- Konu Sahibi pembemasal
-
hoşgeldin atkadaşım mayıs ayı bize ugur getirsin hepimiz hamile kalalım inşallahslm kızlar bizde bu ay bebiş isteyenlerdeniz.7 aylık evliyiz..
sat 19 nisan
bat 15 mayıs
beni de listeye ekler misiniz?
anammm ama senin daha yokmu bata bekle genede ümitsizliğe kapılma canım yaaNurran ım Ressamım sanırsam olmadı kızlar.Eczaneden yeni testler aldım ve negatif gösteriyor,testten testede değişiyor demekki
Nurran ım Ressamım sanırsam olmadı kızlar.Eczaneden yeni testler aldım ve negatif gösteriyor,testten testede değişiyor demekki
slm kızlar bizde bu ay bebiş isteyenlerdeniz.7 aylık evliyiz..
sat 19 nisan
bat 15 mayıs
beni de listeye ekler misiniz?
Bazen kan testi versem mi diyorum,bide kırmızıları görürsem boşuna param ve canım yanacak
kıszlar bu sefer beni alcakmısınız listeye .girmek istediğimde nisan grubuna git demiştiniz.kırmızılar nisanda da geldi 20 mayıs ı beklicem artık
canım bazen sabırsızlanıyoruz evet ama bence batın geçsin idrar testi tekrar yap hala regli olmadın kan testi yaptırırsın tatlımm...
Canım ben de foruma bakıyordum kimler var diye.Dokunsam ağlayacağım nerdeyse.Evdeyim içim buhran kaplı.Adetim gelecek belli oldu,kasıklarım ağrımaya başladı.Üzüldüğüm nokta o değil,az önce eltimle görüştüm,benden 7 yaş küçük,3 yaşında oğlu var.Eylül ekim gibi ikinciyi düşünüyorlardı tarihi temmuza çekmişlerdi şimdi de önümüzdeki aya.Neden böyle yapıyor anlamadım,sanki yarış yapıyoruz.Canım sen biraz bekle diyebildim artık çünkü kayınvalidemler benim yanımamı gelsinler,onun yanına mı gitsinler.Nedir bu yarış nereye yetişiyoruz.Benim hamileliğimin sana ne sakıncası olur diyor, çok üzüldüm böyle duyarsız davranmasına.Yaşları genç çocukları daha bezli,of Allah ım of yaşamak ne zor.
Nasılsınız kızlar ben beklemedeyım ne nısan ne mayısoylece beklıyorum 1 gunluk gecıkme kasık agrıları karıncalanmalar akıntı haftaya kadar test yok ve testın her sonucu sonunda doktora gıdıcem ılacın yaptıgı kısten dolayı umudum yok ama doktor kıst onemlı degıl demıstı ama bakalım ınsAllah dusmutu dogum kontrol hapına gerek kalmaz Allah hepımıze katından hayırlı nur yuzlu saglıklı en onemlısı de Allahın sevdıgı kul olan kız ve erkek evlatlar nasıp etsın Amın
Nasılsınız kızlar ben beklemedeyım ne nısan ne mayısoylece beklıyorum 1 gunluk gecıkme kasık agrıları karıncalanmalar akıntı haftaya kadar test yok ve testın her sonucu sonunda doktora gıdıcem ılacın yaptıgı kısten dolayı umudum yok ama doktor kıst onemlı degıl demıstı ama bakalım ınsAllah dusmutu dogum kontrol hapına gerek kalmaz Allah hepımıze katından hayırlı nur yuzlu saglıklı en onemlısı de Allahın sevdıgı kul olan kız ve erkek evlatlar nasıp etsın Amın
canım sabrına hayranım benim bat 6 mayıs elimden gelse şimdi gidicem test yaptırmaya..
ama göreceksin 1 hafta sonra çift çizgiyi göreceksin sonra hep birlikte ocak 2013 annesi olacağız :13:
amin canım amin tüm anne olmak isteyenlere... canım sen diyince bende meryem suresini okuyorum. hem doğumun kolay olması hem bebeğin iyi huylu olması için çok mucizevi bir sure. en başta bebiş isteyenler tez zamanda hamile kalmışlar canım...
canım sabrına hayranım benim bat 6 mayıs elimden gelse şimdi gidicem test yaptırmaya..
ama göreceksin 1 hafta sonra çift çizgiyi göreceksin sonra hep birlikte ocak 2013 annesi olacağız :13:
tatlım benimde 4 mayıs ama içimden test yapmak istesemde sonra vazgeçiyorum.
canımm kayınvalidenlerin doğumunda yanına gelmesindenmi bahsettin. yani aynı tarihlerde doğum yaparsanız yanında olamayacağı içinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?