- Konu Sahibi pembemasal
-
canım saol cevap için normalde çatlama iğneni vurunduğun zaman çift çizgi çıkar 10 gün kadar genelde 15 gün sonra bakın diyorlar ama ben 12. günde baksam öğrenebilirmiyim diye merak ediyorum
bat 11 mayıs:)) ama vücudumu dinlememe kararı aldım kısmetse olur diye düşüneceğim en iyisi bu:))
Tatlim merhaba bende 4 ay once kimyasal gebelik sonucu dusuk yaptim. Ve sonrasinda 2 ay korundum gecen ay tekrar korunmayi biraktik bence sende vucudunu biraz dinlendir bari regl tarihin duzeene girsin ki yumurtlama tarihini hesapladiginda sorun yasaama derim ben..
İdrar testin varsa bak hadi,gece gece coşalım bizde
Kızlar benide aranıza ve listenize alır mısınız bizde bu hafta sonundan itibaren korunmayı bıraktık
bende nısandan mayısa terfı edenlerdenım :))işin kötüsü daaha nısan ayının adetı gelmedı 29 nısanda olmam alzımdı hep düzenlıydı buay gecıktı dün test yaptım negatıf cıktı zaten hıcbır gebelık belırtısı yoktu testın negatıflıgıne sasırmadım bakalım kacgün gecıkmelı olcam belkıd egecoıkmelı gelcegınden mayıs ayına yetısmez ötekı reglım umudum hazırana kalmıs olcak
Gunaydın kızalar bu ay hıc hamıle haberı yok mu tam takıp edemedım ben de bat 29 nısan olmasına ragmen daha adet olmadım test yapmıyıcam pazartesıye kadar zaten adet duzensılık soz konusu kıst te varr Ya sabır sadece umarım hayırlı haberlerımızı yazarız Allah buyuk
merhba arkadaslar kendimi dinliyorum surekli ama adet belirtim varryok galiba yine bebiss
günaydın hanimlar topiğimiz kalabalıklaşmışmı nedir maşallah inşallah hepimiz hamile oluruz buay
kızımlamı aynı zmanda hayır canım ben kızıma eylül ayında hamile kalmıştımSen de kalmışsan aynı zamanda mı doğacaklar?
hoşgeldin canım inşallah buay tuttururuz Rabbim nasip eder bizebende nısandan mayısa terfı edenlerdenım :))işin kötüsü daaha nısan ayının adetı gelmedı 29 nısanda olmam alzımdı hep düzenlıydı buay gecıktı dün test yaptım negatıf cıktı zaten hıcbır gebelık belırtısı yoktu testın negatıflıgıne sasırmadım bakalım kacgün gecıkmelı olcam belkıd egecoıkmelı gelcegınden mayıs ayına yetısmez ötekı reglım umudum hazırana kalmıs olcak
canım hamilelik ile regli belirtileri aynı oluyomuşşş. günün geçmişmiydi tatlımm.
inşaallah canım bebişler :49 yoldadır ...
bendede hiç belirti yok ama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?