Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Nasıl gidiyor hamilelik ? var mı sıkıntın canım ?

yok çok şükür büyük bir dert ufak tefek gazdır , mide bulantısıdır tarzı şeyler ....sen nasılsın kıvırcık marul nasıl ?? hem şu çocugu kendine benzetme işi nasıl oluyor sen bana akıl versene biraz :).):)

kuzucum ya hiç anlamadığım bir konu 11 gün olmuş bugün doktor bununla ilgili birsey demedimii

2 hafta ile 6 hafta arası dedi ama erkende olabilirsin demişti.aslında sadece tahlillerimi yaptıracağım o yüzden acele ediyorum.yoksa ne zaman olursam olayım.Hematolojiye randevu alıcamda canım.

2 hafta ile 6 hafta arası dedi ama erkende olabilirsin demişti.aslında sadece tahlillerimi yaptıracağım o yüzden acele ediyorum.yoksa ne zaman olursam olayım.Hematolojiye randevu alıcamda canım.

daha 2 hafta bile olmamış biraz daha bekleyeceksin sanırım,,,,6 haftaya kadarda olmayabilirsin ama ihtimal var

ay canım benimmm kolay gelsin sana,ilk aylar kolay değil valla benim kıvrıcık marul gayet iyi teyzesi,okula gidip geliyor velet:)) valla ben özel biey yapmadım tülinim,hani derler ya,kim kimi daha çok seviyorsa ona benzer diye,sanırım benimde kocam beni çok sevmiş ondan bana benzemiş :))) bu arada aslında benim kopyam sana bir ara benim küçüklük resmimi gönderirim :))

Hadi inşallah,hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım beni de eklersen sevinirim.benim de bat 14 mayıs ikinci

çok sevindim.ayyyy ne güzel bir duygu için içine sığmıyordur senin şimdi...yüce rabbim sağlıklı tontiş yumuk elli bir bebek verir inşallah sana...

allah zihin açıklığı versin maruluma....bakalım bizde kim kimi fazla seviyormuş görecezzz baharımmm :):) fotoğrafları görmek isterim ahayatım ama şu halinle bile aynı sen bencee....

iyiyim tuzecim... canım benim oğlumda 8 mayısta doğmuştu. valla kuzum bizde 2 aydır çalışmalara başladık olmadı. hayırlısı ne biliyim istediğin anda olmuyo işte... Allahım güzel gönlüne göre versin inşaallah... ben artık ucunu saldım Allah ne zaman ol derse o zaman olcak... kısmet neyse canım amaaaan ne biliyim bir yerde dediğinde haklısın bakalım Allah ne gösterecek .... hakkımızda hayırlısı....

slm kızlar aranıza yani katıldım bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim ama ben biraz anormalim galiba çünkü psikolojim çok bozuk son 8-9 aydır herşey anormal bir sabah uyandım depremi yaşadım enkazdan çıktım(çok şükür sağ salim)5 ölü 7 yaralı giden malların zaten hesabı yok 2 ay kayınvalidemin yanında çileli günler ve kafamın etini bebek bebek diye yemesi ocak ayında bir kimyasal gebelik ardında nisan ayında 7 haftalık boş gebelik çevremdeki 18 tane gebe bayan şimdi bende ise buhran....... çok konuştum galiba neyse okuduğunuz için teşekkürler

hayaletım tahlıllerınmı yapılacak addet oldugunda.bencede bıraz daha bekle daha cok yenı rahmın toparlanması ıcın zamana ıhtıyacı var.en kısa zamanda saglıklı bır gebelık gecırırsın ınssssssss

tatlım cok gecmıs olsun zor seyelr yasamıssın.ama bole karamsar olma bak ne kotu durumda olan ınsanlar var.omur boyu bebek sahıbı olamayanalr.metın ol kafanı topla bıraz ve bır dr arastır gereklı seyelrı yapması ıcın hayırlısıyla sende kucagına alırsın ınss

evettt dalincimmm.doktor 6 hafta sonra yaparız dedi.bende o süreyi bekliycem sanırım.hem hormonlar yerine oturur demii.kürtaj sonrası 2.adetimde yaptırırım diye knuştuk doktorla.o da ne zaman olur bilmiyom.Allah herşeyin hayırlsını versin bacımm.inşallah ben ve bebiş isteyen herkess en kısa zamanda hamişş oluruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…