Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

[video=youtube;ScC6Q5OHnJk]http://www.youtube.com/watch?v=ScC6Q5OHnJk[/video]

hiçbir dizi sitesinde izleyemiyorum.nerden izleyebilirim kızlar

dizi bu hafta çok sapıkçaydı çoluk çocuk herkesin izlediği diziyi çığrından çıkarmazlar inşallah

diziyi severek izlediğim bir dizi fakat bu hafta nermin ve eşinin bazı sahnelerinde kanalı değiştirmek zorunda kaldım inşallah diziyi farklı yöne saptırmazlar ):)yasemin seni çok seviyorum tatlı kısssssssssssbüyümeyen bebek gibisin canım

Allahım şu ikizler acayip tatlı ya bana veriversinler o derece yani hiç sıkılmam

nrmın uslanmaz kızlar lafa bak ya ben bu aynayı nasıl temızlıcem dıyo pek romantık

nerminde hem evliliği kurtarcam dio hemde nasıl temizliyem aynayı dio :)))
nerminin öne bu huyunu değiştirmesi lazım :)))

nerminde hem evliliği kurtarcam dio hemde nasıl temizliyem aynayı dio :)))
nerminin öne bu huyunu değiştirmesi lazım :)))

zor ama degısscek gorursunuz fılm bıle ızledı ya yuh tvyı degıstırdım hemen bı de dıger dızılerden daha edeplı en azından dıyodum utandım :)

ben önce aynanın ne işe yarayacağını anlamadım. nerminle kocası yatağa uzanınca jeton düştü

aş kendini nermincim aş kontrolü bırak artık elinden

ama niye illa tavanda ona pek anlam veremedim yaa :) duvarda olsa olmuyo mu

kızlar bu dizinin orjinal versiyonu bol sevişmeli ve müstehcen konuşmalar çok rahat yapılıyor.ayrıca nerminin oğlu gay olacak bakalım onu nasıl uyarlıyacaklar.hemi de nermin kendini öyle bir aşacak kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…