Umutlu Bekleyiş...

_KaRa_KisSs_

umutlu bekleyiş
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
54
0
36
Bursa
selam ben merve forum sitesini ve sizlerin yazılarınızı bayadır takip edip sayenizde bilgileniyorum ... size sorum olucak beni bilgilendirirseniz sevinirim 10 aydır evliyim ve 3 aydır bebek istiyoruz evlenmeden önce düzenli giden adetim vardı devamlı ayın 22sinde olurdum evlendikten sonra devamlı öne geldi 22....20...19...18...15...14..11....9...7...bu şekil devamlı birkaç gün öne gittim en son geçen ayın 7sinde olmuştum ve şuan hala olmadım eşimide benide heycan bastı5..6 gündür karnımda ara ara gidip gelen kasık ağrısı, belimde ağrı, akıntı,halsizlik var bugünde merak ettik sabah test yaptım negatif çıktı ama pozitif kısmında çok az zor görülen bir çizgi vardı belli belirsiz sizce ne yapmalıyım adet olucam diye çok korkuyorum :(

selam ben merve forum sitesini ve sizlerin yazılarınızı bayadır takip edip sayenizde bilgileniyorum ... Size sorum olucak beni bilgilendirirseniz sevinirim 10 aydır evliyim ve 3 aydır bebek istiyoruz evlenmeden önce düzenli giden adetim vardı devamlı ayın 22sinde olurdum evlendikten sonra devamlı öne geldi 22....20...19...18...15...14..11....9...7...bu şekil devamlı birkaç gün öne gittim en son geçen ayın 7sinde olmuştum ve şuan hala olmadım eşimide benide heycan bastı5..6 gündür karnımda ara ara gidip gelen kasık ağrısı, belimde ağrı, akıntı,halsizlik var bugünde merak ettik sabah test yaptım negatif çıktı ama pozitif kısmında çok az zor görülen bir çizgi vardı belli belirsiz sizce ne yapmalıyım adet olucam diye çok korkuyorum :(

selam canım bence zar zorda olsa gorunen bır cızgı varsa reglınde gelemdıyse belırtıler guzel hemen kan testı yaptır derım 1-2 saate sonuc cıkıyor ve de bence hamılesın ınsallah hamılesındır canım hemen gıt vakıt kaybetme ...

çok teşekkür ederim yorumun için çok ümitlendik umarım ümitlerimiz boşa çıkmaz :=):28:

hayırlısı olsun de ama guzel olur ınsallah ınsallah bebıs ıcerıdedır. Ama sonucu bıldır kan testını yaptırınca AMAN DARISI BASIMA INSALLAHHH YAAAAAQ

Son düzenleme:
regl olmadım daha dün yapmıştm test belirgin değildi yarın tekrar yapayımmı sizce?:30:

canım neyı beklıyorsun kı ben anlamadım senı ıdrara gec gecer hcg hormonu kana gecmıstır bıle coktaaaannnn yaptır su kan testını olsun bıtsın merak etmıyor musun seker?? Haydı gıt yaptır yarın bugun gectı zaten artık ıdrar testın ebel baglama

bencede git yaptır en fazla 2 saate alırsın sonuçları ben senin yerinde olsam simdi çoktan yaptırmıstım meraktan kudururdum heralde, sen iyi dayanıyorsun

bencede git yaptır en fazla 2 saate alırsın sonuçları ben senin yerinde olsam simdi çoktan yaptırmıstım meraktan kudururdum heralde, sen iyi dayanıyorsun

hemen hemmmen kan testi yaptır. kesin sonuç alırsın.
ben de hamile olup olmadığımı eczaneden aldığım testle anladım ve 2. cizgi çok belirsiz çıkmıştı. gecenin 1inde hastahaneye test yaptırmaya gittik :)
bekleme sakın yaptir ve mutlaka bizi haberdar et :)

Back