Umutlarini Mayisa saklayanlar...

canım saol cevap için normalde çatlama iğneni vurunduğun zaman çift çizgi çıkar 10 gün kadar genelde 15 gün sonra bakın diyorlar ama ben 12. günde baksam öğrenebilirmiyim diye merak ediyorum

İdrar testin varsa bak hadi,gece gece coşalım bizde

ama ben okadar dayanamam :) bebek hasretiyle yanıp tutuşurken.

Kızlar benide aranıza ve listenize alır mısınız bizde bu hafta sonundan itibaren korunmayı bıraktık

bende nısandan mayısa terfı edenlerdenım :))işin kötüsü daaha nısan ayının adetı gelmedı 29 nısanda olmam alzımdı hep düzenlıydı buay gecıktı dün test yaptım negatıf cıktı zaten hıcbır gebelık belırtısı yoktu testın negatıflıgıne sasırmadım bakalım kacgün gecıkmelı olcam belkıd egecoıkmelı gelcegınden mayıs ayına yetısmez ötekı reglım umudum hazırana kalmıs olcak

Gunaydın kızalar bu ay hıc hamıle haberı yok mu tam takıp edemedım ben de bat 29 nısan olmasına ragmen daha adet olmadım test yapmıyıcam pazartesıye kadar zaten adet duzensılık soz konusu kıst te varr Ya sabır sadece umarım hayırlı haberlerımızı yazarız Allah buyuk

kızlar benide listeye alın. beş aydır koçişimle uğraşıyoruz bu aydan ümitliyim içimde böyle bir his var.
bat: 12 mayıs
allahım allahım gelsin bebişkolarrr

canım acaba geç döllenme felanda o yüzdenmi testte çıkmıyoki...

merhba arkadaslar kendimi dinliyorum surekli ama adet belirtim varryok galiba yine bebiss

canım mayıstan henüz mutlu haber duymadık ama umutluyuz sabredip güzel sonuçları alırız inşaallah... sendende umudumuz var...

günaydın hanimlar topiğimiz kalabalıklaşmışmı nedir maşallah inşallah hepimiz hamile oluruz buay

Sen de kalmışsan aynı zamanda mı doğacaklar?
kızımlamı aynı zmanda hayır canım ben kızıma eylül ayında hamile kalmıştım
kızkardeşimle aramızda hafta olcak ama eger mayısta hamile kalırsam

hoşgeldin canım inşallah buay tuttururuz Rabbim nasip eder bize
maşallah nisanda herkesiz regl geçikti ama testler negatif hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…