Umutlarini Mayisa saklayanlar...

benimde 4 mayıs canım ama adet düzensizliğimde var bugün 28. günüm en son 33 gün sürdüğü için bilemiyorum. inşaallah beraber burdan hamileyimmm deriz...

Ortalama 28 ise sen de bir baksana,ev Ankaradaysa ben test alıp geleyim,hem kahve içeriz hem siliklere bakarız

Baya değişiklikler olmuş senin sürelerinde,olsun ama 4 mayısa da az kaldı, hepberaber bekleriz.

öyle canım bekliyelim artık az kaldı ... ben kansızlığımdan dolayı kan iğnesi vurunmuştum o yüzden adetlerim uzamış eskiden uzun sürmezdi şimdi bakalım neler olcak kırmızıları görmesek keşke...

İnşallah canım,ben eczaneye gideyim,eğer silikler belirginleşirse foto koyarım bende.

umutlan tabi hem umut vardır
sen yarın gene yap bakalım testi silikse vardır bişiler
hayırlı haberlerini bekliyoruz

göğüslerde hassasiyet falan varda yine de umutlanmak istemiyorum, daha önce ki aylarda da gördüm tüm belirtiler psikolojik olabilir

ahh o psikolojik belirtiler yokmuuu zaten adamı dellendiriyorlar
hayırlısı canım bekle bakalım az kaldı ayyy heycan yaptım gene

insanoğlu ne garip bebek düşürüyor aylarca kırmızıları yiyor umutlar bitti derken yeni aya yeni heyecanlarla geliyoruz
şimdi kırmızı günlerimdeyim ama içimi heyecan kapladı bile
inşallah listemiz hep hamişlerle dolar

canım heyecan ki ne heyecan, bazen kasıklarımda ağrı falan oluyor gözlerim büyüyor bir anda işte diyorum yerleşme ağrısı falan sonra geçiyor tabi, son bir haftam şimdi böyle isem doğum zamanı yaklaştığında kim bilir ne yaparım

inşaallah canım bu ay hamile haberleri arka arkaya gelicek Allahın izniyle...

tuzecim dediğini yaptım canımda yapıştır dedikten sonra bu alanda çizelge yazılımınız öngörülen formatta değildir diye yazıyo yada bekleyin .... neyse sonra tekrar bi deniyim bakalım canım...

slm kızlar bizde bu ay bebiş isteyenlerdeniz.7 aylık evliyiz..

sat 19 nisan

bat 15 mayıs

beni de listeye ekler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…