• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversitde evde kalmak

akasya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
119
0
96
37
İzmir
arkadaşlar yurttan çok sıkıldım izmirdeyim okula gitmek için 1.5 2 saat yol çekiyorum eve çıkmak istiyorum ama tek kalmak istiyorum 1+1 de artısı eksisi nedir?
kalanlar var mı böyle bir yerde nasıl olur izmiri bilenler için söylüyorum buca egitim fak oralarda çıkacagım güvenlik açısından nasıl olur
çok kararsız kaldım yurttan çıkarsam geri dönme ihtimalim yok
sizce ne yapmalıyım

bende ilk eve çıktıgımda 1+1 studyoda kaldım ama gaziantepte izmirde deil guvenlik vardı kapıda gelenine gidenine karısılmıo ama kimlik alıolardı her gelenden alt katta camasırhane vardı kurutma fln rahattım aslında sonucta hiç tanımadıgın biriyle ugrasmak zorunda kalmıodum

endüstri müh. okuyorum 2. sınıfım
vallahi hiç bilmiyorum hani yanlızlıgı seviyorum ama evde yapayanlız kalmak bi yandan gözümü korkutuyo

Son düzenleme:
endüstri müh. okuyorum 2. sınıfım
vallahi hiç bilmiyorum hani yanlızlıgı seviyorum ama evde yapayanlız kalmak bi yandan gözümü korkutuyo

Buca'da pek sorun yaşamassın zaten oradaki evlerde cok fazla öğrenci var
Önünde 2 senen daha var eğer yurt ders çalışmana engelse çık rahat edersin...

hani çalışmaya engel olmasından çok 2 saat gidiş iki saat geliş çook zaman alıyor inciraltı neresi buca tınaztepe neresi üç yıldır da burada kalıyorum yurt hani türkiyenin en güzel devlet yurtlarından biri otel gibi çook güzel ama yol ve sıkış tepiş otobüsler bıktırdı

burda en iyi kararı sen verirsin ama evinde ayrı bir sorumluluğu var...
Ev arkadaşın da problem olursa daha kötü yurtta ki rahatını arayabilirsin...

bende bi arkadaşımla evde kalmıştım,evin tadını hiç biri vermiyo zaten bizzimkisi gerçi teras katta mutfağı banyosu olan bi de koca balkonu olan bi odaydı,hiç unutamam o evimi...

ben yanlız kalmayı planlıyorum başka biriyle zor anlaşırım gibi grliyo öyle biri de yok zatan şimdilik

evin sorumluluğu var ama rahatıda var,oturacağın yer güvenli bi yerse tek başına kalmanda sorun olmaz,ev arkadaşıyla eve çıkmaktansa tek kal daha iyi.tek kalan biri olarak söylüyorum

ben yaklaşık 2 senedir yalnız yaşıyorum. daha önce bir yıl özel yurtta bir yıl da ev arkadaşıyla kalmıştım. yalnız kalmaktan çok memnunum. kapımı kapattım mı karışan eden yok gürültü yapan gelen giden yok. kafa dinleme açısından çok rahat. ayrıca ben dışardan yemek yemem kendim pişiririm. çok uygun ve sağlıklı beslenmiş oluyorum.
fakat maddi yönden sorun olabiliyor kirayı tek başına karşılamak. yine de mutluyum param varsa güzel güzel yemeğimi yaparım param yoksa makarna yerim hep. önemli olan huzur. ama bu yıl çok maddi sorun yaşıyorum. paran evin giderlerine anca yetiyorsa bi süre sonra psikolojin bozuluyor. bi dolaşmaya bile çıkamıyorsun para gidecek diye. o yüzden bazen niye tek kalıyorum diye lanet ediyorum. eğer durumun yoksa sakın çıkma eve falan.
bazen insan çok bunalıyor evde yalnız olmaktan ama samimi arkadaşın varsa yatıya gelir sana arada ya da çıkar gezersin geçer.
anlaşamadığın ev arkadaşının kirayı paylaşmak haricinde hiçbir artısı yok. hasta olsan başına bi şey gelse bi hayrı dokunmuyo yine. :çok üzgünüm: şansın açık olsun arkadaşım.

Ben de tek başıma yaşıyorum, gerçekten en rahatı bu.Daha bu sene üniversiteye başladım ıstanbul'a geldim, yurtta bir ay kalmak bana fazlasıyla yetti.Özel yurtta kalmama rağmen şikayet edilecek o kadar çok şey vardı ki özellikle de oda arkadaşı problemi.Ben de tek başıma eve çıktım.
Çevremdeki herkes ''Korkmuyor musun, sıkılmıyor musun?'' diyip duruyor ama evde tek kalmak sıkılınılacak son şey bence=) ıstediğini izle, istediğini dinle, istediğini ye, istediğini davet et ne yaparsan yap özgürsün.Ayrıca temizlik ve yemek derdi de sanıldığı kadar zor bir şey değil.Evimde çok sık misafir olmadığı halde hiç sıkılmıyorum.Bir de kedim var gayet mutluyuz=)

canım ben izmirliyim ama başka bi şehirde üni okuyorum ve yalnız yaşıyorum
yalnız yaşamak için önce o sorumluluğu alabilecek misin yalnız olmaktan sıkılmıcak mısın bunları düşün
ben çok seviyorum yalnızlığı 3 yıldır da yalnız yaşıyorum hiç düşünmedim ev arkadaşı
bence çok olgunlaştırıyor insanı yalnız yaşamak...
ki izmir rahattır ben doğuda yalnız yaşıyorum bişey sormak istersen cevaplarım şimdiden hayırlı olsun canım...

hiç yurtta kalmayanlardandım ben..
hayatımın en güzel günlerini 2 ev arkadaşımla beraber geçirdiğim günler olarak düşünürdüm ben.
ta ki onların okulu bittiği için yalnız yaşamaya başlayana dek.. meğerse yalnız kalmak çok daha güzelmiş dedim.
sonra evlendim ve eşim denizci.
yani yine yalnızım. ama artık ev arkadaşlarımla geçirdiğim günlerin en güzel günlerimin olduğuna karar verdim..
doğru insanı bulursan ev arkadaşlığı çok keyifli ya..

ilk yıl yurtta kalmıştım
ikinci yıl arkadaşlarımla evde
üçüncü yıl ablamla evde
son sene tek evde kaldım
ufak bi ilçeydi ama öğrenci çoktu
benim ev de aile apartmanındaydı zaten sevgilim de -şimdiki eşim- iki daakikalık mesafedeydi o yüzden rahattım korkmadım
yine de tek eve çıkmak istiyorsanız güvenli bi yer olmalı

Ben 6 senedir evde yalnız yaşıyorum, Ankarada. Ailem Mersinde. Ablam mezun olunca halihazırda var olan eve ben yerleştim. Bilerek ev arkadaşı istemedim. Yalnızlığı seviyorum. Bu tamamen kişiliğinle doğru oranılı sanırım canımi en doğru kararı sen verirsin. Çok aileci bi insan olduğumdan ilk başlarda çok zorlandım. Eve gelince, uyurken, uyanırken evde ses solu olmaması, yalnız yiyip içmek zoruna gidiyor insanın önceleri. Ama sonra keyfini sürüyorsun. Arkadaşların gelip gidiyor. Kafana göre temizliğini yapıp dekore ediyorsun. 3 sene önce bir köpek aldım kendime. Can yoldaşım olduç Yalnızlığıma ortak oldu. Bu son senem, o kadar alıştımki yalnız yaşamaya sanırım evlenince zorlanacağım bi süre tuhaf gelicek. kaydirigubbakcemile3 Ama dediğim gibi yalnızlığı, rahatlığı seviyorsan çık derim

Back
X