- Konu Sahibi Itrustmyfate
-
Aslında düşünüyorumda ben eğlenceli meslek istiyorum ben oturduğum yerde sabahtan akşama kadar oturaram renkli olsun eğlenceli olsun ama dedikleri gibi böyle meslekde yok herhalde :)
burdaki mevzu benim yazma şeklim değil. beni eleştirmek kimsenin haddine düşmez. herkes giriyorsa bu siteye yazacağı şeyde özgürdür. sizzzz kendinize bakın bana laf söylemeye kimsenin hakkı yok isteğim ŞEKİLDE VE TARZ DA YAZARIMMMMMMMM.. BU NE BÖYLE YA İKİ DAKİKALIK EĞLENCEM VAR ONADA BURNUNU SOKANLAR VAR YA NE İÇİN GİRDİKLERİ BELLİ DEĞİL MİLLETİN AÇIĞINI ARAYIP BOZMAYA ÇALIŞIYORLAR KENDİLERİNE BAKMADAN!!
Aslında düşünüyorumda ben eğlenceli meslek istiyorum ben oturduğum yerde sabahtan akşama kadar oturaram renkli olsun eğlenceli olsun ama dedikleri gibi böyle meslekde yok herhalde :)
Organizasyon isine gir ozaman dogum gunu organizasyonu yapabilirsin butun isleriyle sen ilgilenirsin acilislara falan palyaco gosterisi falan olur sen en iyisi organizasyon isine gir.
Niye bu kadar sinirlendiniz anlayamadım sadece Türkçenize hayran kaldım yazdım.onu da yazmayacaktım aslında ama harflerin yarısını yazmamışsınız ufak tefek yanlışlar değil ki.rahatsız oldum dayanamadım yazdım.ben benim konuma böyle yorum yazılsın istemezdim.burada yorum yaparken biraz Türkçe'ye dikkat etmek çok zor değildir diye düşünüyorum.insanların açığını bulmaya çalışmak gibi bir çabam da yok.kendimi de gayet iyi biliyorum.neyse konu sahibinin konusunu dağıtmayalım.
peki neden kendi bölümünle ilgilenmiyorsun?
aynen aynen..ben de sabah 9 akşam 5 olmayan,kurulu saat gibi hergün kalkacağım,geleceğim gideceğim saatlerin belirlenmiş olduğu tekdüze monoton bir iş hayatı istemiyorum.Bunalıma girerim ben öyle valla.Kafayı yerim hatta.Hergünü farklı olacak meslek yokmu gerçekten arkadaşın dedigi gibi;?Eskiden gazetecilik düşünmüştüm,veya radyo sinema tv..şimdi seçmediğime çok pişmanım.onlar tekdüze saatleri olan mesleklerden değil galiba mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?