Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

ben teslim ederdim.onun vicdan azabı daha ağır.hem böyle şeylerin eninde sonunda ortaya çıkacağı belli.daha çok zarar görür.bunun dışında biraz spoiler veriyim dedim.
spoiler
sinan tam evlenme teklif etmeye karar verecek ve elinde çiçeğiyle yüzüğüyle yaseminin yanına gelirken bi araba çarpacak ve komaya girecek.komadan çıktığında da hafızasını kaybedecek.yani yaseminle ayrılmış olacaklar.tabi emel bunu kullanacak.elifi de büyük süpriz bekliyor.kocasının önceden olan bir çocuğu daha geliyor başına bir de o çıkacak.

Ay evet, Yaseminde cok naif ya, cok masum.
Cok tatli.. Eski kocasida baya fena yani.. Aceba emel ile aralari noldu? Bu bolum emeli goremedim.

Hakikaten Caner piskopat bir tip mecvut olabilir yani..

Ay evet, Yaseminde cok naif ya, cok masum.
Cok tatli.. Eski kocasida baya fena yani.. Aceba emel ile aralari noldu? Bu bolum emeli goremedim.

Hakikaten Caner piskopat bir tip mecvut olabilir yani..

bence de bana artık o cocuk katıl gıbı gelıyo zıhınsel engellı cocgu ne dıye tıksınlar kı eve o zaman bence o degıl

Ben bu Songül Öden den hiç hazetmezdim bu dizideki Yasemin karakterini oynayana kadar. Orjinaldeki Susan dan daha komik zevkle izliyorum. Yeni fragmanda döktürmüşler yine Emel le

bu dizide en çok yaseminle emelin diyaloglarına gülüyorum benikisi de çok süperler

[video=youtube;8l_Q98q_b9c]http://www.youtube.com/watch?v=8l_Q98q_b9c[/video]

bu diziye bayılıyorummmmmmmm çok seviyorum hepsi birbirinden hakikateli oyuncular hepsini hakkını vererek yapıyor yasemin,zeliş,elif,emel,berrin hepsi çok güzel izlerken zevk alıyorum müthiş bir dizi en azından beş kadın ve beş ayrı hayat beş ayrı karakter hepsi insanlara birşeyler anlatmak derdinde seviyorum bu diziyi asla bitmesinnnnnnnn

Ikizler super yaa!!
Yine cok guzel bir bolumdu.
Bu arada kadinlar yeni sevgili bulunca kiymetleniyolar

ikizler çok tatlı maşallah
anne çocuk nasıl yapılır yerim ben onları ya

Bende çok seviyorum bu diziyi özelikle Songül Öden in oyunculuğunu ve dizideki rolünü çok beğeniyorum.

[video=youtube;An4C1VE6mvw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=An4C1VE6mvw[/video]

arkadaslar bu songul oden bı ara kıvanc tatalıtugla dızı cekmıstı evlıydı o zamanlar ve de bı ara sol bıdedıkodu vardı kocasını kıvanc ıcın bıraktı bosandı dıye aldatmıs yanı kocasını kıvancla bu dogrumu
cunku o zamanlar acayıp gıcık oluyodum bu kadına ama sımdı bu dızıde bı kaım ısındı sankı dızı ıste

Kızlar bu dizinin yabancı versiyonunu izleyenler var mı senaryo bire bir aynı mı gidiyor eğer öyleyse yabancı versiyonunu izlemeyecegim heyecanı bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…