Umutlarini Mayisa saklayanlar...

günaydın kızlar.benim doktor kontrolüm yarın büyük ihtimalle devammı yoksa sonlandırılacak mı belli olacak dün ilk defa bebeğimi içimde hissettimallahım inşallah dualaarımızı boşa çıkarmaz.benim için dua edin lütfen:18:

günaydın kızlar valla geçmişin yarısını okuyabildim.ama sıkıldım. pembe masal allah hakkında hayırlısını versin arkadaşım:) üzülme sakın

erginsena canım seni merak ettim hamilemisin diye mayıs listesinde gördüm inşallah bu ay olur üzülme hayırlısı

çok geçmiş olsun canım. gördün mü bak geçti gitti işte... sen moralini yüksek tut gerisini Rabbime bırak, herşeyin hayırlısını versin Rabbim...

valla aylardır içimde dertti bu hsg. çok şükür bitti. boşuna kasmışım kendimi. inşallah bebek de gelir en kısa zamanda hayırlısıyla :)

ben çıkıyorum kızlar bebişimi görmeye gidiyorum. görüşürüzzz

hadi bakalım güzel haberlerle gel, teyzelerinden de selam söyle :)

Canım, Allah yardımcın olsun, eğer sonladırma kararı alırsa bence sen başka dr dan da görüş al, derim. inşallah korktuğun gibi olmaz, bebeğin sağlıklı ve senle olsun inşallah

hadi canım çok şükür sevindim iyi çıktığına :))).Allah ım bundan sonraki aşamalarda da kolaylık versin veeee en kısa sürede bebişin sana gelsinnnnnnnnnnnnn :)))

kizlar banu gelmicekmi topimize gorusen varmi ? ben onu dun aksam baska bi konuda yorumunu okudum bizi biraktim i acaba, cok iyi bui kizdi bize de ugrasaydi keske

hadi canım geçmiş olsun.İnşallah sen sağlıklı ol ki bebişinde sağlıklı olsun.Allah ım ne verirse hayırlısını versin inşallah canım.

kızçelerim selam hepinize..ben dün doktora gittim kürtaj sonrası kontrol için.doktor herşey temiz güzel dedi.2 ay korunma verdi.2 adet görmelisin en azından dedi.6 hafta sonra genetik ve kanda pıhtılaşma testleri için tekrar gidicem.aslında daha önce damar tıkanıklığı geçirmeseydim testlere gerek görmeyecekti ama biz neyle karşı karşıya olduğumuzu görelim dedi.işte böyle...Allah ım bundan sonraki süreçte hem benim hemde sizlerin yardımcısı olsun inşallah..Önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar nasip eylesin güzel Allah ım.

canim gozun aydin kistinden kurtulmussun.insallh en kisa zamanda hamile kalirsin...doktorun ne guzel ilgilenmis soyle bir doktora bir ben denk gelemedim ben benim doktorun agzindan cimbizla laf aliyorum sinir oluyorum yaa.benim de kilo vermem gerekiyor 68kiloyum boy de 1.68 63olsam yeter diyordum ama:26:
canimmm sac rengin hayirli olsun boyalar gitmeden gelir insallh bebek:))
canim uzulme bu kadar kotu seyler yasamissin gecmis olsun..olur daha uzulme.normalde 6ay ara verdiriyorlar rahimin falan toparlanmasi icin erken bile baslamissiniz en yakin zamanda kalirsin insallh hamile uzulmee
ben çıkıyorum kızlar bebişimi görmeye gidiyorum. görüşürüzzz
canim hayirli haberlerle gel insalhh

canim insallh korktugun olmaz.hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina.dualarim seninle

tatlım sen ne zaman kürtaj oldun geçmiş olsun ben baya kaçırmışım olayları

canim sevindim herseyin yolunda olmasina...insallh 2ayin sonunda tekrar saglikli bir sekilde hamile kalirsin.hadi hayirlisi

ben de bu gun rejıme basladım canım yesıl cay elma yogurt sut olsun kız hem fıt oluruz fena mı hamılelık kıloları da olucak sısko oluruz ıyıce bı kılo verelım de sonra hamılelıkte alıdıgımız kıloları daha dıkkatlı bı sekılde verırız bana doktorum hep yuru dedı tatlıyı hıc yeme sekersız cay kahve hamur hıc yeme 3 ay sonra gorusuruz dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…