- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.341
Sahabelerden biri rasulullaha:cenab-ı hak kime kıyamaz ya rasulullah diye sorar.Efendimiz(s.a.v)ALLAH'u teala birbirinin arkasından dua eden kullarıma kıyamam...ikisinide affederim diye buyurdu...Dualarınızda bulunmak dileğiyle KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...CANLARIM
slm kızlar biz geldik
eceliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geldinmi sabahtan gözlerim seni arıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm kızlar biz geldik
slm kızlar biz geldik
Şekerlikler nörüyonuz yine maşallah kaynatıp durmuşsunuz ben az önce kalktım beyazlarım vardı onları astım gunes sabah ıyı oluyor ögleden sonra bır yagmur sormayın allah kabul ederse oruç ta var gunler uzun daha cabuk aksam olsun dıye uyuyorumbende ergınsenanın dıyetıne baslıyacam cumartesı nasıpse artık kocamın benı yuruyen büftek gıbı gormesıne dayanamıyorum
h.g diniz ne haberler var bakayım
Şekerlikler nörüyonuz yine maşallah kaynatıp durmuşsunuz ben az önce kalktım beyazlarım vardı onları astım gunes sabah ıyı oluyor ögleden sonra bır yagmur sormayın allah kabul ederse oruç ta var gunler uzun daha cabuk aksam olsun dıye uyuyorumbende ergınsenanın dıyetıne baslıyacam cumartesı nasıpse artık kocamın benı yuruyen büftek gıbı gormesıne dayanamıyorum
slm kızlar biz geldik
kuzuuumm nasılmış bebeişimiiizzzz anlat hadiiii :)
ahhaahahahaa yürüyen biftek haaa sevdim işte bunuuubende erginsenanınkini yapıyom vallah zayıflatıyo bacı... eşime sabah dedimki 60 kilo olsam oda yeter dedim neeee 60 mışmı dedi az dahamı vereyim diye sordum yok yaaa 62 felan ideal çokta zayıflama diyooooo :)) kocam beni böyle seviyoo demekkiiiii ihihihihihh
hoş bulduk valla canım gayet iyi görünüyodu kendi druma gitmedim devlete gittim adam bana soruyo kaç aylıksın diye bi avantaj olarak bebeğimi gördüm havada duruyodu benim ufaklık canım ya
seni kandırıyor beeee ben 60 kiloyum ama 57- falan gösteriyorummm ona rağmen ayşegül kilo aldın diyor.ben sinirliysem eğer o gün yeter çok zayıfladın diyor hahahaha
seni kandırıyor beeee ben 60 kiloyum ama 57- falan gösteriyorummm ona rağmen ayşegül kilo aldın diyor.ben sinirliysem eğer o gün yeter çok zayıfladın diyor hahahaha
hadi canım hayırlsı inş allah kucağına almayıda nasip eder sağlıklı bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?