- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.741
sağol canım... annem hayatta olsaydı sorardım elbet, neyse bekleyip görücez artıkben kız istiyorum ama eşim tabi klasik türk erkeği işte oğlum olsun diyor inşallah hayırlı sağlıklı olsun da tabiki cinsiyeti çok önemli değil
slm arkadaşlar bende ikinci bebeği istiyorum.8 ay önce korunmayı bıraktım ama olmuyor benimle aynı kaderi paylasan arkadaslar varmı? konuşmak istiyorum çünkü çok stres oldum
nıdaycım adetın nedkar gecmıstı bu degerde bıraz düşük ama büyük ıhtımal gec döllenme olmustur
essıra sen cts tekrarlıcaktın kan testını tekrarladınızmı?
canım geçen pazartesi 0 çıktı bende hamile değilim diye düşündüm çarşamba akşamı göüslerim sanki patlıyacakmış gibi hissetmeye başladım koltuğumun altına vuran bir sancı oldu o gece uyuyamadım perşembe tekrar test baktırdığımda 33.8 çıktı yani anlayacağın evet geç döllenme olmuş... idrar testindede çıktı tabi biraz silikti ama bu değerle öyle olması normal.
düşünmemeye çalışıyorum ama kızımın kardeş isteği bile yetiyor sanki hiç o ikinci çizgiyi göremiyecekmişim gibi geliyor bazen
merhaba kizlar 3 gun once catlatma ignesi vuruldum suan gogus uclarinda ve kasiklarimda bide arada adet olucakmisim gibi belime sancilar giriyo meraktan catliycam neler oluyo adetime 1 hafta var 3 gunu degerlendirin dedi dr offff offfffffffff dusunmekten psikolojim bozuldu
canım bu üç günü panik yapmadan hatta bir işmiş gibi yapmadan aşkla geçir
kızlar güzel pazarlar nasılsınız? geçmişi okurken çok heyecanlandığımı farkettım hamişler kendilerinden bahsederken o kadar güzel bir duygu ki okumak bile kalbimi hop hop hoplattı:))) kizlar umarım bu aşk duygusunu bizlerde yasarız ve peşpeşe hamişimm gebeyim hamileyimm vs.gibi başlayan cümleler kurarız amin:) kızlar 2 aydır alakasız adet tarihlerim oldu 29 gün olan adetim 33 gün sürdü sastı iyice bu yüzden ne zman adet olacağımı bile bilemediğimden dr.gittim takip yaptırdım iyikide ole oldu aslında ovülasyon hesapla bilmem ne çok bunalmıştım şimdi gün asrı ilişkiyle dvm ediyorum rahatım çok. ama ne yumurtlama belirtisi ne bir belirti bugün 16. günüm adetim uzadığından regle çoook var yaa nasıl beklicem ben 2 hafta? simdilik rahatım ama son günler çok heyecanlanacağa benziyorum. allahım bir sürpriz,bir mucize ya rab....
beni neden eklemedin mathematican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?