Umutlarini Mayisa saklayanlar...

amin canımmm tatlım her dua edişimde sizler içinde dua ediyorum sizleri hiç atlamıyorum Allahım kabul eder inş bu fruma gelmeden önce sadece kandim için dua ediyodum ama artık sizleri tanıdım sizlerde dualarımdasınız fıstığım . evet canım öyle yap salıya kadar olmazsan kan ver kesinleşmiş olur varsa yada yoksa

inşallah vardır diye geçiyo içimden ama hiçte umudum yokk hayırlısı bakalım kısmet ne zamanaysa o zaman gelecek kuzum demekkii...

Merhaba kızlar ben geldim kandiliniz mübarek ve hayırlara vesile olsun allahım bu mübarek günde dua eden herkesin dualarini kabul eylesin haydi bismillahirrahmanirrahim ALLAHUMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMED

Kızlar kağıda baktım spermiogram+kruger marfoloji yazıyog şimdi iki test mi yapılacak anlamadim ya

yok canım iki test değil nasıl kanda herşeyimize bakıyolarsa eşinin verdiği tek testlede o yazılanlara bakılacak.. yani canlılık oranı, spermin baş ve kuyruk şekli, sperm sayısı, dölleyebilme oranı gibi...

Yâ RABBİ! Bize sarsılmaz bir imân, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalp, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, sâlih evlat, dünya ve ahirette güzellik ihsan et, ana ve babamızı da mağfiret eyle...

Ya RABBİ... Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, bütün enbiyanın, Ehl-i beytin, Eshab-ı kiramın ve bütün evliyay-ı kiramın sevgisini ve sevgisine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle...

Amin, ecmain.

Amiiinnn canımmm yüreğine sağlıkk.. rabbim bu güzel günde dualarımızı karşılıksız bırakmaz inşallaaahhh..!!

neden umutsuzluğa kapılıyorsun kiii arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…