Umutsuz vaka....!!!

mihri_ebru

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
11
0
16
Ankara
Erkek arkadaşımla çok iyi giden bir ilişkim vardı hatta dünya kadınlar gününde tek taş alıp, evlenme teklif etmişti bana dünyanın en mutlu insanı idim o gün lakin evlenme teklifinden iki gün sonra evli arkadaşlarının evine oturmaya giderken cumartesi günü ben onu evde uyuyo bilirken o üç evli erkek arkadaşıyla hamama gittiğni söyledi çok bozulmuştum heryere giderken haber veren insan bana hbaer vermemişti .arkadaşlarının evine gittiğimizde erkekler kahveye oyun oynamaya gittiler. bayanlar evde oturdu. arkadaşlarının eşleriyle konuştuğumda onlarda hamam meselesine anlam veremediklerini söylediler.Akşam olduğunda beni eve bırakmak için kahveden arabayla almaya geldi araba konuşurken bana hamama gitmediğini ama öyle bilmem gerektiğini söyledi. neden diye sorduğumda öyle bilmem gerektiğini gece detaylı bi şekilde anlatacağını söyledi bende tamam diyerek eve geçtim gece olduğunda müsaisen konuşalım mi diye ms attığımda uyuyacağını müsait omadığını söyledi bende her zaman müsait olurken neden olmuyorsun diye mesaj attım. arayıp ağzına geleni saydı benim çok dik başlı olduğumu söyledi, bende senin derdin ne arkadaşlarınla neler karıştıryorsunuz falan dedim cevap bile vermeden telefonunu kapattı.sonra bana bu şekilde mutlu olamayacağını benim onu anlamadığımı yalnız kalmak istediğini belirten mesaj çekti bende nasıl istersen dedim. bir hafta boyunca ne aradı ne sordu bir hafta sonrasında arkadaşının eşiyle telefonda konuştum evlerine davet etti konuşmak için olayları bildiğinden gittim oraya konuştuk aldığı yüzük çantamda idi arkadaşının eşi bu böyle nereye kadar gidecek mesaj çek buraya gelsin konuşun dedi mesaj cektim seninle konuşmam lazım gelirmisin diye bana kahvede okey oynadığını gelemeyeceğini başka zaman konuşalım dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm bu kadar mı değersizdim gözünde diye sonra kıza yüzüğü bırakıp evden çıktım mesaj çektm emanetini dilekten alırsın bir daha karşıma çıkma diye sonra sen ne saçmalıyorsun sonra konuşalım diyorum niye anlamıyorsun dedi bende iki dakika bana ayıracak zamanın bile okmuş dedim sen istedin böyle olmasını bitti herşey dedim. İçimdekileri boşaltamadığım için çok kötüyüm kafam hiç rahat değil ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin bana......

zor biliyorum ama sessiz kal ve bekle bana kalırsa. mutlaka ortaya çıkacaktır bu davranışlarının sebebi. belki de o ne yaparsa yapsın senin onu bırakamayacağını düşünüyordu. ama sen net bir tavır göstermişsin yüzüğü bırakarak ve sana ne saçmalıyorsun gibilerinden bişeyler dediğine göre kararlı durman bence neler döndüğünü daha çabuk anlamana yardımcı olucaktır.

Bi haltlar karıştırdıkları belli malesef.. Dengesizliği de cabası.. Bence sessiz kal bekle herşey açığa çıkar nasılsa..

bi erkek saçmalıyosun yok öyle bişey kafanda kuruyosun diyor ve açıklama yapmıyorsa kesin altından bi şey çıkıyor
bencede sessiz kal bu kesin ve net tavrını devam ettir o merak etsin acaba neden bana bi anda ilgisiz kaldı diye
sonra ortaya çıkar

çok zor bi durum
erkek arkaşın sana deger verip gelmemiş
onun içni sen kendne seger ver ve sessiz kal..
içine atcaksın belki ama bunu yapman dogru olan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…