- 25 Eylül 2011
- 7.416
- 11.122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu jenerik daha 3 ve 4.küçükken hep bi an önce üniye geçmek istemiştim , keske büyümeseymişim de gelmeseymişim üniye , o kadar sıkıcı ki dışarı cıksam bile hiçbitşey sarmıyor , para sıkıntısı zaten var , nereye kadar gidicrk böyle. üni hayatı çok güzel diyenler kimlerdi allah askına ve sorun su çevremde gözlemledigim kadarıyla herkes sikayetci kimse istemiyor yani , bide aile evinde okumuyorum aile evinde okusam hiç çekilmezmiş heralde ne yapicagımı bilmiyorum hayattan soğudum resmen napmalıyım?
Hayir, Hakkari'de okumuyorsaniz üniversite hayatı çok güzeldir...küçükken hep bi an önce üniye geçmek istemiştim , keske büyümeseymişim de gelmeseymişim üniye , o kadar sıkıcı ki dışarı cıksam bile hiçbitşey sarmıyor , para sıkıntısı zaten var , nereye kadar gidicrk böyle. üni hayatı çok güzel diyenler kimlerdi allah askına ve sorun su çevremde gözlemledigim kadarıyla herkes sikayetci kimse istemiyor yani , bide aile evinde okumuyorum aile evinde okusam hiç çekilmezmiş heralde ne yapicagımı bilmiyorum hayattan soğudum resmen napmalıyım?
Ben de 2021 İstanbul üniversitesi mezunuyum. Hayatımın ennn güzel günleriydi benim de keşke o günlere dönebilsem. Bizimki kovidden dolayı yarıda kaldı bir de doyamadım yani keşke o günlere dönsem. Olaylar entrikalar eğlenceler gezmelerValla üniversite hayatı kaldığınız şehre göre değişir. 2014 İstanbul Üniversitesi mezunuyum ve hayatımın ennn güzel günleriydi. Bir sürü şey yapardık. Şimdi bir gideyim dedim Sultanahmet sokakları çöp kaynıyordu. Güzel yurdum ne hale geldi!
2014-2017 arası Çanakkalede okudum mükemmeldi. Şuan üniye gidenler bunu yaşıyor valla biz şanslıydık zamanında okumuşuz. Z kuşağı en kötü zamana denk geldi.
Üniversite zamanlarımı o kadar çok özlüyorum ki kafama göre yaşadığım zamanlarmış kendi kafa dengin bir arkadaş bulunca çok güzel oluyor sürekli gezerdik. Sosyal olman gerekiyor birazküçükken hep bi an önce üniye geçmek istemiştim , keske büyümeseymişim de gelmeseymişim üniye , o kadar sıkıcı ki dışarı cıksam bile hiçbitşey sarmıyor , para sıkıntısı zaten var , nereye kadar gidicrk böyle. üni hayatı çok güzel diyenler kimlerdi allah askına ve sorun su çevremde gözlemledigim kadarıyla herkes sikayetci kimse istemiyor yani , bide aile evinde okumuyorum aile evinde okusam hiç çekilmezmiş heralde ne yapicagımı bilmiyorum hayattan soğudum resmen napmalıyım?