umutsuz vaka..

Hayırlısı olsun inşallah hakkinizda. Evet bir insan kendi şansını kendi yaratır bence de. Görüşleri onun hayatini şekillendirir. Karamsar olmamak da fayda var. Ama nasıl basaricam?
Teşekkürler guzel dilekleriniz icin bende sizin icin dilerim insallah gonlunuzden gecen birisi karsibiza cikar.Umut etmek allahtandir derler umutsuzda hayat gecmiyor gunu guzel gecirmek önemli ruhen doyuma ulasmadan hayattan zevk almak pek mümkün olmuyor maalesef imkanlar okdukca kisisel hobilerle zaman gecirmek ve cesitli insanlarla tanismak önemli bence yani sans her yerde olabilir belkide cok yakininizdadir hic belli olmaz

aynen canım herşeyde bir hayır vardır tabii :)) ama emin ol mutlaka doğru bir adam çıkacaktır karşına :) sen yeter ki ümid'ini kaybetme :KK66:
Umid edildiği surece her zorluğun her sıkıntının çözümü vardır bence de :) inşallah ya bugün bu kadar dua aldım Allahim sen konuyu biliyorsun amin diyorum hayirlisiyla :KK70:

Teşekkürler guzel dilekleriniz icin bende sizin icin dilerim insallah gonlunuzden gecen birisi karsibiza cikar.Umut etmek allahtandir derler umutsuzda hayat gecmiyor gunu guzel gecirmek önemli ruhen doyuma ulasmadan hayattan zevk almak pek mümkün olmuyor maalesef imkanlar okdukca kisisel hobilerle zaman gecirmek ve cesitli insanlarla tanismak önemli bence yani sans her yerde olabilir belkide cok yakininizdadir hic belli olmaz
Kimbilir belki de yarin ne olacağını bilemeyiz :) sadece cevre için değil kendim için de yeni insanlar keşfetmek maksadıyla iki kuruluşa gönüllü üye olduk bakalım :) aslında bir insan önce kendisiyle mutlu olmayı ogrenmeli gerisi geliyor sanırım :KK66:

22 yas cok erken telaslanmak icin.. ben 22 yasindayken hic erkek arkadasim olsun mu diye bile düşünmüyordum. Anin tadini çıkarın
Aynen biraz erken telaş yaptım galiba.. Nedenini söyleyin: benim bir halam var evlenmedi hic.. Dedemle ayni evde kalıyorlar her gün kavga her gün huzursuzluk.. Evlenmediği hep yüzüne vuruldu. Boyle bir rol model var önümde. Ondan dolayı ve bir de çevredeki guzel örnekleri görünce insan heves ediyor. Size katilyorim insan anin tadını cikarmali :KK66:

Driolim öyle değil iste.. Senin için nasılsa nasil iyi niyetliysen öyle düşünen erkekler az da olsa var.. Var ama, denk gelmiyor denk gelmek önemli iste orası da kader kısmet mukadderat.

Benim öyle bir inancım kalmadı artık canım malesef. Az da olsa yoklar. İşlerine nasıl geliyorsa öyle...

Aynen biraz erken telaş yaptım galiba.. Nedenini söyleyin: benim bir halam var evlenmedi hic.. Dedemle ayni evde kalıyorlar her gün kavga her gün huzursuzluk.. Evlenmediği hep yüzüne vuruldu. Boyle bir rol model var önümde. Ondan dolayı ve bir de çevredeki guzel örnekleri görünce insan heves ediyor. Size katilyorim insan anin tadını cikarmali :KK66:
Sende benim gibisin. Benim halalarımda çok geç evlendi ama onlar kendileri istemediler şimdi ikiside 2. evliliklerini yapmış adamlarla evlendiler hiç bişey tadında olmadı yani. öyle olmasından korkuyorum

Benim öyle bir inancım kalmadı artık canım malesef. Az da olsa yoklar. İşlerine nasıl geliyorsa öyle...
Haklisin geneli öyle.. Ama ben bizim karşımıza bir gibi iyi niyetli insanlar çıkacağına inanıyorum inşallah.. Yeter ki biz iyi olalım pozitif bakalım :)

Sende benim gibisin. Benim halalarımda çok geç evlendi ama onlar kendileri istemediler şimdi ikiside 2. evliliklerini yapmış adamlarla evlendiler hiç bişey tadında olmadı yani. öyle olmasından korkuyorum
Ama çok kotu etkiliyor boyle durumlar insani. Korkunun da ecele bir faydası yok bunu da biliyoruz :KK66: hayırlısı olsun diyorum her zaman.

Ama çok kotu etkiliyor boyle durumlar insani. Korkunun da ecele bir faydası yok bunu da biliyoruz :KK66: hayırlısı olsun diyorum her zaman.
Aynen öyle hayırlısı olsun bigün ağlaya ağlaya dua ettim Allahım senin istediğin olsun diye şükür rabbim o gecenin sabahı çıkardı o pisliği hayatımdan binlerce kez şükür :)

Birkac akrabamdan bahsedeyim
Bir tanesi memurdu uzun süre evlilik düsünmedi kendisini isteyen biri oldu ni$an bile oldu ama ayrildilar 35ten sonra ayni devlet dairesinde tanistigi kisi ile evlendi (arada aracilik yapan biri sayesinde) su an 50li yaslarinda bir oglu var

Baska bi akrabam 18 yasinda ayni lisede okudugu arkadasiyla kacti her iki tarafta zengin ailelerdi ve cocukta düzgündü ama kiz tarafi (benim akrabam olan taraf) terslik cikardi annesi fln istemedi sonuc ayrilik oldu simdi 35li yaslarinda ve bekar geziyor (tamamen kismetini tepme olaylarri buda kisisel bi tercih sonucta)

Ve yine bu son anlattigim 18 yasinda evlenenle akraba olan 2 tane ya$ca geckin 2 bayan akrabam daha var x ve y diyeyim bunlarada x ve y su an 50 li yaslarindalar gencliklerinde y nin cok iyi bir isi var halen sürdürüyor x ise bir dönem calisma hayatina sahip olmus ayrica gözlerinde bir kusur var.Ailelerinin bu x ve y (kuzenler bu arada ) nin evliliklerine sicak bakmadiklari ve gelen taliplerini reddetmelerinden kaynakli evlenemediler halen bekar olarak hayatlairni sürdürüyorlar..

Simdi bu örneklere baktigimda daha cok tercih ve aile baskisinin ön planda oldugunu görüyorum .Insanin karsisina cikma durumundan ziyade tanisilan insanlari daha iyi degerlendirmek tanimaya calismak cok cok önemli
Fiziksel cekim , dürüstlük, her iki tarafinda iyi anlasmasi insanlari bir arada tutmaya yeterlidir

22 yasindasin ve yalnız kalacam derdine mi dustun:110: ben 27 yaşındayım ve hala istediğim gibi biri çıkmadı karsima.. 5 yil once cikmisti ama nasip degilmis olmadi birakti gitti beni hemen de baskasiyla evlendi.. Bense hala 5 yildir yapayalnizim isteyen görüşme falan oldu ama o iç isinmayinca olmuyor bir turlu. Çok üzülüyorum bu halime.ailemin yanindayim çok şükür meslegim de var bir sikintim yok ama o kalp diğer yarısını bulamayınca çok mutsuz oluyor:KK43:

X