- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.361
seastireemmm yerim ben senin bebişiniiiii... Rabbim daha çooook güzel günlerini görmeni nasip etsin.. kuzum nooolur bizlerede dua et bak sen hem hamilesinn bugünde mübarek günn bizde bebişlerimize kavuşalım biran evvell...
bu arada ben halaa hasta olmadım 30. günü bugünn... salıya kadar beklicem eğer yine olmazsa bu sefer kan testi yaptırırımm ama büyük ihtimalle yok gibi
amin canımmm tatlım her dua edişimde sizler içinde dua ediyorum sizleri hiç atlamıyorum Allahım kabul eder inş bu fruma gelmeden önce sadece kandim için dua ediyodum ama artık sizleri tanıdım sizlerde dualarımdasınız fıstığım . evet canım öyle yap salıya kadar olmazsan kan ver kesinleşmiş olur varsa yada yoksa
Kızlar kağıda baktım spermiogram+kruger marfoloji yazıyog şimdi iki test mi yapılacak anlamadim ya
Yâ RABBİ! Bize sarsılmaz bir imân, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalp, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, sâlih evlat, dünya ve ahirette güzellik ihsan et, ana ve babamızı da mağfiret eyle...
Ya RABBİ... Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, bütün enbiyanın, Ehl-i beytin, Eshab-ı kiramın ve bütün evliyay-ı kiramın sevgisini ve sevgisine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle...
Amin, ecmain.
Teste tek fiyat verilecek o zaman demi canım ayri ayri değil
Valla kandırmacada olsa yıne iyide benimki direk dalıyor sinir şey
valla o ne derse desin ben zayıflayacamm 60'ı bi göreyimm sonrasını düşünürüm artıkallahtan benimde boyum kaldırıyo yoksaaaa bu kiloyla fecii bişey olur herhalll
amin canım saol Allahım cümlemize nasip etsin
seastireemmm yerim ben senin bebişiniiiii... Rabbim daha çooook güzel günlerini görmeni nasip etsin.. kuzum nooolur bizlerede dua et bak sen hem hamilesinn bugünde mübarek günn bizde bebişlerimize kavuşalım biran evvell...
bu arada ben halaa hasta olmadım 30. günü bugünn... salıya kadar beklicem eğer yine olmazsa bu sefer kan testi yaptırırımm ama büyük ihtimalle yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?