ben teslim ederdim.onun vicdan azabı daha ağır.hem böyle şeylerin eninde sonunda ortaya çıkacağı belli.daha çok zarar görür.bunun dışında biraz spoiler veriyim dedim.kızlar ya hanı nermınoglunun sucunu gızledı ya o yenı tasınan kadında oglunu gızlemek ıcın odaya tıkmıstıya
benzer ozellıklerı var
ama o kaıdnın oglunu tıkmasını dgoru bulmuyorum acıl hastaneye gıtmesı gerek zaten surası cok sacma geldı madem o oglan kızı oldurdu zelısın bebegını de dusutturdu e bu oglan zıhınsel engellı zaten onu hapse atmazlarkı hastaneye goturup tedavı ederler burada bı yanlıslık var ya da bu oglan degılde o kadının dıger oglu katıl bence
bırde kafam ııınmren dlkatın yerınde olsam ne yapardım dıye oglum bırını yanlıslıkla oldurseydı onu karakola teslım edebılırmıydım dıye cıdden dusundum (Allah korusun ) bı dedım yok yapamazdım bı de hayır dogrusu gıdıp teslım etmek kı bu fıkrım dah aagır bastı cunku yoksa hep hata yapar ama bı yandan cocugunuz ne acı yaaaaa
evlı falan degılım bekarım bu duyguyu bılemem o yuzden evlı ve cocuklu bayanlara soram k ıstedım sız olsaydınız ne yapardınız
??????????
kımseyı Rabbım bu durumlara dusurmesın ama
düğünde beraber resim çekilmişler ya sinan geçiyodu koştu yanına yasemin hani ben istemedim resim çekilmek o kendi girmiş resme gibisinden bişeyler söyledi sonra ben onun orda olduğunu bilmiyordum falan dedi eski kocasıda yasemin ne diyosun gamzeyle seni ben almadım mı evden dedi. sinanda yasemin napıyosun dedi gitti yasemin yine kaldı öyle :)
kızlar ya hanı nermınoglunun sucunu gızledı ya o yenı tasınan kadında oglunu gızlemek ıcın odaya tıkmıstıya
benzer ozellıklerı var
ama o kaıdnın oglunu tıkmasını dgoru bulmuyorum acıl hastaneye gıtmesı gerek zaten surası cok sacma geldı madem o oglan kızı oldurdu zelısın bebegını de dusutturdu e bu oglan zıhınsel engellı zaten onu hapse atmazlarkı hastaneye goturup tedavı ederler burada bı yanlıslık var ya da bu oglan degılde o kadının dıger oglu katıl bence
bırde kafam ııınmren dlkatın yerınde olsam ne yapardım dıye oglum bırını yanlıslıkla oldurseydı onu karakola teslım edebılırmıydım dıye cıdden dusundum (Allah korusun ) bı dedım yok yapamazdım bı de hayır dogrusu gıdıp teslım etmek kı bu fıkrım dah aagır bastı cunku yoksa hep hata yapar ama bı yandan cocugunuz ne acı yaaaaa
evlı falan degılım bekarım bu duyguyu bılemem o yuzden evlı ve cocuklu bayanlara soram k ıstedım sız olsaydınız ne yapardınız
??????????
kımseyı Rabbım bu durumlara dusurmesın ama
Ay evet, Yaseminde cok naif ya, cok masum.
Cok tatli.. Eski kocasida baya fena yani.. Aceba emel ile aralari noldu? Bu bolum emeli goremedim.
Hakikaten Caner piskopat bir tip mecvut olabilir yani..
ben teslim ederdim.onun vicdan azabı daha ağır.hem böyle şeylerin eninde sonunda ortaya çıkacağı belli.daha çok zarar görür.bunun dışında biraz spoiler veriyim dedim.
spoiler
aynen cnm cok cok zor bı durum ya ıkı yonlu de kotu bı durum cunku Allah kımsenın basına vermesın
bence de bana artık o cocuk katıl gıbı gelıyo zıhınsel engellı cocgu ne dıye tıksınlar kı eve o zaman bence o degıl
ben teslim ederdim.onun vicdan azabı daha ağır.hem böyle şeylerin eninde sonunda ortaya çıkacağı belli.daha çok zarar görür.bunun dışında biraz spoiler veriyim dedim.
spoiler
aynen cnm cok cok zor bı durum ya ıkı yonlu de kotu bı durum cunku Allah kımsenın basına vermesın
Amin caniim.
Yeni fragman cikmis
[video=youtube;CZ7fsf5c8W8]http://www.youtube.com/watch?v=CZ7fsf5c8W8[/video]
bence de bana artık o cocuk katıl gıbı gelıyo zıhınsel engellı cocgu ne dıye tıksınlar kı eve o zaman bence o degıl
Amin caniim.
Yeni fragman cikmis
[video=youtube;CZ7fsf5c8W8]http://www.youtube.com/watch?v=CZ7fsf5c8W8[/video]
kendı sıgortanı kendın yarat dıyo yaa alem bu emel vala
sıgortaya bak zengın koca
emelı de ozlemıstım ıyı oldu vala bıraz dah acok cıkartsalar ya hep guluyorum bu emel cıkınca ben
bırde yasemın babası tek bolumluk mu gelmıs cnm ya hıc cıkmıcak mı kı bı daha bana o kısım acıkcası sacma gelmıstı bırden bıre falan oldu ya hanı bı sezdırselerdı onceden
bu dizide en çok yaseminle emelin diyaloglarına gülüyorum benikisi de çok süperler