Univ okuyanlar yada hazirlananlar bi bakar misiniz

Zehragms

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
622
527
Evet cok dert oldu bana .. Sinava hazirlanmak.istiyorum ..22 yasindayim 4 yil ara verdim yapabilir miyin sizce ? Destege oneriye ihtiyacimvar :KK43: evliyim bu arada bebegim de var ama yapmam lazim .. Hangi kitaptan ders calismaya baslayayim.lutfennn yardim edin nasil calisayim ??? Derslerim eskiden cok iyiydi sayisalciydim ama kac yil gecti off ..cidden destek oneri yardim tecrube istiyorum .. Cok saolun okudugunuz icin yazacaklariniz cok onemli benim icin ..

Yaparsın yav, bak ben 30umda, bebe başımda yeniden üni.ye gitmeye, Güzel Sanatlara girmeye karar verdim.
Barajı geçsem yeter şeysiyle takmıyorum tabi o ayrı da, yapılır ya.
Sistemle de oynayıp durdular, isterseniz bi liseye gidip direkt rehberlik hocası ile, müdür yardımcısıyla filan bi görüşün, birkaç öğrenciye yerinde sorun, fikir alın, daha sağlıklı olur.

22 yasindayim yeni bir universiteye basladim. Sinifimda 31 yasinda bir kadin 37 yasinda da bir erkek arkadasim var. Universitede kim kac yasinda, hangi backgroundla gelmis bi onemi oldugunu dusunmuyorum. Aklina koyduysan yaparsin. Dogum yaptigi sene yuksek lisans yapan arkadasim var, cocukla universite okumakta ne var ki?

konu anlatimi derken neyi kasteddiniz ? Kitaba da ayirabilirim cok asiri olmadigi surece

şuanki sistemde matematik hayati önem taşıyor. ben hazırlanırken bundan 3 yıl önce online ders almıştım onu kast ettim. biraz pahalı ama istediğiniz konuları da alabiliyorsunuz mesela sadece problemler ki 10 soru banko çıkar ya da atıyorum polinom vs gibi.

onun dışında istediğiniz bölüme bağlı hangi derslere çalışacağınızı söylerseniz ben kaynak önerisi yaparım online koçluk yaptığım öğrenciler var. :)

İnşallah benden daha iyi durumda olursunuz. Açık üniversite okuyorum bir aylık bebegim var kucagimda uyumak istiyor yada sabahtan akşama kadar sürekli memede kalırım alma beni diye ağlıyor. Zaten uykusuzum her an uyudu uyuyacak vaziyetteyim. Onu emzirirken bir yandan da ezber yapıyorum mesela. Sonra tekrar üstünden geçiyorum konunun o kadar hengamede ramen aklımda kalmış anlamışım çalıştığımı. Hırs gerekli sadece. Hayatımdaki bazı olumsuzluklar beni iyice hırslandırdı.

Yaparsın yav, bak ben 30umda, bebe başımda yeniden üni.ye gitmeye, Güzel Sanatlara girmeye karar verdim.
Barajı geçsem yeter şeysiyle takmıyorum tabi o ayrı da, yapılır ya.
Sistemle de oynayıp durdular, isterseniz bi liseye gidip direkt rehberlik hocası ile, müdür yardımcısıyla filan bi görüşün, birkaç öğrenciye yerinde sorun, fikir alın, daha sağlıklı olur.
kesle buraya yazsalar gidip soracagimkimse yok vw gizli girecegim sinava

şuanki sistemde matematik hayati önem taşıyor. ben hazırlanırken bundan 3 yıl önce online ders almıştım onu kast ettim. biraz pahalı ama istediğiniz konuları da alabiliyorsunuz mesela sadece problemler ki 10 soru banko çıkar ya da atıyorum polinom vs gibi.

onun dışında istediğiniz bölüme bağlı hangi derslere çalışacağınızı söylerseniz ben kaynak önerisi yaparım online koçluk yaptığım öğrenciler var. :)
bu harika bana da koc olur musunuz :KK200::KK15:

İnşallah benden daha iyi durumda olursunuz. Açık üniversite okuyorum bir aylık bebegim var kucagimda uyumak istiyor yada sabahtan akşama kadar sürekli memede kalırım alma beni diye ağlıyor. Zaten uykusuzum her an uyudu uyuyacak vaziyetteyim. Onu emzirirken bir yandan da ezber yapıyorum mesela. Sonra tekrar üstünden geçiyorum konunun o kadar hengamede ramen aklımda kalmış anlamışım çalıştığımı. Hırs gerekli sadece. Hayatımdaki bazı olumsuzluklar beni iyice hırslandırdı.
bwnde o durumdayim suan cok hirslandim uzuntuyle karisik .. Ne okuyorsunuz ? Benimde kizim 1.5 aylik

Bu arada arkadaslar 4 yillik aciktan ilahyat olabilir lutfen bana yardim edin .. Yada fikir verin ne okutabilirim siz iyi biliyorsunuz dur tecrubelisiniz dir

bu harika bana da koc olur musunuz :KK200::KK15:

seve seve :) ama önce hedef belirleyelim ona göre hangi dersleri çözeceğinizi söylerim,hangi kitaplar olur vs. hatta tıp ya da hukuk gibi yüksek hedefler yoksa konu seçelim banko çıkacaklardan.

seve seve :) ama önce hedef belirleyelim ona göre hangi dersleri çözeceğinizi söylerim,hangi kitaplar olur vs. hatta tıp ya da hukuk gibi yüksek hedefler yoksa konu seçelim banko çıkacaklardan.
soyle soyleyeyim aciktan okumak zorundayim once bunu one koyalim.. İlahyat olabilir ve sizce baska ne olabilir ? Cok iyi puan yaparmiyim artik su saatten sonra bilemem :KK43:

siz bana yardim edebilirsiniz :KK43:kac yil gecti hatirlarmiyim ? Matematık bıyolojı cok sevdıgım derslerdı .. Kımyadan hala nefret edıyorım .. Fızık limoni bana yardım edın cpk cıddıye alacagım sozlerınızı

soyle soyleyeyim aciktan okumak zorundayim once bunu one koyalim.. İlahyat olabilir ve sizce baska ne olabilir ? Cok iyi puan yaparmiyim artik su saatten sonra bilemem :KK43:

ilahiyat TS puanı ile alıyor yani çözmeniz gereken 40 türkçe,40 temel matematik,28 edebiyat 12 Coğrafya 1 ve 40 sosyal sorusu olacak.

bana kalırsa sizi matematik zorlayabilir ondan da 15 net gayet yeterli olur. Yarın bana özel mesaj atarsanız size uzun uzun yazarım olur mu :)

X