Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Valla doktor kimyasal gebelik demedi.sadece bebek gelişememiş dedi canım.bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz:))sen herhangi bir test yaptırdınmı canım düşükten sonra.

yok yaaa yaptırmadım aslında yaptırmak istiyorum ama.ne bileyim dr bana gel kanamn bittikten sonra falan demedi ama halen belim ve ara ara kasıklarım ağrıyor

benimde karin bolgem var yaa cok kotu bir durum hamile kalmadan once hamile gibi olmak ta kotu bir durumm

tatlım sana bi önerim var göbeğin varsa eğer akşam yatmadan önce vi kase yoğurt ye ve yat gece yediğin yoğurt göbekteki yağları eritiyor ve kemiklerine kalsiyum olarak geçiyor

kızlar cok moralım bozuk sanırım dusuk yapıcam camasırımda bırkaç damla kan gordum ve hafıftende sancı basladı kasıkalrımda neler oluyo anlamıyorum ((((((

kızlar cok moralım bozuk sanırım dusuk yapıcam camasırımda bırkaç damla kan gordum ve hafıftende sancı basladı kasıkalrımda neler oluyo anlamıyorum ((((((

allah allah dalincim ya bozma moralini hemen...doktorunu aradınmı hemen.bakalım ne diycek.lütfen hemen ara .

benim belim incedir ama basenlerim ve üst bacaklarım kalın.kocişimde bana diyoki maradonoda bile böyle bacaklar yok diye o yüzden ben mesajı aldım kocişten zayıflamam gerek artıkın :)))

aynen valla belim ince bacaklar kalın.kocam her ilişki sırasında maşşallah maşşallah diye bacaklarıma vuruyor hahahahahahahh

canım senin bebeğin gelişmediğine kaçıncı haftada karar verdiler ? muhtemelen benide kürtaja alacaklar.bugün tam 7. haftamdayım

ne güzel bak temiz çıkmış her şey canım. aslında bu ara korunmalar vücudun toparlanması için iyi oluyor. hem istediğin kürü, rejimi vs. yapabiliyorsun. bebeğine hazırlık ayların olur inşallah adet sayın 3ü bulmadan gelir bebişin yerleşir annesinin göbüşüne :)

kendini üşüttün mü ya da ağır iş yaptın mı? bence dr u erteleme ki geç olmasın, hemen ilaç iğne verirler toparlarsın. evde geçmesini bekleme sakın. bu şekilde gebeliğine devam ediyor bir çok kişi, erteleme dr u sakınnnnnnn.

yok yaaa yaptırmadım aslında yaptırmak istiyorum ama.ne bileyim dr bana gel kanamn bittikten sonra falan demedi ama halen belim ve ara ara kasıklarım ağrıyor

alla alla bana da kürtajdan 1 hafta sonra kontrole geliceksin dedi doktor.bence bi git ağrılarının nedenini öğrenirsin belki..benim herşeyim düzeldi çok şükür.aslında ilk düşükte testleri yapmıyolar ama ben yinede yaptırıcam.çünkü 2.sindede aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Allah korusun.

aynen valla belim ince bacaklar kalın.kocam her ilişki sırasında maşşallah maşşallah diye bacaklarıma vuruyor hahahahahahahh

aynen kıs banadaöyle yapıyo:)) hem fazla zayıflama diyo hemde bacakların kalınlaşmış diyo anlamadım gitti

Son düzenleme:

inşallahhh deryacımmm :))

tatlım ben kürtaj olmadım adet yoluyla attım benim kan değerim en yüksek 37 olmujştu hiç gelişmeden yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…