- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.701
Valla doktor kimyasal gebelik demedi.sadece bebek gelişememiş dedi canım.bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz:))sen herhangi bir test yaptırdınmı canım düşükten sonra.
benimde karin bolgem var yaa cok kotu bir durum hamile kalmadan once hamile gibi olmak ta kotu bir durumm
kızlar cok moralım bozuk sanırım dusuk yapıcam camasırımda bırkaç damla kan gordum ve hafıftende sancı basladı kasıkalrımda neler oluyo anlamıyorum((((((
benim belim incedir ama basenlerim ve üst bacaklarım kalın.kocişimde bana diyoki maradonoda bile böyle bacaklar yok diyeo yüzden ben mesajı aldım kocişten zayıflamam gerek artıkın :)))
allah allah dalincim ya bozma moralini hemen...doktorunu aradınmı hemen.bakalım ne diycek.lütfen hemen ara .
kızlar cok moralım bozuk sanırım dusuk yapıcam camasırımda bırkaç damla kan gordum ve hafıftende sancı basladı kasıkalrımda neler oluyo anlamıyorum((((((
canım sen hamilemisin?bence hemen dr git
kızçelerim selam hepinize..ben dün doktora gittim kürtaj sonrası kontrol için.doktor herşey temiz güzel dedi.2 ay korunma verdi.2 adet görmelisin en azından dedi.6 hafta sonra genetik ve kanda pıhtılaşma testleri için tekrar gidicem.aslında daha önce damar tıkanıklığı geçirmeseydim testlere gerek görmeyecekti ama biz neyle karşı karşıya olduğumuzu görelim dedi.işte böyle...Allah ım bundan sonraki süreçte hem benim hemde sizlerin yardımcısı olsun inşallah..Önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar nasip eylesin güzel Allah ım.
ewet 10 haftalık hamıleyım cok alıstım ona yaa
yok yaaa yaptırmadım aslında yaptırmak istiyorum ama.ne bileyim dr bana gel kanamn bittikten sonra falan demedi ama halen belim ve ara ara kasıklarım ağrıyor
aynen valla belim ince bacaklar kalın.kocam her ilişki sırasında maşşallah maşşallah diye bacaklarıma vuruyor hahahahahahahh
hayır aramadım dr a da gıtmesem daha ıyı kotu bıseyelr solıcek dıye cok korkuyorum
ne güzel bak temiz çıkmış her şey canım. aslında bu ara korunmalar vücudun toparlanması için iyi oluyor. hem istediğin kürü, rejimi vs. yapabiliyorsun. bebeğine hazırlık ayların olur inşallah adet sayın 3ü bulmadan gelir bebişin yerleşir annesinin göbüşüne :)
kendini üşüttün mü ya da ağır iş yaptın mı? bence dr u erteleme ki geç olmasın, hemen ilaç iğne verirler toparlarsın. evde geçmesini bekleme sakın. bu şekilde gebeliğine devam ediyor bir çok kişi, erteleme dr u sakınnnnnnn.
alla alla bana da kürtajdan 1 hafta sonra kontrole geliceksin dedi doktor.bence bi git ağrılarının nedenini öğrenirsin belki..benim herşeyim düzeldi çok şükür.aslında ilk düşükte testleri yapmıyolar ama ben yinede yaptırıcam.çünkü 2.sindede aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Allah korusun.
aynen kıs banadaöyle yapıyo:)) hem fazla zayıflama diyo hemde bacakların kalınlaşmış diyo anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?