Bebek İkinci El unisex tekerlekli sepet besik ve park yatak ariyorum.!!!!

Park yatağım var graco marka ama üst kat ekipmanlarını cok önce kaldırdım kayıp sadece alt katını kullanabiliyorsunuz

Park yatağım var graco marka ama üst kat ekipmanlarını cok önce kaldırdım kayıp sadece alt katını kullanabiliyorsunuz Graco contour elektro Google yazarsanız görürsünüz modeli

Park yatağım var graco marka ama üst kat ekipmanlarını cok önce kaldırdım kayıp sadece alt katını kullanabiliyorsunuz Graco contour elektro Google yazarsanız görürsünüz modeli

Baktim simdi ,ust ekipmanlarida olsa daha ii olcak benim icin tesekkur ederim

Fiyat kesinlikle çok değil ama tabiki sizin için uygun olmamış olabilir Zaten kargo çok tutar çünkü bayağı ağır.

Avrupa yakası Küçükçekmecede oturuyorum.Yalnız eşimin işyeri Anadolu yakasında Dudulluda.Ona sormadım ama işe giderken uygun biyerde elden teslim edebilir sanırım.150 son fiyat.Zaten görmüşsünüzdür nette fiyatlarını.Yarı fiyatına veriyorum.Ve dediğim gibi beyaz olmasına rağmen tertemiz.Çok az kullanıldı.

Ozelden yazamiyorum size yeni o.dugum icin ,mail adresimi versem ordan yazissak olurmu. a.y.s.e.kilic@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…