- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.141
Kizlar bu ne enerji uyahu allah artirsinn.. Aysem ecelim bu ne sinerji yikiliyosunuz pozitif pozitif enerjiler dagitiyoruzda bi. Pozitifi goremiyoruz nasil olcak buu:-( bu arada agir diyetlerin. Gebeligi geciktirdigi uzmanlar tarafindan solenen bisey guzel guzel beslenin desemde artik hersey gdo lu ve buda dusuk nedenlerinden biri... Off off nasil bi dunyada yasiyoruzzz... Kizlar bana su dualari yazarmisiniz bende basliyim su 41 ve 707 kere olanlari??
Kizlar bu ne enerji uyahu allah artirsinn.. Aysem ecelim bu ne sinerji yikiliyosunuz pozitif pozitif enerjiler dagitiyoruzda bi. Pozitifi goremiyoruz nasil olcak buu:-( bu arada agir diyetlerin. Gebeligi geciktirdigi uzmanlar tarafindan solenen bisey guzel guzel beslenin desemde artik hersey gdo lu ve buda dusuk nedenlerinden biri... Off off nasil bi dunyada yasiyoruzzz... Kizlar bana su dualari yazarmisiniz bende basliyim su 41 ve 707 kere olanlari??
Hoşgeldin şekelik kızz bu aysayla ınsan enerjı almazmı deli yaa valla ölüyorum gulmekten onu okurkenbu arada ben yapmadım ama gerı sayfalarda yazıldı 707 kere ya vası 41 kere hergun meryem suresı ama adet oluncada mutlaka bırıne okutacakmısız ara verılmemesı lazımmıs dıye okumustum
Kimsenin beni gordugu yok çıkayim en iyisi
kızım sen işi bilmiyorsun ezikmiyim lan benn diyeceksin bak o zaman herkes yazar dene bi dene
benim dedikodumu yapmayın bak kızarım çok kızgınımdır ben:)))
:))heeeeyt ezik miyim ülen ben
kızlar kafayı biraz dağıtıp gülmek istermisiniz bir topiği rastgele gördüm isterseniz bir bakın... sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :) diye ... ne güldüm yaaaa...
Pardon yanliss olduu:) kizlar yapayim diyorum diyorum ama dua ermeye baslamamla dalmam bir oluyor uyuyorum uyaaa... Iyy napcam ben allahim sen icimi biliyorsun seytan mi musallat oluyo nee? Kizlar bugun benim 14.gunum yimirtalarim gemiss ama. Bende ovulasyon belirtisi die bise yok ne bu yaa... Yada ytarihe uymamak gerek gabaa?
ayşaaammm sende smayl kullansana hanı bunlardan aha bakk:2:
Ahahahahah yerim seniii yeriiimmmmAyyy aklıma bırden şey geldiii hayaaaatttt yavriiiiimmm geeell abbasın döşüğünee geeelll bak kıız yuzumeee hayyaaaattt ııığğğğğ iğrençç dizii seyretmiyorum hiiiçç
Hos geldin canım ne zaman geldın farketmemısımbuyur bırşeymı sordun sor yafrımm ablan cevaplasın sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?