- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.541
Senacım yaa çok geçmiş olsun kızına.Allah yardımcısı olsun canım.Kısa zamanda toparlar Allah ın izniyle.
irmegan napıyosun canımm
hala reql olmadım ne gıcık yaa
kızlar ben reql oldummm
kızlar benim sonucum bellioldu;hamileyim canlarım değerim oldukça iyi çıktıdarısı yürekten isteyen herkesi başınaa
offfffffsenin bu ay hamile kalman gerekiyoduuuuu... bide seviniyo yaaa şuna bakkk....! neyse bi dahaki aya inşallah bebiş haberini alırız...
Allahımmm bebişim yokmuşşş o zaman biran önce regl olayımki yeni umutlarım başlasın ya rabbiiiimmmm noooluuuurrrrrr nüffeeeeeennnn.... zaten ilaca başlıcam bu ay bu böyle olmayacakk...
kız sen de mı test yaptın ne negatfff:S olucak olucak o bebısler ve dıyorum ya ıctıgım butun kurllerı o buyuyunce ıcırıcemengınsena polıkıstık ovelım ya ırmegan sen de olesın sogan kurunu yapıyım mı kız adetıme 12 gun falan var?
yaptım kuzum ama negatif işte... soğan kürünü bende yaptım sadece iltihap akıttı... bence tekrar denemekte fayda var ama ben üşeniyorum yapmaya ne yalan söyleyim
yapak kız yarın baslıyıcam ne usenmesı bu maratonda el ele kosuyoruzcanım aysenın facesını lınk olarak bana faceden msj atarmısın bulunmaz hınt kuması cadı bulamıyorum bır turlu sende de pco vardı dı mı ne zamnadır
soğan kürü nedir nasıl yapılır:131:
pko olduğunuzu nasıl anladınız pekii adetin 3.gününde yapılan hormon testleriyle mi belli oluyorrrrr
Sogan kuru kıst polıkıstık ovel ve mıyomlar ıcın canım 4 ay uygulanıyor sabah aksam soganı kaynatıyorsun normal boydakı ve ılık suyunu ıcıyorsun ılk ay 15 gun gerı kalan 3 ay 10 gun
pko oldugumuzu doktor soyluyor altan baktı ben
hormon testı adetın 3 cu gunu yapılıyor dogurganlıgı bakıyor var mı dusuk mu normal mı
adet düzensizliğim çok fazla pkonun belirtilerinde biri sanırım değil mi
önceki aylarda kontrole gittiğimde kist var ama pko oluşturacak kadr değil demişti
ama adetlerimin bu kadar düzensiz olması tedirgin ediyor açıkcası
kızım için çok teşekkür ederim canım...
derya hakikaten iyice paniklemeye başladım...bu akşam inşallah olurum diye dua ediyorum...
tebrikelr canım darısı bütün isteyenlerin başına...
kızlar ben reql oldummm
şu koca topicte adet olup hamile olmadığına sevinen bi sen varsın biliyorsun dimi
Canımm nasıl oldun ben seni Kanda pıhtılaşma sorunu topiğinde de takip ediyorum.Doktoa gidecektin galiba.umarım herşey yolundadır.Sen istanbuldamısın canım bu arada??
biliyorum canım 1 aylık bebek serüveninden sonra aklım başıma geldi.. inşallah hakkımda bu hayırlıdır...şu koca topicte adet olup hamile olmadığına sevinen bi sen varsın biliyorsun dimi
kızlar yavas yavas toplayın makyaj mazemelerınızı parfumlerınızı takılarınızı cantalarınızı esıyalarınızı ayakabılarınızı hazırana tasınıyoruz Allahın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?