arkadaslar butun belirtileri yasiyorumm ama test yapmaya korkuyorum o cesareti bulamiorum kendimde hep negatif gordugum icin biktım artikkkk 1 evladim var Allahima bin sukur ama esim 2.ciyide cok istio hatta bu yuzden bosayacagini bile soyledi bıktm artik
hep negatif goruyorum yine aynisi olucak die cok korkuyorum surekli tartisma yasioruz bu yuzden onada diemiorum test al bana die gizlice almam gerekio neyapicam ben karar veremedim
haklisin canim cahil davranio ilk dogumdan sonra sprel taktirdim hemen olmasin die yasimiz dha 23 genciz dedim sprel yuzunden hamile kalamadigimi zannedio anlatamiorumki delirticek beni her kadin takio sprel
haklisin canim cahil davranio ilk dogumdan sonra sprel taktirdim hemen olmasin die yasimiz dha 23 genciz dedim sprel yuzunden hamile kalamadigimi zannedio anlatamiorumki delirticek beni her kadin takio sprel
Haberi olmadan eczaneden al en iyisi test bu yuzden kavga çıkmasın ya gercekten üzüldün durumunuza Allah yardımcınız olsun hakkımızda hayırlısı inşaallah
saolasin cnm test isini biraz dha gecsin bakicam bakalim annemlere gdicem bi kac gune olmadi orda alir bakarim Allah hepimizin yardimcisi olsun tesekkur ederim cvplarin icin