• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutsuz MutsuZ ve yorgunummmm:((((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gcm19944

Sen, küçücük dünyamın en büyük anlamısın.(bebegim)
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
524
390
23
31
arkadaslar butun belirtileri yasiyorumm ama test yapmaya korkuyorum o cesareti bulamiorum kendimde hep negatif gordugum icin biktım artikkkk 1 evladim var Allahima bin sukur ama esim 2.ciyide cok istio hatta bu yuzden bosayacagini bile soyledi bıktm artik

Varsa vardır zaten testten niye korkuyorsunuz,
Olmazsa Boşayacakmıymış :KK14:

hep negatif goruyorum yine aynisi olucak die cok korkuyorum surekli tartisma yasioruz bu yuzden onada diemiorum test al bana die gizlice almam gerekio neyapicam ben karar veremedim

O ne ya çocuk içinmi evliymiş senle :KK20: Allahın elinde sanırım farkında değil eşinizi Allah ıslah etsin

haklisin canim cahil davranio ilk dogumdan sonra sprel taktirdim hemen olmasin die yasimiz dha 23 genciz dedim sprel yuzunden hamile kalamadigimi zannedio anlatamiorumki delirticek beni her kadin takio sprel

haklisin canim cahil davranio ilk dogumdan sonra sprel taktirdim hemen olmasin die yasimiz dha 23 genciz dedim sprel yuzunden hamile kalamadigimi zannedio anlatamiorumki delirticek beni her kadin takio sprel

Haberi olmadan eczaneden al en iyisi test bu yuzden kavga çıkmasın ya gercekten üzüldün durumunuza Allah yardımcınız olsun hakkımızda hayırlısı inşaallah

saolasin cnm test isini biraz dha gecsin bakicam bakalim annemlere gdicem bi kac gune olmadi orda alir bakarim Allah hepimizin yardimcisi olsun tesekkur ederim cvplarin icin

evet haklisin cnm ama iste napayim elimden bsey gelmioki yuva cok cbk dagilmioki ah evladim olmasa zaten cekmem ama cok sevdim iste

Back