Umutlarini Mayisa saklayanlar...

canım çok üzüldüm allah gani gani rahmet eylesin (

merhabalar hamılelerı tebrık ederım darısı tüm isteyenlerın basına bende dahil:))benımde bugün batıma 11 gün var yumurtlama günlerınde elımızden geldıgınce calıstık umarım bır faydasını görürüz benım ocaktan berı bebek ıstemeye basladıktan ıtıbaren yanı hep adetım erken gelkdı normalde hep gününde geldıgı halde gcen ay ılk kez 4 gün gectı ogluma hamıle kalmadan öncede bırkac ay geıkmeler olmustu buayda olmazsa gecıkcek dıye düşünüyorum gecıkmelerde vücut kendını gebelıge hazırlıyor denıyordu umarım benımkıde öyle yapıyodur bıran önce hazırolur:==)

kızlarrrr hayırlı pazarlar ben bu günü bol bol uyuyarak geçirdim... dışarda hava yağmurlu... tutunmuştur bebeciklerimiz değilmi inşallah yarın yeniden tahlil yaptırıcam bakalım şimdiden daha çok heyecanlıyım inanın ....ikiye katlayıp katlamadığına bakıcam ilk değer 33.8 di çok düşük yani yarın normalde 150 civarı olması gerekiyor ...

nıdaycım adetın nedkar gecmıstı bu degerde bıraz düşük ama büyük ıhtımal gec döllenme olmustur

slm arkadaşlar bende ikinci bebeği istiyorum.8 ay önce korunmayı bıraktım ama olmuyor benimle aynı kaderi paylasan arkadaslar varmı? konuşmak istiyorum çünkü çok stres oldum

nıdaycım adetın nedkar gecmıstı bu degerde bıraz düşük ama büyük ıhtımal gec döllenme olmustur

canım geçen pazartesi 0 çıktı bende hamile değilim diye düşündüm çarşamba akşamı göüslerim sanki patlıyacakmış gibi hissetmeye başladım koltuğumun altına vuran bir sancı oldu o gece uyuyamadım perşembe tekrar test baktırdığımda 33.8 çıktı yani anlayacağın evet geç döllenme olmuş... idrar testindede çıktı tabi biraz silikti ama bu değerle öyle olması normal.

düşünmemeye çalışıyorum ama kızımın kardeş isteği bile yetiyor sanki hiç o ikinci çizgiyi göremiyecekmişim gibi geliyor bazen

essıra sen cts tekrarlıcaktın kan testını tekrarladınızmı?

canım kan testini tekrarlamadım. erzurumdan önce istanbula sonra antebe geldim. pazartesi sabah randevum var doktorumla. orda tekrardan yapılacak hemde bi kontrolden geçmiş olurum. ben kan değerine adet günümde balktırmıştım 41 çıkmıştı. yüksek değil ama hamilesiniz dediler. kötü bişi geitrmiyorum aklıma bakalım haktan hayırlısı yarını iple çekmekteyim. detaylı bilgiyi burdan veririm

aynen canım aynen banada kan değerine bakıldığında 0,13 nagatif dediler adetime 5 gün vardı. ama burdaki pek çok arkadaş okadar sürede baktırdıklarında kanlarında hep belli olmştu. adet günümde çift çizgiyi silikte olsa görünce aklımı kaybediyordum neredeyse eşime nasıl telefon ettim nasıl çığlık attım anlatamam. dilim şişmişti ogün kk da konuşmaktan. hehhehehhe
rabbim merhametini esirgeme üzerimizden

düşünmemeye çalışıyorum ama kızımın kardeş isteği bile yetiyor sanki hiç o ikinci çizgiyi göremiyecekmişim gibi geliyor bazen

yani stres yok burdaki pek çok hanımın sorunlu durumları vardı inanın herkes aşıyor dünya nüfusuna bakın her saniyede artarken sizmi doğuramıyacaksınız. sistemin yaşamın sinerjsine inanın ve kendinizi koyverin. bunu yapınca aşk çocuğuda olur zekasıda mükemmel olur.

Hamişlerim canlarım kanlarım ,bugünler ovulasyon günlerim n'lur dua edin de bende alayım ikinci guzumu.Bu sene sülalemde bebek patlaması var,kendimi pekde özel hissedemeyeceğim ama napalım olsun artıkın

merhaba kizlar 3 gun once catlatma ignesi vuruldum suan gogus uclarinda ve kasiklarimda bide arada adet olucakmisim gibi belime sancilar giriyo meraktan catliycam neler oluyo adetime 1 hafta var 3 gunu degerlendirin dedi dr offff offfffffffff dusunmekten psikolojim bozuldu

canım bu üç günü panik yapmadan hatta bir işmiş gibi yapmadan aşkla geçir

canım bu üç günü panik yapmadan hatta bir işmiş gibi yapmadan aşkla geçir

prs,cuma,cmt gunu icin degerlendirin demisti prsembe ignemi vuruldum 21.5 mm di sat in 21.gunu ovulasyon gerceklesti cuma evde lh testi yaptim iki cizgi dun gece dayanamadim lh testi yaptim tekrar ikinci cizgim silikti bugun tekrarlamadim ignenin etkisindenmidir gogus uclarindaki hassasiyet sali dr kontrolum var 27.si regl gunum nasil bekliycemmm bilmiyorum

kızlar güzel pazarlar nasılsınız? geçmişi okurken çok heyecanlandığımı farkettım hamişler kendilerinden bahsederken o kadar güzel bir duygu ki okumak bile kalbimi hop hop hoplattı:))) kizlar umarım bu aşk duygusunu bizlerde yasarız ve peşpeşe hamişimm gebeyim hamileyimm vs.gibi başlayan cümleler kurarız amin:) kızlar 2 aydır alakasız adet tarihlerim oldu 29 gün olan adetim 33 gün sürdü sastı iyice bu yüzden ne zman adet olacağımı bile bilemediğimden dr.gittim takip yaptırdım iyikide ole oldu aslında ovülasyon hesapla bilmem ne çok bunalmıştım şimdi gün asrı ilişkiyle dvm ediyorum rahatım çok. ama ne yumurtlama belirtisi ne bir belirti bugün 16. günüm adetim uzadığından regle çoook var yaa nasıl beklicem ben 2 hafta? simdilik rahatım ama son günler çok heyecanlanacağa benziyorum. allahım bir sürpriz,bir mucize ya rab....

insallah :

zuzu canım stresten uzak dur tatlım...kendini rahat bırak... hani ay başında ne konuşmuştuk..hani herşeyi oluruna bırakıcaktık...hadi canım gevşe biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…