Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

ömer'in eski karısı mı ölecek, biraz anlatsan detaylı..:KK53::KK53:
spoiler
evet o ölecek.ve ölürken kızıma iyi bak diyecek ve kız elife kalacak.sonra kız piskopat çıkıyor çocuklara elife bir sürü piskopatlık yapıyor sonra da baya bişey yapıyor işte

akşamki bölüm süperdi en çok da emel ile yaseminin sahnelerine bayılıyorum kardeş kardeş.nermine ne demeli kadın gittikçe kaynanayı içine çekiyor süpürge gibi bırak gitsin yoksaa bu kadın seni boşatıcak bak gör.zeliş yine bomba gibiydi canımmmmm .nerminin çocuklarına gıcık oluyorum lütfen kızının sesini değişsinler yoksa çıldıracam bu kız konuşurken ciyak ciyak bu ses nerden çıkıyor yahu:KK53:

ne konuda spoiler istersin söyleyeyim birkaç şey:
spoiler
nerminin kayınvaldesi kötü esas, kocasında pek bi sorun yok.mutlu olacak onlar.zeliş orjinalinde bir adamla tanışıyordu bu aralar ve evleniyorlardı.adam o eyaletin valisiydi.burda da milletvekili falan olur artık.o kız elifin başına daha da bela olacak.tam bir piskopata dönüşecek daha.çocukları kandırıp balkondan falan atlatacak.kendi elini yakıp elif yaktı diyecek falan.yasemine de gelirsek yakında sinanla birleşecekler çok güzel bir şekilde evleniyorlardı.

sanki Sinan gercekten hafızasını kaybetmemiş gibi geliyo bana.
elif'e cok üzülüyorum demek o kız basına cok bela acıcak Ömer ile arası bozulacak........

Emre Altug konuk oyuncu olacakmıs...

altay ve annesinin sırrı ne yahu? orijinalini izleyenler,bir söyleseniz... arzu da çıktı meydana.. ne iş çeviriyorlar bunlar?

ne konuda spoiler istersin söyleyeyim birkaç şey:
spoiler
nerminin kayınvaldesi kötü esas, kocasında pek bi sorun yok.mutlu olacak onlar.zeliş orjinalinde bir adamla tanışıyordu bu aralar ve evleniyorlardı.adam o eyaletin valisiydi.burda da milletvekili falan olur artık.o kız elifin başına daha da bela olacak.tam bir piskopata dönüşecek daha.çocukları kandırıp balkondan falan atlatacak.kendi elini yakıp elif yaktı diyecek falan.yasemine de gelirsek yakında sinanla birleşecekler çok güzel bir şekilde evleniyorlardı.

Sen bunlar nasıl hatırlıyorsun?

Bende orjinalinin tüm sezonları izledim. Ama uzun zaman oldu unuttum. Sana bir şey sormak istiyorum Nermin in kocası 1. sezonun sonunda Sinan ı ezmişti ya nedeni neydi? spoiler olarak yazarsan sevinirim :KK42:

Sen bunlar nasıl hatırlıyorsun?

Bende orjinalinin tüm sezonları izledim. Ama uzun zaman oldu unuttum. Sana bir şey sormak istiyorum Nermin in kocası 1. sezonun sonunda Sinan ı ezmişti ya nedeni neydi? spoiler olarak yazarsan sevinirim :KK42:

bazı yerlerini zor hatırlıyorum ama genelde net.tüm sezonları izledim ama her bölümü 5-6 defa izlemişimdir.özellikle de ilk sezonlarda.
sinanın ezilme sebebini yazayım.
spoilerbiraz zor hatırlıyorum aslında yanlışım olabilir.sinan birgün nerminin kocasının evine tamire gidiyor.tabi orjinalinde sinan çeşme tamircisi.sonra alet çantasını mutfağa koyuyor birşey unuttuğunu hatırlayp arabaya gidiyor.o sırada nerminin kocasının annesi o kızı öldürüyor.sanırım o ingiliz anahtarıylaydı.sonra sinan mutfağa geri geliyor.aleti elinde tutuyor sinan ve parmak izi kalıyor.nerminin kocası sinanın anlayıp anlamadığından şüpheleniyor.o yüzden onu eziyor.aslında sonra çok pişman olacak.annesi yüzünden bu hallere düştüğü için çok kızgın.annesi de eski karısıyla bir olmuş onu mahfetmeye çalışıyor.

X