ortada hicbir sey yokken boyle dedi. Biz 3 lu gruptuk. Ben, benden sogudugunu soyleyen, ve bir kisi daha. Bizim aramiz bozulunca o da benden uzaklasti digeri ile samimi oldu. Son yakin oldugum arkadasim da bu sene uni degistirdi baska yere gidecek. Ben arkadasliklara cok onem veriyorum bu arkadasimi da cok seviyordum ama beni satti resmen konserden sonra. Simdi ders calisirken bile aklima geliyor uzuluyorum. Hem yalniz kaldim hem kullanildim. Siz bu tur seyler yasadiniz mi? Tavsiyeniz nedir? Kolay arkadas edinebilen biri degilim (linc yemiyim lutfen)
Sordum. Butun bir seneyi dusununce artik seni samimi bulmadim. Samimi bulmadigim birine yakin davranmak ikiyuzluluk geliyor dedi. Nedeni sonradan ogrendim : telefonu bozulmustu. Ben de elimden geleni yaptim. Princ getirdim telefoncuya sorduk kendi telimi arasin diye verdim vb. Sonra bu konuyu konusmayalim moralim bozuluyor dedi. Ben de sormadim. Arkamdan demis ki; telefonumu bile sormadi nasil olsa onun durumu iyi yeni tel alir demis. Sonra konserde biri yanimiza gelip tanismak istedi ben de hayir diyince arkadasima sen daha guzelsin senle tanisalim demisti ben de buna biraz bozulup vay be beni cirkin gordu diyip gulmustum bunun icin arkamdan beni surekli kiskaniyor demis.neden soğumuş bunu sordunuz mu neyiniz görmüş bir de arkadaşınız açısından bakmak lazım
o zaman asıl sizin onu samimi bulmamanız ve arayı açmanız gerekirdi anlattıklarınıza bakılarak. sizden beklediği ilgiyi kendisi size gösteriyor muydu acaba. telefonumu sormadı ne yaSordum. Butun bir seneyi dusununce artik seni samimi bulmadim. Samimi bulmadigim birine yakin davranmak ikiyuzluluk geliyor dedi. Nedeni sonradan ogrendim : telefonu bozulmustu. Ben de elimden geleni yaptim. Princ getirdim telefoncuya sorduk kendi telimi arasin diye verdim vb. Sonra bu konuyu konusmayalim moralim bozuluyor dedi. Ben de sormadim. Arkamdan demis ki; telefonumu bile sormadi nasil olsa onun durumu iyi yeni tel alir demis. Sonra konserde biri yanimiza gelip tanismak istedi ben de hayir diyince arkadasima sen daha guzelsin senle tanisalim demisti ben de buna biraz bozulup vay be beni cirkin gordu diyip gulmustum bunun icin arkamdan beni surekli kiskaniyor demis.
Bana boyle yazdiktan sonra kendime bunu yapamam diyince ben de ne kendine ne bana yap dedim. Bir daha da yazmadim. Dogum gunumde mesaj atti nezaketen tesekkur ettim daha da konusmadimo zaman asıl sizin onu samimi bulmamanız ve arayı açmanız gerekirdi anlattıklarınıza bakılarak. sizden beklediği ilgiyi kendisi size gösteriyor muydu acaba. telefonumu sormadı ne ya
Cok fenaymis o kisiLisede caaanım arkadaşım , deliler gibi sevdiğim bir ayrılıp bir barıştığım sevgilimle çıkmıştı !
Emin ol bundan büyük kazık yok.
Sonra ne oldu çok merak ettimLisede caaanım arkadaşım , deliler gibi sevdiğim bir ayrılıp bir barıştığım sevgilimle çıkmıştı !
Emin ol bundan büyük kazık yok.
Beni kıskandırmak için onunla olduğunu söyledi delikanlı ,yalvardı yakardı , yedimmi yemedim , sevgimi bağrıma bastım , ikisinide sildim . Ama arkadaşıma neden yaptın diye soramadım , o içimde kaldıSonra ne oldu çok merak ettim
acaba sende ona misafir olursun diyemi soğudum deyip uzaklaşıyor..bazı insanlar misafir gitmeyi sever ama kendine kimse gelsin istemez..misafir ağırlamak masraflı zahmetli gelir..işleri bitince yan çizerler..Merhaba kadinlarkulubu
Ben ankarada bir universitede bu yil 3. Sinifi okuyacagim. 1. Siniftan beri cok yakin oldugum 3 arkadasim vardi. Az ama oz arkadaslik kurma taraftariyim. 2. Sinifin sonuna dogru en yakinim dedigim arkadasimi evimde kalmaya davet ettim bir konsere katilacaktik. Neyse evime geldi inanin cok guzel agirladim konsere gittik her sey bitti ankaraya donerken bana soguk davranmaya basladi. Bi 4 5 kez ustune gidip nedenini sordum. Benden sogudugunu eskisi gibi samimi bulmadigini soyledi. Inanin oyle uzuldum ki.. ortada hicbir sey yokken boyle dedi. Biz 3 lu gruptuk. Ben, benden sogudugunu soyleyen, ve bir kisi daha. Bizim aramiz bozulunca o da benden uzaklasti digeri ile samimi oldu. Son yakin oldugum arkadasim da bu sene uni degistirdi baska yere gidecek. Ben arkadasliklara cok onem veriyorum bu arkadasimi da cok seviyordum ama beni satti resmen konserden sonra. Simdi ders calisirken bile aklima geliyor uzuluyorum. Hem yalniz kaldim hem kullanildim. Siz bu tur seyler yasadiniz mi? Tavsiyeniz nedir? Kolay arkadas edinebilen biri degilim (linc yemiyim lutfen)