- Konu Sahibi pembemasal
- #2.801
birşey daha sorucampco ne demek?
Soyle soylıyım kendımden orneklerle:) ben evlenmeden once adet duzensızlıgı yasıyordum dr ya gıttım normal her seyın sadece ogrganızman boyle claısıyor dedı neyse evlendım her ay duzenlı adet gormeye basladım cocuk yapmaya kararverdıgımız ay adetn dengesı bozuldu sonlar ymurta takıbı ılacla aldım bılıncsız bır dr sayesınde o da buyuk kıst olusturdu sogan kuruyle kıstı attım sonra yıne kontrole gıdınce baska bı doktora polıkıstlık ovel yanı patlaması adet olması gereken ya da dollenme olması gerekn yumurta kenara ceklıyor dınlenıyor yanı bu da kucuk kucuk kıstın meydana gelmesı demek fazla bı kılom yoktu ama kısın evde otur otur 2 kılo aldım dr senın hep zayıf kalman gerek dıyor vucudun kılo almanı ıstemıyor falan neyse sımdı rejımdeyım zaten 2 haftadır ıgne aldım adet oldum sımdı 21 gunluk ılactan alıyorum eger adet goremıyorsanız uzun sure bebekte yoksa dr ye gıdın gec olmadan dıyorum bı de pco ya polıkıstlık ovel olan hastaların yuzde 90 nı tedavı sonucu hamıle kalabılıyor moral en onemlısı korkulucak bısı degıl bı cok kısı pco hamıle ve ya pco olmus tedavısı sonucu hamıle kalmıs Allah dusmanımı bıle evlatsız bırakmasın kızlar ya Amin
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)