- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 31
-
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
Hepimiz bir şekilde bir şeylerle imtihan oluyoruz imtihan dunyasi..ahh tatlım ahh ben sana yaşadıklarımı anlatsam oturur şükür edersin yaşadıklarınaama şimdi geri dönüp bakınca iyi ki yaşamışım diyorum, çünkü kötüyü yaşamasaydım şu an eşimin kıymetini bilemezdim belki de. zaten insanı olgunlaştıran da yaşadığı acı tecrübeler değil mi ? Allah en hayırlısını nasip etsin sana ve bu günlerini sende gülerek anımsa İnşallah.
Sana da sana da
Aynen seni de biliyorum canım :) bir ümit bekliyoruz bakalım yani ne bilim zor gibi görünüyor simdi bana birini gerçekten sevmek ayni sevgiyi görmek aşkı yasamak ruh esinle.. Sanki hic olmicakmis gibi öyle biri ya en azından su ikilemlerden kurtulsam yetecek bana gerisi gelecekKendimi düşünüp konuya cevap vermeyi unuttum
Bende senin gibi düşünüyorum benim konularıda biliyosun nick değiştim gelpisipisii ben canım.
Senin gibi bende yalancı biri için güzelim yıllarımı zehir ettim. Ama pişman değilim yukarda bir arkadaşında dediği gibi kötüyü göremeseydim iyi olanın kıymetini bilemicektim şimdi şükrediyorum o olmadı diye.
Ama biz şimdi ne desek ne istesek boş rabbim vakti zamanı gelince en iyisini karşımıza çıkarıp yüzümüzü güldürecek inşallah. Umutsuz olma yarın bize güzel şeyler getiricek
Ne guzel demissiniz.. Dediginiz gibi ben kimseyi de kirmadim ki kiramam da.. Ama bu karamsarlık nerden geliyor anlamadım.. Nasil asarim sizce bu karamsarlığı?Bu nasip kismet olaylarinda rol oynayan cok faktör var.
Fakat, ümitsizlik denen sey hicbir ise yaramiyor. Faydasiz, zarari olan bir sey.
Baskalarini cigneyerek, gozu yasli birakarak mutlu olmayi, istedigi ile evlenmeyi basarip zerrece hayati, yaptiklarini sorgulamayan insanlar var.
Eger yalnizlik sizin terciginiz degilse, kimseyi ezmemisseniz , kendinizden baska kimseye kotulugunuz dokunmamissa nicin kendinizi karamsarliga teslim ediyorsunuz?
Demek istedigim su degil yanlis anlasilmasin. Yani şu tarz insanlar bile mutlu oluyor, siz niye bulamayacaksiniz birini falan demek istemiyorum. Cunku bir insan hakli da olsa haksiz da olsa iyi de olsa kotu de olsa nasibindekini yasar.
Demek istedigim;
Sadece hayirlisini isteyen bir insanin umitsiz olmasinin o kisiye hic faydasi yok. Bu karamsarlik denen seye bir zamanlar birilerine hayati zehir edenler bile teslim olmuyor. Siz niye olasiniz?
Ben artık ikilemde değilim önüme çıkacak insanlara şans vermeyi düşünüyorum ama istediğim gibi biri yok maalesef. Ondan ayrıldım kısmetim açıldıAynen seni de biliyorum canım :) bir ümit bekliyoruz bakalım yani ne bilim zor gibi görünüyor simdi bana birini gerçekten sevmek ayni sevgiyi görmek aşkı yasamak ruh esinle.. Sanki hic olmicakmis gibi öyle biri ya en azından su ikilemlerden kurtulsam yetecek bana gerisi gelecek
Az kaldi bulucam sana insallah
Hayatta inanma. Küçükken seni oğluma alıcam diyen teyzeler arazi olduBilgecem varken evde kalmam ben
İste sorunda orda ya kimyam uyuşmuyor çıkan insanlarla.Ben artık ikilemde değilim önüme çıkacak insanlara şans vermeyi düşünüyorum ama istediğim gibi biri yok maalesef. Ondan ayrıldım kısmetim açıldı
Bilgece de onlardan mi yoksamHayatta inanma. Küçükken seni oğluma alıcam diyen teyzeler arazi oldu
Ama en azından aradaki kimya uyuşmuş.ve inşallah çok daha mutlu olursunuz :) ne bilim ben hicbir konuda uyusamiyorum ama. İnsanin kalbi hic mi atmaz bir kalp için.. İstiyorum ama istedikce de şansım azalıyor gibi. Ya da ben çok karamsarim.Herseyinle uyumlu olacagin bir eş,sevgili bekleme bence.
Ben esimle ne eğitim ne kültür ne de baskalarinin dedigine gore tip olarak uymuyormusuz.(ben lisans o lise,o kir sacli biraz yaşından olgun görünür ben yasimdan cok kucuk gorunurum onun ailesiyle bnm ailemin kültür yaşayış tarzi vs farkli)
Ama bana gore kafasi kalbi ondan daha guzeli daha temizi yok şu dünyada.
Hayırlısı olsun inşallah hakkinizda. Evet bir insan kendi şansını kendi yaratır bence de. Görüşleri onun hayatini şekillendirir. Karamsar olmamak da fayda var. Ama nasıl basaricam?Bende 28 yasimdayim ister istemez kendimi düsündüm konunu okuyunca $öyle bi gecmis yillara baktigimda kayda deger hic kimse cikmadi karsima .Olay güzellik cirkinlige bakiyosa eger cirkin bir insan degilim ama bu islerin buna baktiginida düsünmüyorum kesinlikle.Bundan sonrada ne olur bilinmez ama insan kendi sansinida kendi yarattigina inanmaya basladim yani sihirli degnek yok kismet denen olay karsina cikanlari degerlendirmek ve cevrendeki insanlarada dikkatli bakmaktan geciyor gibi sanki .Hani derler ya bekle en iyisi gelicek böyle bisiye inanmiyorum bekleyerek birinin karsina cikmasi onunda iyi insan cikmasi tamamen hayal dünyasindan ibaret benim acimdan. Tabi herkesin görüsü farklidir bu görüsü düsünenlerede saygi duyarim.
Nisan ayinda tesadüfen tanistigim bir erkekle birlikteyim su an ben sans vermeseydim birliktede olamazdim simdilik bir ayrilik bile atlatttik seviyorum kafalar uyusuyor birbirimize uyuyoruz ama inan zaman ne gösterir bende bilmyiorum.Sonu evlilikle bitsin isterim benim icinde deneyim olucak bu durum..
Sgl cnm :)Ama en azından aradaki kimya uyuşmuş.ve inşallah çok daha mutlu olursunuz :) ne bilim ben hicbir konuda uyusamiyorum ama. İnsanin kalbi hic mi atmaz bir kalp için.. İstiyorum ama istedikce de şansım azalıyor gibi. Ya da ben çok karamsarim.