Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Anlasmamamiz icin hicc sebep yokk hayatim. Hatta aslanlara zaafim vardi benim diyodum kocam aslan olmali diyee

bak muradın olmuş işte ne güzel öncelikle ortak noktamız var hamiş olabilmekk.. bide günümüzü hep burda geçiriyoruz iş yerindeyken gün boyu açık sayfa bide 15 dkda kapanmasaaaa

kızlar ben 1989 doğumluyum eşimde 1979 doğumlu aramızda 10 yaş var ama deli gibi tapıyorum kocama.ben koç burcu eşim balık burcu.evde en çok benim sözüm geçer.bir tane abim var en küçük benim çok kıymetliyimm anlarsınız yaaa sürekli güler evde koltukların üstünde saatlerce ccırtlak sesimle şarkı söyler salak salak apaçi gibi dans ederim neşeli deli dolu akdeniz insanı gibi sıcak kanlıyımdır.kötü yanlarımda sinirliyimdir ters ve inatçıyımdır çok fazla intikam duygusu beslerim.1.62 boyum var 59 kiloyumdurr. 2.5 yıllık evliyim.giyime ve bakıma önem veririm evime çok bağlıyımdır.çok titzimdir.bu yüzden eşim benim çalışmamı istedi temizliği hastalık haline getirmişim öyleymiş.ailemde babam hariç herkes aşçı sayılır.kendi ailemin teknesi var mavi tur yolculuğu yapıyorlar. oyüzden çocukluğum limanlarda tekneler arasında geçti ukadar canlarrr... eğer beni seçiyorsanız AYSEM_KAS yazıp 4950 ye gönderin

kızlar size annemin hikayesini anlatıcam..

şuanda annem 62 babam 68 yaşında.. annem 17 yaşındayken evlenmiş... tamı tamına koca 7 sene çocukları olmamış.. annem hep halamın teyzemin çocukları avunurmuş.. neyse bi gün annemin annanesi annemi almış bi kadına götürmüş.. kadın annemin vajinal bölgesine sülük vurmuş kızlarr... hani koyu renkli solucana benzer bişey insandaki pis kanı emen bi hayvan... gerçekten annem bunu yaptırmış kendisine... her neyse annemin tabiii hiç umudu yok.. sülük vurulduktan 1 ay sonra mucize gibi tam 7 yıl sonra annem hamile kalmış kızlarr... Rabbim ne kadar büyük vesilesine bakın yine rabbimin yarattığı küçücük bir hayvan anneme şifa olmuş... her neyse annem bebeğini 8 aylık olarak dünyaya getirmiş.. o zamanlarda küvez gibi gelişmiş bir teknoloji yok tabiiki ve 8 aylık bebek yaşamaz derler duydunuzmu hiç bilmem.. her neyse bebek doğuyo erkek bebek adını murat koymuşlar... bebek 21 günlükken ne acıdırki vefat ediyo annemin acısını düşünün yıllarca bebek hasreti çek küçücük bir sülük sana mucize olsun ve doğan bebeğini kaybet... annanesi çok bilgili bi kadınmış yanlız... annemin üzüntülü halini görünce kızım hiç merak etme bunu veren rabbim ardından hemen nasip eder bi bebek daha demiş ve gerçektende öyle olmuş arada 3 ay geçtikten sonra annem yine hamile kalmış abime onada murat adını vermişler ve ardından 2 ablam ve ben... benden sonra annem yine hamile kalmış fakat astım hastası ve kilolu olunca doktor doğuramazsın sağlığın tehlikeye girer demiş mecburen aldırmak zorunda kalmış...

işte böyle kızlar.. paylaştım ki bizede bi umut olsun diye.. şimdi düşünüyorumda genetiğim belkide anneme çekti ve şimdinin pkosunu o zaman sülükle tedavi ettiler belkide kim bilir.. bende mi bi sülük vurdursam napsammm

sülükler yesin seni emiiiiii

kıs bacımm erginsenanın diyetini uyguluyonmu kıss.bende 1 haziran itibari ile başlıyorum diyete.hedefim 60 kiloya inmek.

Zayıflama sağlayan bitkiler hangileridir ve özellikleri nelerdir?

Zayıflama sağlayan bitkiler; piyasadaki adları ile Atkuyruğu, Sinameki, Ihlamur, Çobanpüskülü, Böğürtlen, Kuşkirazı, Mısır püskülü, Yabangülü, Yeşil çay, Isırgan otudur. Yine sırasıyla, Atkuyruğu; idrar artırıcı, terletici; Sinameki; müshil etkisiyle, Ihlamur; terletici, idrar söktürücü; Çobanpüskülü; piyasadaki adıyla (Mate çayı) idrar arttırıcı ve terletici özelliğiyle, Böğürtlen idrar söktürücü ve terletici ve güçlendirici etkisiyle, Kuşkirazı sapı idrar arttırıcı, meyvesi kanı sulandırıcı ve temizleyici, yaprağı müshil etkisiyle; Mısırpüskülü dişi çiçeklerinin püskülleriyle idrar söktürücü ve taş düşürücü, Yabangülü idrar söktürücü, terletici ve C vitamini ile güçlendirici etkisiyle, Yeşilçay antioksidan yani kan temizleyici ve kolesterol düşürücü etkisiyle, Isırganotu ise idrar söktürücü, kan temizleyici, iltihap giderici ve güçlendirici etkisiyle tanınırlar.

Zayıflama sağlayan bitki kombinasyonlarından örnekler verebilir misiniz? Genel olarak, bitkilerin yağ yakma özelliği yoktur. Bir tek silymarin, (safrakesesinin salgıladığı madde gibi parçalayıcı ve karaciğerle direkt bağlantısı olan silymarin) maddesi etkilidir. O da devedikeni türlerinden Meryem ana dikeninde bulunur. Bir de enginar içindeki Ciarin aynı etkilere haizdir. Kandaki yağı parçalar, bu da kolesterolün düşmesine yol açar. Ayrıca, karaciğerin yağlanmasını önler ve safrakesesini iyileştirir. Bu durumda en iyi kombinasyon egzersiz yapmak olmalıdır. Egzersiz yapmak ve karın doyurmakla beslenmeyi birbirine karıştırmamaktır. Bitkiler ancak ve ancak doğal yaşama biçimleri seçildiğinde destekleyicidir. Örneğin, Japon ayvasında bol miktarda pektin bulunur. Bu madde bir numaralı kolesterol düşürücüdür; ama sarımsaktaki alliin maddesi de aynı işi yapar.

Veya üzüm çekirdeğindeki oligomerik proantosiyanidin de kan temizleyicidir. Ya da tansiyonu dengeleyecekseniz yeşil mercimekteki choline (tansiyondüşürücü) ya da karpuz çekirdeğindeki (Citrullus lanatus) cucurbocitrin maddesi kan basıncını düşürücü olarak gayet etkili olabilir. Bu liste uzayıp gider. Bir bitki kombinasyonu olarak, size şimdilik şunu tavsiye edebilirim; sabahları blendırdan geçireceğiniz iki elma, bir nar veya dört kum havucu, iki sap kereviz, bir avuç maydanoz, 2 diş sarımsak dönüşümlü olarak bir haftalık kür olarak içebilirsiniz.

Hangi bitki, ne işe yarıyor?

Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.

İştah azaltan 10 bitki

Sağlıklı kilo vermek isteyenler, iştah azaltan ve yağ yakımını hızlandıran bu bitkileri tercih ediyorlar...

* At kuyruğu bitkisi idrar sökücü özelliğiyle biliniyor. Yağ dokularını eritmeye yardım eden bitki, yaraların iyileşmesine de yardımcı oluyor. Fakat tüm idrar söktürücü bitkilerde olduğu gibi fazla dozda kullanılırsa böbreklere zarar verebilir.

* Maydanoz, metabolizmayı hızlandırarak bağ dokusunu güçlendiriyor. Maydanoz yemek ve çayını içmek, ödemlere ve vücudun su toplamasına karşı çok etkili bir yöntem.

* Adaçayı, zayıflamak isteyenler tarafından iştah kesici olarak kullanılıyor. Çay ve yemeklerde baharat olarak da kullanılabiliyor.

* Fesleğen, vücutta biriken fazla suyu atmaya yardımcı oluyor. Üstelik, içindeki eter yağların moral yükseltici etkisi bulunuyor.

* Kekik, sindirim sorunlarını tedavi edici etkiye sahip ve metabolizmayı hızlandırıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra yorgunluktan şikayet edenlere zindelik veriyor.

* Civanperçemi, tatlıya karşı iştahı keser, tokluk hissi verir. Tazelik veren lezzeti, ağır yemeklerin tadını hafifletir.

* Biberiye, sindirimi düzenler. İyi bir canlandırıcıdır, kan dolaşımını hızlandırır, cildi sıkılaştırır. Et yemeklerinde kullanılabilir.

* Tere, vücuttaki yağ yakımını hızlandırıyor. İnce yaprakları pişince acılaştığı için çiğ yemek gerekir. Ayrıca içinde birçok vitamin barındırır.

* Sinameki, kalın bağırsakta suyun emilmesini önleyerek müshil görevi yapar. Uzun süreli kullanımlarda bağırsaklarda yan etkilere yol açacağından idrar söktürücü özelliği bulunan rezene ve nane gibi bitkilerle desteklenmesi gerekiyor.

* Balık otu, bünyenin kimyasını hızlandırarak zayıflamaya destek olur. İçindeki maddeler tırnakları güçlendirerek saçlara parlaklık verir. Salata ve meyveli içecekler içinde kullanılabilir.

kıs bacımm erginsenanın diyetini uyguluyonmu kıss.bende 1 haziran itibari ile başlıyorum diyete.hedefim 60 kiloya inmek.

uyguluyorum valla cösperımmm... 66.3 le başladım bu sabah 64'tüm... 6 gün oldu başlayalı 63.7'ye kadar indim ama dün akşam kayınvalidemlerdeydim o yüzden normal yemek yedim.. kesinlikle başla açlık hissetmiyorum ben midemde küçüldü kilo verdikçede çoooook mutlu oluroum

hayır hayır benim mınnışımı sadece kocam yiyebilir

allah seniiiii bencedee öyle olsun

Malzemeler,
Mate
Biberiye
Funda
Yeşilçay
Kekik
Limon

(Her biri 100 gram olacak)

Yapılışı,

1. 1 litre taze kaynamış ve bekletilmiş sıcak suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay ekleyin.

2. Sıcak suya 1 tatlı kaşığı olmak üzere Biberiye, Funda, Mate, Kekik ekleyin.

3. Karışıma bir dilim limon ekleyin.

4. 7-8 dakika demlenmesini bekleyin.

5. Demlendikten sonra süzgeçten geçirerek şişeye alın.

Kullanımı,

1 litre demlenmiş ve süzülmüş çayı yemeklerden önce aç karna eşit miktarda için.

Notlar,

Zayıflama çayını her gün demlemeli ve taze olarak tüketmelisiniz.

kızım bebek düşünen insanlar için bu çaylar çokta iyi değil yaanii.bence fazla abartmayın çay olayınııı

kızım bebek düşünen insanlar için bu çaylar çokta iyi değil yaanii.bence fazla abartmayın çay olayınııı

katılıyorum sana ayşemm.adet olursam içeyim diyorum 1 hafta..ben daha adet olmadım kıslar.kürtajdan sonra 2-6 hafta arası olman gerek demişti doktor.bakalım haziran 15 ine kadar ne olacak:44:

ooohhh süper gitsin kilolar gelsin bebekler....bakalım irmegancım.1 haziran itibari ile başlayayım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…