• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üni. okuyan okumayan farketmez.

sen kendini tanıyorsun yetenekleri zevklerini biliyorsun.kendine sor bakalım ben hangi mesleği yaparım diye..
ondan sonra bölüm seç ve okul ben 2 yıllık çocuk gelişim mezunuyum şu çalışıyorum ücretli öğretmenlik yapıyorum.
çok düzenli olmasa da tek hayalim benimde izmir de okumak dgs çalışıyorum.4 yıllık tamamlamak için
izmir dokuz eylül ya da ege üniversitesi istiyorum..hatta kazandım diyorum şimdiden olumlu düşünüyorum dua ediyorum ve çalışıyorumda
aynı zaman da yaratıcı drama kursuna gidiyorum hafta sonlara yaratıcı drama lideri olabilmek için
çocuk gelişim ile ilgili seminerlere katılmaya çalışıyorum.
ve açıktan sosyoloji bölümü okuyorum bu sene başladım..
yaşım 23 bu arada ama henüz hayatımı oturtmuş değilim geleceğim için daha rahat yaşamak için çabalıyorum

Aslında düşünüyorumda ben eğlenceli meslek istiyorum ben oturduğum yerde sabahtan akşama kadar oturaram renkli olsun eğlenceli olsun ama dedikleri gibi böyle meslekde yok herhalde :)

Aslında düşünüyorumda ben eğlenceli meslek istiyorum ben oturduğum yerde sabahtan akşama kadar oturaram renkli olsun eğlenceli olsun ama dedikleri gibi böyle meslekde yok herhalde :)

Organizasyon isine gir ozaman dogum gunu organizasyonu yapabilirsin butun isleriyle sen ilgilenirsin acilislara falan palyaco gosterisi falan olur sen en iyisi organizasyon isine gir.:-) :-)

araştır. eğlenceli olsun deyip duruyorsun, o halde güzel sanatlara yönelmelisin. ama sen diğer bölümlere de puanı yüksek diye burun kıvırıyorsun zaten, bunu da istemeyebilirsin. bilemiyorum, sonuç itibariyle herkes zevkli bi iş ister kendine. kişisel testler var git onları çöz belki kolaylık sağlar meslek seçiminde.

burdaki mevzu benim yazma şeklim değil. beni eleştirmek kimsenin haddine düşmez. herkes giriyorsa bu siteye yazacağı şeyde özgürdür. sizzzz kendinize bakın bana laf söylemeye kimsenin hakkı yok isteğim ŞEKİLDE VE TARZ DA YAZARIMMMMMMMM.. BU NE BÖYLE YA İKİ DAKİKALIK EĞLENCEM VAR ONADA BURNUNU SOKANLAR VAR YA NE İÇİN GİRDİKLERİ BELLİ DEĞİL MİLLETİN AÇIĞINI ARAYIP BOZMAYA ÇALIŞIYORLAR KENDİLERİNE BAKMADAN!!

Niye bu kadar sinirlendiniz anlayamadım sadece Türkçenize hayran kaldım yazdım.onu da yazmayacaktım aslında ama harflerin yarısını yazmamışsınız ufak tefek yanlışlar değil ki.rahatsız oldum dayanamadım yazdım.ben benim konuma böyle yorum yazılsın istemezdim.burada yorum yaparken biraz Türkçe'ye dikkat etmek çok zor değildir diye düşünüyorum.insanların açığını bulmaya çalışmak gibi bir çabam da yok.kendimi de gayet iyi biliyorum.neyse konu sahibinin konusunu dağıtmayalım.

çok şey istiyorsun, keşke gerçek olabilse ama ülkemizdeki durumu düşününce çok şey istiyorsun
insanlar evimize ekmek götürecek bir işimiz olsun da ne olursa olsun düşüncesinde artık, malesef hal bu
şu çalışma saatleriyle ilgi söylediğin şeyi sadece o kadar saat aynı yerde oturarak duramam sıkılırım şeklinde algılamak istiyorum, çünkü malesef günümüzde bi çok kişi günde 10 saat çalışıyor. :18::18::18:
her neyse... madem eğlenmek istiyorsun, sabahtan akşama kadar oturamazsın, turizm sektörüne yönelmeni tavsiye ederim
turist rehberliği, otellerde organizasyon işleri, barmaid?? bunlar nasıl geliyor?
tmde secenek sınırlı malesef
ve iş olarak belki yine saatleri olacak ama, iç mimarlık ve çevre tasarımı bölümü nasıl? bence çok eğlenceli ama tabi yeteneğin ilgin var mı ki? bunları en iyi sen bilirsin

bende tm mezunuyum bu sene ilk senem üniv.de çeko okuyorum bana soracak olursan bende pek istediğim bir bölümde değilim ama okuduklarını görünce o zaman azmedip çalışıp istediğin bölümü kazanmalısın ben yapmam diğer bölümlerde diyorsan eğer ben şuan kendi bölümümden memnunum yani ama senin istediğin gibi bir bölüm yada iş yok öyle çok Türkiye de ama aklıma sen böyle söyleyince ilk gelen bölüm okul öncesi öğretmenlik geldii hakkında inş. hayırlısı olur canım bu dönemde iyi karar vermek lazım.

Niye bu kadar sinirlendiniz anlayamadım sadece Türkçenize hayran kaldım yazdım.onu da yazmayacaktım aslında ama harflerin yarısını yazmamışsınız ufak tefek yanlışlar değil ki.rahatsız oldum dayanamadım yazdım.ben benim konuma böyle yorum yazılsın istemezdim.burada yorum yaparken biraz Türkçe'ye dikkat etmek çok zor değildir diye düşünüyorum.insanların açığını bulmaya çalışmak gibi bir çabam da yok.kendimi de gayet iyi biliyorum.neyse konu sahibinin konusunu dağıtmayalım.

bende senin gibi rahatsızların konusuna yorum yazmam zaten.. ayrıca rahatsız olduysan okuma! sanane istediğim gibi yazarım konu sahibi rahatsız olmuyor sana ne oluyor ya hiç sevmem açık arayan onu bunu eleştiren insanları

peki neden kendi bölümünle ilgilenmiyorsun?

Üni.de zaten kendi alanımla ilgili bir bölüm seçicem fakat şuan meslek derslerim çok yoğun bu yüzden ygs ye tam olarak hazırlanamıyorum. Düz liseye gitseydim en azından okulda gördüğüm derslere çalışırken ygs ye de hazırlanabilirdim. Ama malesef iş işten geçti :/

aynen aynen..ben de sabah 9 akşam 5 olmayan,kurulu saat gibi hergün kalkacağım,geleceğim gideceğim saatlerin belirlenmiş olduğu tekdüze monoton bir iş hayatı istemiyorum.Bunalıma girerim ben öyle valla.Kafayı yerim hatta.Hergünü farklı olacak meslek yokmu gerçekten arkadaşın dedigi gibi;?Eskiden gazetecilik düşünmüştüm,veya radyo sinema tv..şimdi seçmediğime çok pişmanım.onlar tekdüze saatleri olan mesleklerden değil galiba mesela.

aynen aynen..ben de sabah 9 akşam 5 olmayan,kurulu saat gibi hergün kalkacağım,geleceğim gideceğim saatlerin belirlenmiş olduğu tekdüze monoton bir iş hayatı istemiyorum.Bunalıma girerim ben öyle valla.Kafayı yerim hatta.Hergünü farklı olacak meslek yokmu gerçekten arkadaşın dedigi gibi;?Eskiden gazetecilik düşünmüştüm,veya radyo sinema tv..şimdi seçmediğime çok pişmanım.onlar tekdüze saatleri olan mesleklerden değil galiba mesela.

Aynen arkadaşım sende benim kafadansın valla :) Bende sabah 9 akşam 5 bir meslek istemiyorum kendi işim gibi olsun istiyorum ama sanırım öyle bir meslek yok :/ Ben tm bölümüyüm ama şu gazetecilik ve radyo sinema ve tv bölümünün hakkındada bilgi almak isterim senin veya bunu okuyan herkesin bilgisi varsa yazsın lütfen :)

Benim bu meslekler hakkında hiçbir bilgim yok,aslında kimsenin yok.Ya birşey diyeceğim aslında herkes birbirinden saklıyor sanki,çünkü üniversite bölüm tercihlerinde bile hiçbir meslek sahibiyle konuşmadık,hiçbir mesleğin günde kaç saat çalıştığını ne yaptığını çalışma koşullarını öğrenme fırsatımız olmadı.Ne bileyim tüm bu düzen,tüm bu herşeyin geçiştirilmesi,oldu da bittiye getirtilmesi bana bazen kendimizi bulmamamız için oynanan bir oyunmuş gibi geliyor..

Back